Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Mai devreme a facut piciul o intoarcere de pe burta pe spate si radea cu gura pana la urechi ! A fost asa dulce....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

bravoooooooooo!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Florin de Claudina

Alexia de Andy si cu o mica intarziere si pt mamica! Primesti?

Alexandra de Symonne

Karina de NIkolici

Ania de Nausica

impreuna cu ei sarbatorim si noi acasa ziua lui tati si tot azi in urma cu exact un an am aflat de cele II si ca aveam o minune in burtica!!! Doamne ce nostalgie ma apuca!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

La multi ani pt sotzul tau, Cosmy!!

fetele, legat de caderea parului...eram dezastru!
m-am tuns, ca asha am vrut eu...si am luat si supradyne forte, efervescent, 12 zile. nu mai adun decat cateva fire de par la baie.
de prin pat, haine de copil, mana de copil...nimic!
acum, nu stiu daca e doar o coincidenta sau chiar sunt bune vitaminele alea, eu le-am luat dupa concentratia mare de biotina si dupa faptul ca e tratament scurt, nu te indopi cu vitamine, nu uiti sa le iei...

parca si Eva si-a luat. sunt chiar curioasa sa ne spuna ce a facut pana la urma

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

impreuna cu ei sarbatorim si noi acasa ziua lui tati si tot azi in urma cu exact un an am aflat de cele II si ca aveam o minune in burtica!!! Doamne ce nostalgie ma apuca!

La mine azi e un an de cand am ramas gravi cu soricelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

BABYTZA super,super ursitoarele.....de unde "le-ai luat" si cat te-au costat????? pls, mi-as dori si eu.....

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

BABYTZA super,super ursitoarele.....de unde "le-ai luat" si cat te-au costat????? pls, mi-as dori si eu.....

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

Nu ai PM activat ca sa iti raspund acolo tot ce vrei tu. Scrie-mi tu mie pe Pm si eu iti voi raspunde

Mergi la inceput

Ne pt Aly sa se faca bebe repede bine!

Boo si mie imi cade parul ff mult, are si de unde! Nu o sa ramanem chele, stai linistita! coafeza mea a zis sa nu-l tund scurt ca tot asa o sa cada (ea care de mult ma pandeste sa-si bage foarfecele in parul meu si sa-mi faca o schimbare radicala) dar mai astept, tund doar varfurile si mi-a comandat o masca, cica ar avea efect. cand ajunge iti spun despre ce e vb.

danadumitru am vazut doua fete frumoase! de fapt o familie frumoasa tare!

Roxi am vazut un ingeras de copil, cuminte la mami in brate si ursitoare care i-au urat soricelului muuulte fete la usa venim noi si le facem vant, sa stii! Davidut e al nostru, numai al nostru! si felicitari pentru intoarcere! e sportiv baiatul.. ca fata e mai lenesa ea inca nu reuseste, dar perseveram

Mucii n-au trecut deloc, parca sunt mai multi.. la orice suspin de-al ei sunt langa patut, am ramas cu sechele ca se ineaca

simo

moni eu nu am avut concediu inainte sa nasc, dar din cate stiu in lunile in care ai fost in prenatal sau in concediu medical venitul e 85% din salariu si cred ca venitul ala se ia in considerare. poate te ajuta fetele care au depus actele.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc mult, Cristineescu, am salvat postarea ta! O sa mai mergem azi o data la dermatolog, l-am sunat sa-i spun ca nu functioneaza dermo-cosmeticele indicate, poate ii vine alta idee .. sunt dispusa sa accept si cortizonul acum (de fapt chiar am mai dat o data de dimineata) numai sa scapam o data! Azi vad ca i-au aparut si niste brobonele mici pe toata fatzuca

Babytza, mi-a placut mult momentul cu ursitoarele de la botezul lui David, chiar am aplaudat si eu la final , sa se implineasca tot ce au zis!

Sabinel, e o dulce foc Amaliutza cum mananca ea ratzusca! E o frumoasa si o cuminte, ne place tare de ea, ne-ar place sa o cunoastem si personal. Pana atunci:

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Roxi sa sarbatorim!!!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

ia uitati-va

babytza, am introdus datele

poze noi cu bebelushull