Puiuti de Randunici 2008!! (189)
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
POSTAAAAA!
Simo, multa sanatate lui Sam!
Liana, imi pare rau pt noaptea ta chinuita si pt Tero mica chinuita de dinti 
Nelia , frumosi baietii ai si buna masina loganul 
Maria, a disparut Tudor 
Zoze dar ce te mai rasfeti si tu cu butoiul ala
…lasa-l mai, sa incapa Nelia mi bine ca e grasa rau ![]()
Am vazut 2 puiuti , unul blondut
si unul leut 
Nicol, bine ca esti bine si nu te mai doare capul…am vazut ca te-am lasat in ceata aseara, era o gluma…bine ca v-ati recuperat banii 
Cleme, lasa ca se rezolva toate pana la urma , voi sa fiti sanatosi!
Alice, bine ai revenit un pic , bravo mergareata Thea!
Naty, bafta cu bona…as zice sa studiezi reactia Iuliei si sa intrebi daca-i poti face o vizita acasa…salariu, daca se poate, negociat fix care sa includa si orele suplimentare daca apar ocazional.
Nicoleta, cred eu ca si frumosul tau
va face cariera cu cablurile alea !Bine ca se face Mufa designer, ca electronisti avem slava Domnului!
CristinaG, ai auzit tu la randunoiul Ralucai ca omul frumos are colacei si te-ai hotarat sa-i pastrezi , nu?
Oricum nu se vad, i-ai camuflat bine 
Vio, zgarcita ce esti…doua vorbe , nicio poza…imi pare tare rau ca Sean nu doarme bine iar de mancat nu te plange, ca banuiesc eu pe cine mosteneste dintre mami si tati ![]()
RalucaSp , ai fost acasa de sarbatori sau nu trebuia acum ci mai tarziu?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
miradi multumim de complimente! de ce esti trista?..vino mai des si povesteste-ne despre fetele tale!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ralucaspm spune:
Mimo, nu am fost acasa. Poate in primavara ajungem.
Peste o saptamana pleaca sotul in Atena pt 5 luni si pe 27 vine mama la noi sa ma ajute cu copiii. Ea poate sa stea cel mult 3 luni aici si apoi poate venim eu si copiii in Bucuresti. Ma gandeam sa stam atunci vreo luna, dar am de lucru la calculator si nu stiu daca pot sa am internet mai economic la ai mei. Plus ca mai bine ma inteleg cu mama aici ca sunt si eu un pic "sefu'" , dar la ea in nici un caz. Acolo are si alte obligatii si nu poate sa se ocupe asa de mult de noi.
De asta intrebam si de cat costa o bona in Bucuresti. Ma gandesc si la varianta asta.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
natynic spune:
Raluca...din cat am studiat intr-o ditamai baza de date de bone...in Bucuresti sub 800 ron/luna (la program full-time, adica 6-8 ore, 5 zile/sapt) nu prea se discuta
. Sigur, depinde de multe chestii-ce are de facut, ce varsta si ce pregatire are (e incredibil dar erau pe acolo, profesoare de sport, fiziciene, matematiciene-pe la 50 si de ani, ramase fara job si care evident ca nu-si mai gasesc nimic in domeniu
), cate ore are de stat...Sau, cum imi zicea Tuchi azi la telefon, sa am grija ca ele cand "liciteaza" se uita mult si la zona in care locuiesti si aici am un dezavantaj stand intr-un cartier ff bun...ca automat se crede ca nu mai ai loc in casa de atatia bani cati ai; si cand colo noi acum avem de cheltuit la greu pt noul apartament si al meu sot e in pragul somajului
Greu, nene, greu!
Mimo, nu e deloc rea ideea sa-i vad casa, asta iti spune multe despre ea dar parca vad ca n-am eu in veci tupeul sa cer asta
Iulia a mancat azi enorm, cel mai mult din viata ei, a baut lapte multumitor dar nu vrea apa deloc-deloc-deloc! Bea ff putine lichide, ma omoara chestia asta, mai ales ca a avut infectie urinara...
Clau, e bine Razvanel?
Claudiaaaaaaaa...ce face Daciana??
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ccris_ccris spune:
Hello, randunici!
Se mai amana cu o zi plecarea noastra din cauza de sedinta ff imp la randunoi la serv.
Si cat de tare imi doream sa plecam!Off!
nu stiu cand a trecut ziua asta, n-am facut nimic, doar am cumparat strictul necesar de la Carrefour, adica borcanele si iaurtele pentru micuta, ca sa nu ma car cu juma de casa pentru a-i pregati mancarica acolo.
Am zis ca fac un pic de curatenie azi, n-am reusit, randunoiul iar e plecat cu doctoratul lui si singura n-am chef de nimic. Culmea e ca l-am rugat sa m-ajute la curatenie si tocmai atunci a sunat o colega care l-a ajutat sa traduca ceva pentru lucrare si s-a dus sa ia materialul.
Asa ca nici eu nu fac nimic singura, sic!![]()
Abia astept sa plecam!
M-au sunat de la serviciu, cica se da 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni.
oricum va fi ceva mai mult decat 6 mil.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Am vazut pozici si filmulete cu bebeii nostri scumpi, am citit tot ce-ati scris, dar nu ma simt in stare sa fac scrisorica.
Mentionez doar ca mi-am descretit fruntea ca de obicei cu karatista Mimo! E super cum face ea haz de necaz.

de
POZELE MELE
luny spune:
ccris 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni lucrate inainte de a naste, ca altfel inseamna ca luam mai putin decat acum..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Il sun pe randunoi sa vad daca mai intarzie si, ce credeti? Raspunde colega!
. Imi zice ca i-a spus Vio sa raspunda si sa zica, ca-i o gagica. Interesant, nu? Daca nu-i auzeam vocea lui barba'su intram la banuieli.
Cert e ca mi-a luat maul, eu nu raspund la telefonul lui! In fine, sunt paranoica, dar e cam naspa sa nu se lege nimic din ce-ti propui.
de
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ccris 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni lucrate inainte de a naste, ca altfel inseamna ca luam mai putin decat acum.. ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Da, Luny, ovcors!
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
M-a sunat randunoiul sa ma-ntrebe ce-am patit!
E in drum spre casa. I-am spus c-am ramas fara cuvinte auzind-o pe Raluca in telefon, mi-a spus ca n-a raspuns ea, a raspuns el si i-a dat ei sa vorbeasca cu mine. A crezut ca e o gluma buna!![]()
Acum, referitor la indemnizatie, eu am fost si la un curs in vara, vreo 2 luni jumate, timp in care am primit kk de salariu, fara sporuri etc., apoi in concediu
... Sunt curioasa ce medie o iesi.
de
POZELE MELE