Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
300 spune:
Neata pe la pranz! Euu tot citesc mai in urma cand doarme pitica, iar sunt la capitolul trecut
. Am vazut si eu copii rostogolitori, super! Mamicilor, trebuie sa puneti aparatori la paturi deja :)
Felicitari Babytzei si lui Preety pentru botez! Babytza, intr-adevar ti-ai revenit excelent dupa nastere. Ai revenit la greutatea de dinainte sau esti chiar mai slaba?
CD, sper ca Robertino nu e bolnavior, am vazut ca deja mananca mai bine.
Laura, sunt curioasa daca ai scris pana la urma de noua ta grija legata de Alexia.
am fetita frumoasa care nu mai lacrimeaza.
Noi am facut ieri vaccinul de doua luni. Nu dati cu rosii, am decis sa il aman eu pana dupa sarbatori. Am avut ceva emotii ca mandra s-a anuntat mai sensibilioasa in noul an. Insaaa n-a plans decat cand a intepat-o (mai tare la vaccinul anti hep. B. Noi am facut Pasteur.
Dr. asta si asistenta lui o tot tin cu diversificarea cu mar la 3 luni! E exact lucrul de care ma feream, dar asta e, am si eu un pediatru de forma. Daca ne imbolnavim mergem (si) la alti doctori si gata.
Le-am dat de inteles ca nu imi convine, in plus nici eu n-as incepe cu fructe, ci cu supe. Anda a luat foarte bine in greutate, acum o saptamana avea 60 sau 62 de cm si 5100. Cred ca deja si-a dublat greutatea pana azi. Deci care-i baiul pana la urma? Va spun: cica la sase luni accepta mai greu mancarea! Ma rog, eu n-am nimic impotriva sa incep si spre 7 luni daca ma tine laptele... si ma va tine.
Anis, super ca ai fost la Viena. La ce pastile te referi? eu am luat pana acum Galafor, inainte de sarbatori sotul nu a gasit si mi-a luat Galactogil, si pe langa astea si Nutrinatal. In doze mai mici decat cele recomandate ca le amestec. Plus obisnuitul ceai din seminte de chimen, anason si fenicul.
LE ANis, gata, am citit. 
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
JulyMorning spune:
Anca sarumana 
Boo si mie imi cade parul ca la nebuni si eu nu mai alaptez... in sarcina si cat am alaptat nu mi-a cazut, a inceput dupa aia. Eu m-am tuns, ca oricum il port scurt in general si am intrebat si medicul ce altceva mai pot face. Raspunsul: ce puteam face cel mai bine am facut deja (adica tuns), dar daca vreau sa ma simt impacata si ca fac neaparat ceva, pot sa iau si vitamine, dar mare lucru nu ajuta... e cursul natural al lucrurilor, cica o sa-si revina.
Ma duc ca tzipa mandra... n-ar sta si ea 10 minute singurica...of of
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
300 spune:
Boo, din pacate nu cred ca poti opri efectiv caderea parului, insa fetele vorbeau pe aici de vitamina H (biotina). Care se pare ca nu se mai gaseste simpla, insa Supradyn forte (comprimate efervestcente) ae avea-o.
Pe langa astea poti contracara cumva faptul de a-ti gasi parul peste tot daca te dai cu un kil de masca de par dupa spalare. Eu personal folosesc Kallos (orice; acum e mai casant si uscat desi parca se si ingrasa... si folosesc Placenta, in mod normal imi merge Latte, care imi intareste parul). Daca nu ai incredere in astea si daca te gandesti ca nu vrei sa stai 30 de minute cu ea in par - da, trebuie, altfel dai degeaba cu ea -, incearca o alta. Mi s-a parut f. buna si masca reparatorie de la Nivea, avantajul e ca se da jos dupa 10 minute (eu o tineam 15) si se aplica mai putina.
In orice caz, daca te dai cu asa ceva, aduni mare parte din parul care cade imediat dupa baie si nu il mai imprastii asa rau.
Overall, sa nu-ti faci griji, cheala nu a ramas nicio mamica dupa nastere, insa in mod clar cade ce n-a cazut in timpul sarcinii.
JulyMorning spune:
apropo..... iese careva la plimbare in tineretului? o cafeneaua actorilor, ceva, poate? ![]()
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
cristineescu spune:
Babytza, ce frumoooooooooooooooooooooooos, ce frumos a fost cu ursitoarele.
Mare shugubatz tati asta al vostru cu coada de gagici...![]()
Pupam si noi Davidutzu 
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
babytza spune:
Mai devreme a facut piciul o intoarcere de pe burta pe spate si radea cu gura pana la urechi ! A fost asa dulce....
300 acum am ajuns la 48 kg, aveam 49. Cu siguranta o sa mai slabesc in urmatoarea perioada. Asa mi se intampla cand sunt stresata. Imi pare rau ca am slabit atat de mult, ca imi placea cum eram la 51kg. Aveam si eu putin fund ![]()
Le: pupicei puiului sa nu aiba reactii la vaccin 
Nausica am patit si noi asa cand plecam la resto sa ne intalnim cu bebicii ![]()
Kid super ideea sa fol crema si la fundulet cand e iritat. Eu o tineam doar pentru fatzuca 
Fug sa iau fata de la scoala 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
Boo spune:
Asa e, in sarcina nu mi-a cazut nici un fir. Pentru prima oara in viata ca de cand ma stiu imi cade si zici ca e lins de vaca. Dar in halul asta n-am fost niciodata. Nu imi dau cu diverse in cap, doar sampon si balsam. Ma pieptan inainte sa ma spal si dupa si cand ma usuc si e JALE. Poate si pare mult ca e firul lung, nu zic, dar e groaznic. daca ziceti ca vitaminele nu ajuta pai atunci tre sa stau asa si sa-si faca el treaba si poate oi ramane si io cu un carliont in varf ![]()
Oricum ma duc sa ma tund, dar nu vreau nici prea scurt ca sa nu-l mai pot prinde... uooofff

ANIA !!!! 

cristineescu spune:
Nausica, la multe lunite Aniei, sa cresteti mari si frumoase.
Kid, ma bucur ca va este de folos. Cica mai avem de tras pana pe la la pre-adolescenta, adik pe la 8-9 ani cand se maturizeaza pielea lor si se secreta destul sebuum ca sa o preotejeze.A, si cica astia mici cu DA sunt mai destepti, zice dermatologu
.
Anca, da, da, mi-am adus aminte cu kk pe termometru.
As vrea sa faca si Harri un kk, oriunde, ca saracu de 5 zile iar nu a facut. Nu stiu unde il tine
.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
claudinna spune:
moni, din cate am citit in lege, traba aia cu impartitul la 12 si dezavantajul e pt cele ce au fost si in CIC intre timp...dar tu aiu fost in sarcina si lauzie, medical....deci nu ti s-a suspendat contractul de munca...
vezi ca e subuect de legislativ
acolo gasesti mai multe inf
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Babytza da' esti super zvelta. Imi pare rau ca te stresezi. Si io, da' fara motiv si drept rasplata am pamas sigur la 56 de kile... daca nu cumva le-am inmultit.
Boo, inainte sa te tunzi incearca totusi o masca de par ricare ar fi. Balsamul nu-i de-ajuns. O sa vezi cum strangi la fire intre degete. Le arunci si esti ca noua. Si sigur nu pleaca tot parul, o vd pe mama, dupa 6 nasteri are un paaaar :)
Acu' scuze ca insist, tu faci cum crezi dar mi s-a parut ca-ti pare rau dupa parul lung.