Puiuti de Randunici 2008!! (189)
Raspunsuri - Pagina 17
mstela spune:
Gata,mi-am facut numarul,plec la

NB
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
bubu05 spune:
Prezent!!
Ce sa fac, mai Mimo...am fiert la ratza aia de mi-a venit rau...abia la 11 am terminat ciorba (cand vorbeam cu Sovi la telefon
)
Si am tot trebaluit cu pregatit masa de seara, vase etc...
Am vazut Ursulet frumos rau si pe mamica lui si pe Iulia la atac in bucatarie 
Clau, sanatate multa lui Razvanel...o fi de la Mc?????
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Stela, si Stef sta in picioare la baie,se tine de cada, dar cand il spal pe cap il tin culcat pe mana mea, pe spate si atunci ii sapunesc si capul si talpile
Si la limpezeala el sta in picioare si ii pun dusul in cap si ii curge pe fata mult, dar el inchide ochii si nu se ineaca deloc ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
VioletaH spune:
Seara buna!!!
Mimo, de esti trista? ca singura nu esti...Hai la baba sa te spovedesti ![]()
Stela, nici lui Sean nu-i place apa pe fata, trebuie sa pun dusul repede ca sa-l clatesc pe cap, si sa-i apar fata cu mana cumva. Eu zic sa schimbi tactica de baita cu Tea. Incearca sa intri de cateva ori cu ea in dus si s-o tii in brate cand o speli, poate cu ajutorul randunoiului. asa poate uita de lovitura (daca de asta nu mai vrea la baie) si se transfroma baita in ceva placut. Eu am renuntat la cadita lui, desi ii era confortabila, ca e din aia www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2627247" target="_blank">gonflabila si nu se lovea in ea. acum ii pun un ceva pe cada mare (matt se cheama, e din ala cu ventuze pe o parte ca sa nu alunece, cam in genul asta, dar a mea are niste gaurele si e destul de confortabila pentru fundicul lui). si sta in fundulet acolo si se joaca si eu il spal. iar cand il spal la fundic, il ridic si il aplec in fata sprijinit pe un brat.
daca gasiti matt din ala eu va recomand. nu aluneca, nu se loveste tare daca pica pe spate, e bun si pentru noi astia mari, ca ai siguranta in cada.
aaa, si nu pun multa apa in cada si dau drumul si la dus asa usurel. lui Sean ii place metoda, nu stiu daca merge la toti copii dar poti incerca.
Fi-miu a zis da-da azi.
Nopti albe in Florida: 4 dintzishori au rasarit, mai asteptam 16
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain
mihatp spune:
Stela
, m-ai nimerit cu asta, ca si eu incerc sa-l menajez cat pot la baie sa nu “i se puna pata” pe ceva. Citisem, cred, in Spock ca se poate intampla. Intr-o situatie de asta, cred ca as face cateva zile pauza de spalat, ca nu pateste nimic, sters la fundic cu o carpa uda doar. Si revenit dupa o vreme, poate chiar initial dupa un alt program. Dimineata de exemplu daca poti.
La ei, mai degraba mergi pe sistemul incercare-eroare, ca nu stii care e solutia sigura.
incearca intr-o seara in camera, in vanita...de mai am idei, revin
Simo
, stiu ca nu ai vrut sa ne superi
, si eu vreau sa te simti “in siguranta” sa vorbesti cu noi ORICE. Eu eram ingrijorata pentru tine. Noi suntem cat de cat mai detasate, tu esti in zona “fierbinte”, aproape de necazul lor, si prin faptul ca ii stii personal. Doar de aceea ti-am scris. Si ma bucur ca reusesti sa te tii tare si nu lasi sa te doboare.
Te
cu mare drag, si hai la orice poveste, ca le-om duce.
Eu personal iti multumesc, ca inainte de asta nu am realizat cat de serioasa e problema laringitei la bbei, si aveam tendinta de a o minimaliza, ca la adulti.
Mimo, hai ca am sosit ieri, dar tu plecasei deja.
si
sa treaca singuratatea si tristetea.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
Aaaa, pai vad ca s-a animat un pic ![]()
Stela Vladutz sta in picioare , se tine cu o mana de cada si el il tin bine cu o mana. Avand fiecare cate o mana libera , el cauta sa prinda apa de la dus, la guste un pic din dopul de la cada, inchide robinetul cand mi-e lumea mai draga si apoi se uita triumfator (un fel de GATA TREABA
) iar eu cu mana libera il spala constincios cu buretelul si ii mai retez din initiative ![]()
Taticul lui il limpezeste cu dusul la sfarsit si il primeste in brate in prosop si gata treaba. Pe cap il spal o data pe saptamana daca nu cumva isi pune piureul in par sau cine stie ce
si ii tin cu palma streasina la ochi cand il limpezeste cu dusul. De multe ori nu tine figura si zbiara dar ii trece repede , ce sa facem ...o data pe saptamana doar ![]()
Bubu rata zici? Ham...n-am facut in viata mea
Poate n-ar fi o idee rea, dar de unde ai luat-o ?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
VioletaH spune:
Ursulica, foarte frumoase pozele si dulci tare copilutii. Vladut e tare frumusel, iar tu arati beton (se mai zice "beton"?
)!
Miha, zic si eu ca si tine apropo de intamplarea trista de care povestea Simo, bine ca am aflat cat de periculoasa e laringita ca eu habar nu aveam. Din pacate...a trebuit sa aflam asa intr-un context nefericit...
Nopti albe in Florida: 4 dintzishori au rasarit, mai asteptam 16
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain
mimonix spune:
Ia uite ma la ele, erau pitite dupa colt si cand au auzit de absente au aparut
Pe Kya n-am mentionat-o ca ea munceste si nu mai vorbeste cu noi 
Vio cu ce sa ma spovedesc ca nu stiu cu ce sa incep
Ma agit cu bona, studiez copilul si deja mi se pare schimbat
Parca vrea mai mult bagat in seama, parca e mai agitat seara, si nu stiu cat la suta e paranoia mea, cat e pentru ca creste si se schimba in fiecare zi si cat o fi si daca o fi de la abandonatul lui la bona dimineata
In fine, o sa-mi treaca si asta...si poate cand trece ia si turta dulce de pe masa din fata mea pana n-o termin pe toata 
Miha nu stiu zau cand dormi tu si cum iti ajunge asa putin somn 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihatp spune:
Am vazut o minunata de Iulia! Ce rapiditate, ce dexteritate!!!
Deci, cred, Naty, ca ti-a spulberat orice indoiala! Pur si simplu parca a inflorit! E ca in poveste, face cat alti-n 10!
Dupa cate griji ai avut in perioada asta de mamicit, eu sustin ideea ta de a te intoarce la serviciu, sa te regasesti asa cum zici. Iulia a avut multa nevoie de tine, dar acum uite ca iti da ocazia sa fii linistita.
Ursu, voi sunteti tot mai frumosi! Ce apa beti?
Mira, ce printese minunate
ai tinut tu ascunse! Sa-ti fie sanatoase si fericite, sunt tare frumusele!
primului anisor. Titlul de intaiul sarbatorit merge la DACIANAAAAAAAAAA!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade