Puiuti de Randunici 2008!! (189)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
but ovcors,naty!![]()
bafta cu bonele! pe langa clasicele intrebari ref la analize etc, as trece la proba practica,as lasa-o pur si simplu cu fata, sa vad cum reactioneaza copilul si cum se comporta cu ea, mai ales, cum o 'manuieste' si cum ii da sa pape..mie astea mi se par probe de foc...si iti dai seama daca e sa fie!...![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Salut! Noi suntem bine, stiu ca m-ati strigat de multe ori, dar nu am avut nici timp si nici dispozitia necesara sa scriu pe forum...De citit am citit, nu chiar tot, recunosc, dar nu prea ma lasa Thea. In rest, nimic nou, aceleasi plimbari prin casa si un mers de cetatean turmentat, a la Seb de Tuchi, adica ceva de genul: http://good-times.webshots.com/video/3033584460103304986mHzSAV Sa nu va speriati, cazatura finala nu s-a soldat nici cu un plans macar, pt ca fii-mea s-a obisnuit cu busituruile astea... Va pupez, pe moment. Revin. |
bravooooooooooooo Theeaaaaa!!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Salut! Noi suntem bine, stiu ca m-ati strigat de multe ori, dar nu am avut nici timp si nici dispozitia necesara sa scriu pe forum...De citit am citit, nu chiar tot, recunosc, dar nu prea ma lasa Thea. In rest, nimic nou, aceleasi plimbari prin casa si un mers de cetatean turmentat, a la Seb de Tuchi, adica ceva de genul: http://good-times.webshots.com/video/3033584460103304986mHzSAV Sa nu va speriati, cazatura finala nu s-a soldat nici cu un plans macar, pt ca fii-mea s-a obisnuit cu busituruile astea... Va pupez, pe moment. Revin. |
Supet Thea precoca!

Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lianam spune:
am vazut sufletel blond frumuseeel
, la confesiune cu leone
.....si am vazut si thea scumpica taaaaare
, ce bine mergeee, bravo thea, la mai multe progrese!
Liana, mami de Teo
underqueen spune:
se poate...nu mi-am dat seama...
bravo, Theea!
Tudor face doar 3-4 pasi deocamdata; singur, ca daca il tin de mana ma trage dupa el ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
natynic spune:
cat de misto merge Thea!
ce bine ca mai sunt si fetite asa precoce!![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Hellooo!
Mai nene, n-am golit rafturile...am luat doar strictul necesar pt. casa si copii, papa si atat...apoi am trecut pe la tata pe la spital, apoi am facut niste paste pt. pranz...tati a fost liber si doarme cu Vlad si Stef tocmai s-a trezit...fug sa pun ciorbita pe foc (de ratza
).
Am vazut pozici cu Sufletel scump si filmulet cu Thea mergareata, foarte tareeee! cu Tudor n-am vazut poze, ca nu mai sunt...
Lica n-a venit azi ca a ajuns la camera de garda cu o colica biliara
si sigur nu-mi vine toata saptamana 
Naty, ii spui clar (bonei): programul, salariul, atributiunile, daca mai face ceva si pe langa stat cu copilul, cand el doarme, normal. Si o lasi putin cu Iulia sa vezi ce si cum...nu mai stiu...
Ai facut bunatatile ieri??
...ma duc la ciorba mea...o fierbe greu ratza aia??
pieptul de rata sa-l fac cu portocale?? ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
miradi spune:
Buna ! Nu am scris demultttt pe aici desi citesc aproape in fiecare zi
imi sunteti dragi toate.
Luny, superb Mufarinul tau!Imi place atat de mult de el este super activ ,istet ,inventiv ! Bravo!

Sufletelul blond un dulceee!
Naty ,ce mare si frumoasa s-a facut Iulia !Bafta maine cu bona !
Tuchi este dementiala de multe ori am ras si m-a scos din stari naspa Ai un stil de a scrie si a povesti SUPER !
celor 2 copii superbi
Toate sunteti dragute si va citesc mereu dar nu indraznesc sa scriu ca nu prea stiu ce,in plus in ultimul timpsunt mereu trista plictisita iar cele 2 printese imi ocupa aproape tot timpul
O sa incerc sa scriu cate ceva de acum poate o sa fiu mai vesela![]()
Sovi ,Blanka si Clodute felicitari pentru bb2!

Sa fie bebelusii sanatosi si sa aveti sarcini usoare !
Daciana,La multi ani ! Prima aniversare cea mai frumoasa
SA cresti mare ,sanatoasa ,frumoasa si sa aduci numai bucurii parintilor !

http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )
natynic spune:
Miradi
, hai scrie mai des! De ce esti mereu trista si plictisita? Varsa tot aici!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ralucaspm spune:
Naty, cam cat se plateste o bona in Bucuresti ?
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)