FIV 210
Raspunsuri - Pagina 17
mihaele spune:
Blanche25 eu ma-m saturat incurand cred ca ami fac astia carnet de donator
sa te auda Dumezeu sa fie cum zici tu si sa reusim tote fetele
Kora
Kitta
Fetelor va doresc o zi buna si numai reusite
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
maria08 spune:
Kora: Iti multumesc pentru detalii.
Ai dreptate ...trebuie sa speram, dar trebuie sa fim si realiste!!
Laura: Daca analiza iese bine inseamna ca intri in grupul celor ce vor face teste in februarie, nu?! Tin pumnii!
Monillad:
Mamica cu burtika!!
Nicole: Nu ma pricep si nu pot sa-ti dau un sfat...acum esti bine???
Ioana, Ellanik:

Blanche: Chiar ma intrebam pe unde mai esti!! Bine ai revenit!! Ceva detalii, planuri??
iana_mari spune:
Blanche multumesc, cam lunga disparitia ta.Bine ai revenit si sa stii ca ti-am simtit lipsa.
Moniland super vesti
Ioanatugs
Fetelor eu aseara am visat ca facusem fiv si imi iesise vreo trei teste aproape pozitive,urma sa fac a doua zi un altul sa stiu concret daca sunt sau nu,dar ca in vise m-am trezit.
Mi-a dat o dispozitie buna acest vis.
lauraa78 spune:
Buna dimineata!!
Maria,da sper ca voi fi si eu in grupul de februarie!Din cate am inteles eu si tu faci la Dr Dracea?
Fetelor cu experienta,ce parere aveti de progesteronul injectabil versus utrogestan?Dr mea mi-a zis ca cel injectabil nu este mai bun doar ca este mai dureros de administrat.
nicole_40 spune:
fetele, spuneti-mi si mie cum activez PM-ul? ca nu stiu... pt mesaje private!
multumesc!
dariaioanaxx spune:
buna fetele,azi am 9,3 sapt., inca nu ma pot bucura pe deplin, sper sa fie bine pana la urma si cu bebicul meu; si burtica mea a crescut putin dar a crescut si colacelul de grasime, de dim. m am cantarit si aveam aproape 3 kg in plus;cu Dumnezeu inainte!
Laura - cat ma bucur ca esti atat de aproape ! ai incredere in dna dr, chiar daca ceva ti se pare anapoda(de ex. inceputul stimularii, in loc de ziua 2 cum se obisnuieste, si la mine a fost total anapoda totul si a fost ok, si doza mult mai mica, la fel m am mirat, dar e ok, o sa vezi)pupici
Muffinuta- unde ai disparut, mi e dor de tineee!
Ioana- ce faci iubita, n ai mai intrat pe net sa vb ! te pup dulce, dulce !
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
florela30 spune:
buna, fetelor. Mai, fetelor, sunt asa de intoarsa pe dos si trista; ieri a murit baiatul unor prieteni in accident de masina, avea 18 ani si era unicul lor copil. Parintii sunt devastati, copllesiti de durere si nu mai cred nici in Dumnezeu. Ce tragedie, toata ziua nu mi-a iesit asta din cap. Am vb cu sotul si cred ca eu nu voi merge la inmormantare, avand in vedere ca vineri ar trebui sa fac ET si ma gandesc ca ar trebui sa fiu cat mai linistita. Doamne, ce durere pe parinti. Iertati-ma daca v-am intristat, dar m-a afectat f tare vestea. Dumnezeu sa=l odihneasca pe Luigi!
uratica spune:
buna fetele!
scuzati ca ma bag si eu pe-aici..insa vroiam si eu sa obtin niste informatii daca se poate..
pe scurt..am trecut prin 2 operatii-laparoscopie si operatie clasica(am scapat de aderente-si singura problema acum ar fi doar trompele ce au fost prea mult timp strangulate de aderente si s-au subtiat prin unele parti-deci sunt aparent compromise-cam asta e rezultatul in urma celor 2 operatii!in rest..ovare,uter..etc..ok!,sotul ok!),facute in nov,dec anul trecut..si mi s-a recomandat fiv..asta prin martie-cand se implinesc minim 3 luni!momentan iau anticonceptionale(ceea ce nu am facut niciodata in viata mea!!ptr ca de 10 ani imi doresc un bebe)..
ceea ce am eu nevoie..si as dori in principiu sa o intreb si pe kora..ptr ca are ff multe cunostinte in domeniu
,ce analize,in afara de cele strict ptr fiv as putea sa le fac-ptr a-mi asigura cat de cat reusita(asta in limitele de 30-35% aferente reusitei unui fiv)!vreau sa imi cresc sansele ptr un fiv reusit si ptr asta prefer sa fac tot ce este posibil dpdv analize!aaa..si sa fie si cu termen de valabilitate
(adica sa imi specificati va rog cand trebuie sa le fac)!
si multumesc anticipat!
mihaele spune:
Florela o durere mai mare ca asta nu cred ca exista pe acest paman Dumnezeu sa le dea putere parintilor si Dumnezeu sa-l ierte.
Foarte bine faci ca nu mergi la imormantare tie ati trebuie liniste te urmaresc pas cu pas Bafta sa fie bebe de data asta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
Blanche25 spune:
Iana
si mie mi.a fost dor de voi pe cuvant. Se spune ca atunci cand Dumnezeu ia un suflet de pe pamant trimite altul in locul lui, deci sigur te va binecuvanta cu un bebelus.
Eu voi incerca iar cred ca in vara ca in aprilie ma voi duce la dr si voi incepe cu analize, Ac apoi..etc...
Florela30 condoleante, parerea mea e sa nu mergi la inmormantare, trebuie sa fii plina de incredere pana la intalnirea cu micutii.
Lauraa78 nu s-a demonstrat nicaieri ca progesteronul injectabil ar fi mai bin, insa sa stii ca pe multe fete a ajutat mai mult decat utrogestanul, insa numai sub supravegherea doctorului, ca prea mult strica.
Mihale cand faci ET?