Nou stil de viata (244)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Eu m-am ingrasat de la dulciuri.

Chiar ma duc sa intreb la sensiblue daca au la vanzare.
Mi-e mi-a dat mai mult de 10 mil, dar am in plus un "demontat" si am adaugat niste analize. de ingrasat nu m-am inrasat nici de la pastile, nici de la sterilet. De durut??? ce sa zic eu sunt singura care m-a durut din ce am citit pe aici, pt ca dupa ce mi l-a montat i-am zis sa verifice ca sunt in stare sa raman si custerilet. Si atunci m-a durut. Daca ii mai spunea ca daca cumva raman o dau in judecata, cred ca omora.

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

So incep de la 71,8kg cit aveam dimineata. Eu zic sa incepem concursul de la kg pe care le avem exact acum dimineata asta, ca altfel ne imbatam cu apa rece:)Revin.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Puskin si eu cred ca ma infometez,dar cum am inceput era bine numai ca eu carnea de vita nu ma omoara si sa pap numai pui si peste ma satur repede.Azi studiez un pic treaba si meniul de maine o sa fie total altceva.

Madelaine eu am avut sterilet cu fir de cupru ,iar experienta mea a fost tragica,iar eu de la pastile ma umflu dupa cum se vede,dar la montat nu m-a durut.

Si pentru ca sa ma pedepsesc singura mi-am propus ca o sa ma vopsesc debea la 66kg .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Madeleine, nu, nu am Mirena, nici alt sterilet si nici nu iau AC. Plus ca eu sunt impotriva hormonilor "introdusi artificial" in corp cand nu e cazul. Sigur ca la tine s-ar putea sa fie intr-adevar nevoie, dar eu sunt echilibrata hormonal si mi-e bine asa.

Vik, eu asa am si trecut ca greutate de start, exact cat a cantarit fiecare azi dimineata, de asta am si zis ca vreau raport azi! Cred ca Gusta se referea la lista initiala (sau cel putin eu asa am inteles si am actionat ca atare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Remember me?

I`m back hotarata sa dau jos cele 2 kg + cu care am aterizat de la maman...deh bucate alese fara masura...

Azi am papat o felie de unt cu paine, ceai si clementine de dimineata, apoi un biscuitel si la pranz am papat cam 250 de gr rasol de vitel si o clementina.

Pe seara cred ca pap un ou fiert cu salata de castraveti.

Gusta si io o sa am un regim mai hipo...macar 1 kg sa dau jos luna asta!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vik daca este despre mine vorba este exact cum a zis Caro ca sa stiu cu cate kg am intrat in anul asta.Si am zis ca dimineata aveam 68,5 si ca imi propun ca concursul asta sa dau 4,5kg.
Daca v-am indus in eroare imi cer scuze.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut! spor la slabit!
am tot 66!
Carmen esti misto de tot, si baietii sa-ti traiasca!
pun poze dar trebuie sa caut cateva cu par de diferite culori!
Madelaine eu am mirena din august 2006! a costat 350 euro, se monteaza in timpul unui ciclu, nu doare , nu e nevoie de anestezie, e putin neplacut desigur, dar nu sa doara de sa te urci pe pereti!!!de ingrasat, da, m-am ingrasat ajunsesem de la 68 la 73 dar nu o pun pe seama steriletului, mancam ca o vaca tot ce prindeam, dulciuri, gateam si tot ce ramanea in oale bagam in mine, ca deh nu era sa arunc...ma simt bine cu el, ciclu imi vine in continuare insa putin,desi se zice ca de obicei dispare in totaltitate... la inceput dupa montare am sangerat vreo 2 luni, insa apoi s-a oprit! nu am migrene sau alte dureri...
Unei prietene de-a mele ce sufera din cauza dereglarilor hormonale i-a recomandat dr inelul vaginal, zice ca se simte mult mai bine de cand il foloseste, nu mai are asa dureri ingrozitoare de cap ca inainte... e si asta pe baza de hormoni!

pupici, revin mai tarziu poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Pazea ca vine Sumo in ring !
Raportez 102.8 azi dimineata. Continui cu sportul, ieri am fost si la innot, am facut citeva ture bune de bazin si pe fata si pe spate .
Aseara am cazut in pacat cu un fursec pe care l-am facut de weekend si cu niste orez brun amestecat cu zahar brun si scortisoara...

Meniul de azi:
Dimineata: english muffin la toast, cafea
Gustare: O tangerina
Prinz: somon cu zeama de lamiie, 1/2 pita integrala, o tangerina
Gustare: un mar
Seara: somon cu zeama de lamiie, kefir (l-am facut eu din lapte degresat)

O zi buna, fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamne frumoase!

Nu m-am mai conectat la net de vineri seara, asa ca mi-a luat destul de mult sa va ajung din urma.

