Nou stil de viata (244)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Happy in To, n-am datele tale pt lista.

Mihaser, nici pe tine nu te gasesc nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Made eu m-am lasat de fumat acum vre-o 6 ani si nu m-am ingrasat nici 100 grame
Bafta si sanatate

Vik desigur ca uni recomanda una si unii alta. Valorile date de mine sunt cele date de ministerul sanatatii.
Plus ca mai noi circula studii despre cat de benefic e sa mananci produse "integrale" (paine, paste), ca ar ajuta si la prevenirea cancerului.
Eu una tind spre mentinerea glucidelor la max de 50-60% si sunt pt mai multe proteine, dar nu sunt pt scoaterea lor totala sau reducerea la minimum. Nu vad de ce atatea carne, oua ar fi mai sanatoase. Glucidele au si ele rolul lor

Ruxi dau copy/ paste aici ca poate mi-ai sarit mesaju din gresala la ultimul cap.
"Ruxi si eu (cred) ca mananc sanatos dar totusi nu vad de ce sa elimin carbo (sau sa le reduc asa drastic). Nici eu n-am avut/ am probleme de somnolenta, n-am avut niciodata probl. cu greutatea..
Da si mie niste linkuri please, ziceai ca ai unele, pt ca as vrea mai multe detalii "

In rest cum sunteti fetele acum cu concursul? Sper ca v-ati pus pe treaba

Eu va fac galerie

la toate fetele in parte

Mai vin mai pe seara

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gusta, astept sa vad planul . Si nu te mai infometa, ok?

Mihaser, spor la slabit!

Happy, nu ti s-a luat de la atata somon ? Eu ma plictisesc repede de mancare, trebuie sa schimb des...

Daniela, am sa revin diseara cu niste precizari. Sa stii ca eu nu am probleme cu functiile cognitive deocamdata .

Lai, si eu as bea un pahar de vin rosu . As veni in excursie, of course, ca eu sunt plimbareata rau.
Sa stii ca nici mie nu imi vine sa cred ca am reusit performanta de a scadea sub 65 si este intr-adevar foarte frustrant sa vad ca de-abia se misca acum cantarului. Ma privesc insa in oglinda si vad ce armonios este acum corpul si ma linistesc, strang din dinti si continui .

Louisea, nu mi-a scapat textul insa nu am avut timp sa raspund. Scriu in seara asta, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! Pentru raport: 88.2 kg. Sunt tare prinsa cu treaba dar promit sa recuperez cu voi diseara.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ruxandra Il trimit pe barbata-meu pan' la tine sa vezi ce texte are cu vinul, de bei un pahar si te simti mandra ca te-ai sacrificat pentru armonia familiei

Sport-raport: 15min bicicleta+15min eliptica+25min banda de alergat (alternat mers cu alergat)+ abdomene.

Azi am avut mai multa energie la sala, cred ca am nimerit-o mai bine cu micul dejun.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Zuzilici, . Ai ars aproape jumatate de kg saptamana trecuta. Daca scoti de tot dulciurile sunt convinsa ca o sa fie si mai bine.

Lai, nu-l trimite ca nu vreau sa stric dieta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru sustinere si pentru explicatii.
Recunosc ca azi am bagat in mine cat vaca si recunosc ca probabil si in week-end-ul asta la munte voi manca pt a nu simti frustrarea de la lipsa tigarilor, dar va promit solemn ca de saptamana viitoare devin mai putin nesimtita si ma apuc de sport.

Mai povestim si maine si apoi la munte cu mine. Abia astept sa imi plimb piticotul cu sania si poate sa il urc pe ski-uri

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragelor. Nu am abandonat nici forumul, nici topicul, nici concursul, dar pur si simplu nu am avut timp sa mai intru pe net. Intre timp am avut cea mai naspa zi ever!!! si sunt cu moralul absolut la pamant!

Sa va zic intai de skiat: Ruxi, Clau, Delia, am fost la Kappl, Austria, langa Ischgl, statiune scumpa dar ok. Am skiat mult, dar nu de-aia m-am ingrasat eu oricum, nu am mancat prostii si nici multa cioco, dar am mancat totusi cioco, pe care deja o urasc, cat rau poate sa-mi faca...trebuie sa reusesc sa mi-o scot din meniu for ever.

Intre timp am observat ca ma umflu suspect de mult, nu iau neaparat in greutate, dar mainile si degetele mi s-au umflat ca niste carnaciori, nu exagerez si sunt destul de disperata...nici la sport nu am mai mers, de frustrare...

Colac peste pupaza, azi am avut accident de masina, eu plansa, nervoasa, agitata, grabita si cu copilul in spate intru ca vaca intr-o alta masina in prima intersectie unde trebuia sa dau prioritate... ce sa mai zic? bine ca nu s-a speriat copilul, bine ca am avut casco, bine ca...sunt la pamant cu nervii, ma cert zilnic cu sotul meu care nu ma intelege ca am, pitici pe creier si sunt nefericita si nu ma ajuta, in loc sa comunice cu mine, pune paie pe foc si eu nu mai stiu ce sa fac...ah, of course ca mi-au luat carnetul si trebuie sa dau examen din nou si ca eram dependenta de masina ca stau intr-o zona destul de izolata si o sa ma omoare taxiul ca sa merg la sala...

Raport: 62.9kg, dati-ma jos de pe categoria fulg, ca sunt o rusine, mi-e rau cand ma uit la mine in oglinda, nu stiu cum ma pot ingrasa asa de repede..dupa atata chin si sport si se si vede grasimea aia hidoasa...ma urasc...

ok gata, merg sa fac ceva pentru mine, sa vad un film sau sa citesc cateva randuri, dupa ce ma adun o sa merg iar la sport...

pe curand, si va rog sa-mi tineti pumnii si sa va ganditi la mine cu ganduri pozitive...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! unde sunteti, in frigidere?
eu sunt o vaca cu litera mare, am mancat cu cap,insa dupa pranz care a fost supa de varza, m-am pus pe o cioco ce o aveam si am mancat-o toata, asa ca sa nu mai am si sa nu ma mai poata ispiti!

da nu plang acum, ca mi-am facut-o cu mana mea, iar pe de alta parte sunt fericita ca nu mai am!
am pus cateva poze aici:http://good-times.webshots.com/photo/2568321800101370997iwBolw
primele 3 sunt recente, una de cand eram blonda, iar alta de pe la pasti anul trecut cand eram tot asa mai inchisa...in cele din urma m-am hotarat sa ma tund tot scurt ca eu nu am o frumusete de par sa il las lung, insa la culoare sunt inca in dubii. insa mai am timp, ca abia peste vreo 3 sapt ma duc la coafor!

roxa, imi pare rau , bine ca n-ati patit nimica nici voi, nici cel din fata, cat despre kile, nu esti grasa deloc, eu cred ca ai o nemultumire altundeva si o pui pe seama kilelor! hai capul sus si las' ca va fi mai bine!
Anda cum e pe unde esti? drum bun inapoi spre casa!
Gabi si tie calatorie placuta!

nu am putut citi tot capitolul trecut ca nu mi se incarcau paginile!

Delia fac abdomene seara si ma gandesc la tine, azi ar trebui sa fac dublu, ca pedeapsa pt cioco aia ce am mancat-o!

si sa avti o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Roxa te inteleg mai mult de cat crezi tu,numaite ca la tine sunt ca la tine sunt putine kg dar l-a mine sunt super de multe.Bine ca nu ai patit nimic,lasa supararile si de barbat nu comentez ca am si eu unul pe care il rog sa imi cumpere de camera si el face figuri ca am sa-l folosesc ca stepul si sunt multa de spus.

Claudia arati super de bine.

Puskin declar ca de maine revin la meniurile mele de carne,peste cu legume ca am vazut ca cu ele am slabit un pic.

Mai revin ca ma duc sa leg copilul de pat ca e obraznic rau si dau olandezu afara ca are aere.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput