Puiuti de Randunici 2008!! (189)
Raspunsuri - Pagina 11
cleme spune:
Am inteles. Uf ce bine ar fi... dar daca firma unde a lucrat s-a desfiintat de unde puii mei iau adeverinta respectiva?
Zoze sufletelul e criminal 
adrianadana spune:
Fetelor va citesc mereu dar nu mai apuc sa va scriu.
Ii multumesc lui Zoze care a intrebat de mine.
Acum am sufletul indoit pt ca peste doua ore trebuie sa merg cu zana la oftalmolog sa-i desfunde canalul lacrimar. Am inteles ca nu e dureros dar e traumatizant. Doamne ajuta
. Tineti-ne pumnii

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
natynic spune:
Adrianadana, tinem pumnii stransi-stransi!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Sunt vie si nevatamata
Si nu fac nimic, vorba cui a zis-o ![]()
Chestia e ca daca ies din casa n-am nicio treaba , acasa e nasol. Dimineata am mai primit un telefon si a treia oferta de distractie pe azi , pe care, fireste, n-am putut-o onora
Sper sa se mai indure si maine cineva de mine
Am gasit copilul si pretena f bine, ambii f multumiti
Si cum Vladutz dormea, am mai stat la taclale cu ea vreo ora (avantaj ca nu stau stanjenita neavand ce spune, dezavantaj ca pierd vremea la taclale)
N-am vazut pozici dar ma duc eu sa vad imediat ce facu olteanu' mic
si am vazut ca Luny va avea un schimb interesant de poze cu Tuchi care m-ar interesa si pe mine. Mai bine pune-le pe mailul comun sa le vad si eu
Si vad ca iar va radeti de mine , azi vreti sa ma dati la karate
Va sugerez sa priviti cu atentie ce va asteapta:

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
underqueen spune:
erau poze, nu filmulet...si nu l-am sters eu...ia sa vad...
edit: intr-adevar, din 4 poze a mai ramas doar una...ciudat...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui underqueen erau poze, nu filmulet...si nu l-am sters eu...ia sa vad... edit: intr-adevar, din 4 poze a mai ramas doar una...ciudat... ------------------------- |
Pai erau cam nud pozicile, iar cel putin intr-una, nu mai retin sigur ,chiar i se vedea si putza
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
Ce ma enerveaza ca sterg astia pozele cu copii golutzi si cu putzici dragutze!
Luny, vezi trimite pe mess poza aia lui Tuchi ca altfel te va cenzura TOTAL pt santul balano-preputial, dintre cap si corp, al lui Mufy 
Ok...deci m-am facut cu 3 interviuri cu bone; maine, poimaine si vineri. Am niste emotii groaznice. Ce trebuie sa le intreb?????

La telefon dupa voce si continut cel mai mult mi-a placut una care sta in Drumul Taberei si vrea cat de cat in zona, cu ea ma vad vineri; daca din varii motive nu ar merge, Cleme, sa-mi spui daca sa ti-o directionez
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
am vazut baiat Blond deliciu, ce misto e leul!
mimo
ce tare esti, asa te face Vasile, esperta!![]()
cleme
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Am vazut si eu pozici cu Sufletel blond
Naty- bafta la interviuri! Sunt convinsa ca o vei alege pe cea mai buna si cea mai potrivita pentru Iulia
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
aliceionescu spune:
Salut! Noi suntem bine, stiu ca m-ati strigat de multe ori, dar nu am avut nici timp si nici dispozitia necesara sa scriu pe forum...De citit am citit, nu chiar tot, recunosc, dar nu prea ma lasa Thea. In rest, nimic nou, aceleasi plimbari prin casa si un mers de cetatean turmentat, a la Seb de Tuchi, adica ceva de genul:
http://good-times.webshots.com/video/3033584460103304986mHzSAV
Sa nu va speriati, cazatura finala nu s-a soldat nici cu un plans macar, pt ca fii-mea s-a obisnuit cu busituruile astea...
Va pupez, pe moment. Revin.