Puiuti de Randunici 2008!! (189)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Cum am promis ,am revenit

Ce tare e Iulia !Vad ca e tare multumita ca in sfarsit poate umbla si la bucatarie
Ursuleata ce dulce ursulet ai tu ! Seamana cu tine ,iar tu o mamica tare faina !
Clau,imi pare rau de Razvanel sa le treaca ! Tare dulce e Rebecutza ta!
Blanka, din cate stiu eu varsta fatului se calculeaza de la prima zi a ultimului CM.

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

multumesc fetelor
ce sa fac Naty uite eu pana in 2011 nu ma duc la lucru,daca totul e ok
si nu imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Blanka, nici mie nu mi-ar parea rau...cu inima. Dar din multe motive obiective, pe care le-am tot expus aici...adaugand si faptul ca parca sunt tot mai delasatoare, cu mine in primul rand...sunt obligata sa ma intorc la munca.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mimo, tuchi va arat maine ce am pozat, ca ma duc la nani cu iub..
NB!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

iar sunt in urma
nu mai reusesc sa intru mare lucru...ne pregatim de mot, care v-a fi sambata, plus ne chinuie incisivul central de sus, de vreo 3 zile..si mai are gingie de spart...nu va spun ce de maraiala....dc reusesc sa intru sa citesc e lucru mareeeeeeeeeeeeeeeeeee...

deci multumesc mult de tot pt urari, sunteti ff dragute...

o sa mai vb pe luni....ca no...curatenie (desi nu inteleg..eu fac curat si alti murdar...cred ca ii opresc sa faca curat la loc...), pregatiri....eu sa ma pregatesc...m-am tuns, si imi sta groaznic...
of, ata ete viata....

noapte buna, si inca o data multumesc mult...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.
LA MULTI ANI CU SANATATE,DACIANA,PRIMA RANDUNICA!SA CRESTI MARE SI SA-TI BUCURI PARINTII.
Adriuta,eu cred ca e greu si sa duci copilul la altcineva acasa,dureaza mai mult,pana il imbraci,pana una alta..tot cu bona cred ca e mai usor.De bani nu mai zic,fiindca e greu oricum.
CristinaG,v-am admirat in poze.
Ursulica,cum ma sa nu te iubeasca barbacto?La ce soatza are el?
Ioana,am vazut cretzul cum se joak fotbal cu sticlele.E SUPERB!
clemesi s-or rezolva ele si problemele.Doamne ajuta!
Clodute,sper ca nu de la mine ti s-a tras cu shaorma,ca am scris cu galben..daca-i asa,cine te-o fi pus sa te benoclezi sa vezi ce scrie acolo?
Cata,credeam ca numai eu nu am rabdare sa ma rog de Tea sa deschida gura la masa...cateodata ma calca pe nervi pana la extrem,dar nu am ce-i face ca ea nu mananca niciodata 3 lte la rand cuminte!
Dintre ultimele ciripeli am vazut doar ca[,]Cris a fost supi pe randunoi,dar pe buna dreptate,blanka isi calculeaza saptamanile,Naty e in cautare mare de bona (succes, Naty),am vazut-o pe plimbareata Iulia,pe Muffy haiosul si m-am spart de ras cum scotea lucrurile din masina de spalat,pe Ursuletul mic si pe mami lui cu codite.
Cuscra,cu voi ce e?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Noi am coborat salteaua patutului si tare aiurea mi se pare..zici ca sta intr-o cutie.Plus ca mi se pare ca sta prea jos si e cam rece..of,nu-mi place,dar nu avem ce face.Iar ea s-a tot trezit plangand,probabil se simte in "ält pat".
Cu baia a fost groaznic.S-a repetat povestea de aseara,si cand am vrut s-o punem in cadita,tot mangaind-o si cantandu-i,a inceput sa urle si nu a vrut deloc sa stea in fund.Nici cu suport,nici fara.Am luat-o iar in brate,i-am aratat ratustele,i-am cantat,timp in care a facut pipi pe mine,si abiiia am asezat-o in fund in cadita,dar ea a continuat sa planga si ii era teribil de frik.M-a mai enervat si randunoiul ca vroia sa o cam forteze sa stea,dar am luat-o eu si am incercat usor sa o determin sa intre in cada.Trebuia neaparat sa o spal asta seara daca aseara nu am reusit,fiindca vrem sa mergem la dr maine la control cu ea.Am reusit cu chiu cu vai sa o spal,dar ce m-am chinuit si ea se tinea strans de mine si plangea,mai dadea si in urlet,dar e nasol daca vom continua asa.
Inca nu stiu sigur de ce s-a creat frik asta fiindca niciodata nu i-a fost frik la baitza.Nu cred ca de apa ii e frik,parca i-ar fi frik sa stea in cada si cred ca i se trage de cand s-a lovit la fundulet in suportul de pe cadita.Cu toate ca de atunci i-am mai facut de 2 ori baie si probabil uitase de experienta de atunci.
Miha,help.Ce parere ai?

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vazut placut Iulia exploratoarea
Vazut placut Ursoaica cu doi pui care i-au pus paru' pe moatze
Asteptat in zadar poza sexy de la Luny si cand colo ea da show Bun si asa, eu rabdare am Dureaza mult?
Auzit eu ca Tea de Stela pange la baie NA-NA la fundulet si ca Razva de Clau nu se simte bine si Rebe e maraita. Sa pup eu sa treaca
Pus absente la greu (ma doare mana, dar a meritat:Liana, Bubu, Olguta, Tuchi,Zoze, Sovi, Miha si pe Ariel o paste exmatricularea )
Acum mai fumez o tigare si mai vad eu ce mai fac , singura si trista !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mimo,ce faciiiiiiiiiiiiiii?
Eu nu m-am dumirit,cum il speli pe Vladut in picioare?Pai sta in picioare bine?Si pe cap cum il speli?Nu-i intra apa in ochi?Ca tea nu suporta sa-i vina apa in ochi.
Vio,salutari,imi pare rau de superbul Sean ca e marait.
Cata,imi pare rau ca Sebul e racit.
Am vazut poze dragute tare de Matei de Nico.
Nelia,nu mai baga in seama ce zice sotul
pucca,bine ca si-a revenit micuta.Si o fi de la portocale,ca doar la noi vin pt lumea a 3 a alimente de afara.Si eu i-am mai stors suc in piure,dar cred ca nu-i mai storc.Inseamna ca ce ai cumpara tu a fost nasol,daca zici ca si tu ai avut probleme

Stela,

Mergi la inceput