Cu intarziere dar din toata inima: La multi ani, Gabi, sa ai parte de multa fericire alaturi de cei dragi tie!

Eu nu ma simt prea bine, ieri am fost toata ziua la un client, am mancat acolo si toata noaptea am avut crampe si nici acum nu m-au lasat de tot... Da' ma repar. Cu paine prajita, branza de vaci si banane.

In legatura cu ce se discuta aici in legatura cu consumul de carbohidrati sau nu, eu stiu ca am tinut o dieta cam prea low-carb si creierul meu nu mai functiona la capacitate maxima . Si daca stai sa te gandesti ca glucoza este combustibilul pentru celula nervoasa, ca glucoza nu se poate stoca in corp si ca ea se obtine din carbohidrati, atunci nu e de mirare ca se intampla asa. Cel putin mie asa mi s-a intamplat. Cateva argumente stiintifice aici: www.sciencedaily.com/releases/2008/12/081211112014.htm" target="_blank">Low-carb Diets Can Affect Dieters' Cognition Skills. Stiu ca pentru orice studiu exista altul egal si de semn contrar , da' io asa am experimentat pe pielea mea si inclin sa dau dreptate acestui studiu. Nu vreau sa starnesc polemici, doar imi spun parerea.

Vad ca v-ati apucat de concurs. La cat mai multe kg slabite!

Va pup pe toate si incerc sa mai trec azi pe aici, desi e al naibii de aglomerat la birou .

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Raport: 73 kg
Pentru concurs imi propun sa slabesc 5 kg.

Meniu azi:
7:00 un iaurt natural cu 20g merisor (cranberries?) uscat; o banana mica
9:30 o felie de paine neagra cu seminte de floarea soarelui; doua sardine; un ardei gras copt, in otet
pranz - gulas cu o lingurita de smantana
intre - 30g migdale, un mar mic, o para mica

Aseara am baut un pahar de vin rosu, la insistentele sotului Eu una daca e de calcat pe de laturi as prefera o bomboana de ciocolata.. E adevarat insa ca dupa un pahar de vin nu-mi mai trebuie un al doilea (ma rog, la chefuri e altceva), dupa o bomboana insa, da (cu alte cuvinte, nu-s alcoolica, da's dependenta de zahar )

Tzuni, povesteste-ne aventuri din Egipt!

Vik, mortala faza cu scorpionul Mai povesteste-ne si tu, ca vaz ca ai multe povesti frumoase in sac

Vik, Tzuni, Ruxandra si cine mai sunteti dornice de calatorii exotice si nu neaparat la nspe stele, poate candva om putea organiza o excursie doar noi fetele, ce ziceti?

Ruxandra, e extraordinar ca ai ajuns la o greutate pe care n-ai mai avut-o de atatia ani de zile cred ca e frustrant sa fii asa de disciplinata si totusi cantarul sa se miste asa de greu, dar tu stii ca esti pe un drum bun, si 300g in minus sunt 300g in minus, nu in plus, asa ca e ff bine!

Madelaine multa sanatate si putere! De sterilet nu stiu ce sa spun, nu am avut niciodata; dezechilibru hormonal posed si eu, de toata frumusetea eu am luat pastile (Yasmin) de la care nu m-am ingrasat, din contra, mi-au facilitat slabitul - insa dupa ce am intrerupt, hormoneii mei s-au dezechilibrat si mai tare.. Dar fiecare cu problemele (si rezolvarile) lui, ale tale banuiesc ca-s altele decat ale mele. Cu tigarile insa voiam sa zic ca si eu le tot plimb, ba ma las, ba ma apuc, ba le raresc si tot asa. Si multa vreme am trait cu ideea ca, daca ma las, ma ingras (nu de la lasat propriu-zis, ci din cauza faptului ca atunci cand mi se face pofta de tigara substitui cu mancare) si ca nu se pot face amandoua deodata (si dieta, si lasat de fumat). Noua mea descoperire insa este ca axarea pe un stil de viata sanatos, cu mult sport si cu dieta, de fapt ma ajuta sa renunt si la tigari!! Sportul in primul rand si apoi faptul ca-mi ocup gandurile cu ce sa mananc si cat si ce sa nu mananc ma fac sa ma gandesc mai putin la tigari! In ultimele doua saptamani am fumat de doua ori, cate doua tigari de fiecare data, cand am iesit la terasa, multa lume in jurul meu cu bautura si tigari si mi s-a facut si mie pofta. Dar in rest, nu. (ma ajuta si faptul ca nu prea fumeaza nimeni in jurul meu - pe cat posibil incearca si tu, macar la inceput, sa nu petreci prea mult timp cu/langa fumatori).

Cristina, felicitari pentru raportul de azi! Tine-o tot asa! Cristina si Crystina

Lai

Mergi la inceput