Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

mai, a mea e cea mai mica din gasca? la o luna avea 3500g, nascuta la 3100, scazuta pana la 2850. mie mi se pare ok, pediatrei si asistentei de la asociatie la fel, da cand va aud cu kilu si in prima luna si cu "limita inferioara" ma intreb si eu ca omu daca numa a mea e asa mica.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Daca erati la doca mea sigur va baga pe formula + un set de analize.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Isa, important este ca bebe a crescut foarte bine si ca nu are torticolis
Cu dermatita atopica vei duce o lupta destul de lunga, deci iti trebuie multa rabdare si calm, fara stres. Vor fi perioade cand bubitele se vor retrage si perioade cand vor reaparea, depinzand mult de factorii alergeni care lui ii vor declansa reactia alergica pe piele. Sa vezi distractie cand vei incepe sa-i dai de mancare, stai cu inima-n dinti sa vezi daca nu-i ies bubele si iritatiile la orice baga-n gura.....asta daca va fi alergic la mancaruri. Poate fi la detergenti, produse cosmetice etc
La Rebeca pana pe la 1 an jumate ii ieseau numai pe fata si erau asa de urate, apoi usor s-au mutat pe corp si pe masura ce-a crescut si a capatat imunitate la factorii alergeni, au disparut bubitele. Acuma mai are tendinta de piele uscata, ii mai dau Vit. A si creme emoliente, Trixera fiind si optiunea noastra.

Intrebare: ti-a spus medicul cata Vit. A sa pui in ulei?? Si uleiul musai fiert?? Se pare ca si cu asta mica avem aceeasi problema...

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neatza Mamici!

Am fost ieri la dr si avem o veste buna,una rea : cea buna e ca nu are bebe tortcolis si nimic altceva cu gatul, faptul ca in brate sta mereu cu capul pe stanga e o preferinta a lui. Vestea rea e ca are dermatita atopica intr-o faza destul de urata si cica va trece mult timp pana o sa scape de ea. Ca tratament ne-a recomandat sa schimbam tot ce foloseam pana acum cu produse hipoalergene : laptele, detergentul, sapun lichid pt baita, si crema Trixera de la Avene, iar ca ulei dupa baita, ulei de masline cu vit A. Deci azi o sa-i bag la spalat toate hainutele, asta nu-i nimic, dar cand se vor usca...sa vezi distractie pe mine calcand un munte de haine .
Bebe are 4,800 acum si 57 cm, adica in 2 luni jumate de la scaderea fiziologica a luat 3,300 kg si 13 cm

Va pupacesc...bag o masina si citesc din urma

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Brave m-ai distra la faza cu super woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

iza bine ca bb a luat in greutate si nu are probleme mai grave

lore si eu am nedumerii cu calculul salariului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Brie, e tare mishto balansoarul vostru, dar papusica din balansoar m-a dat gata Si ce bine a dormit ea

Eu la Rebeca ii faceam laptele cu apa plata, dar fara s-o fierb! Asa mi-a recomandat medicul. Tu de ce o fierbi??!
Foloseam Dorna sau Bucovina...

Acuma am un sistem de filtrare pus pe teava de apa de la robinet, si o filtreaza de iese mai tare decat apa plata Asa ca nu mai cumparam apa plata....la fel nu fierb nimik.

Oricum mi se pare ciudata treaba cu apa de la chiuveta, io n-am mai auzit sa schimbe consistenta laptelui.

Citat:
citat din mesajul lui brie

lauramiron, balansoar avem si noi de la fisher-price si am pus-o in el de la 3 saptamani.are un motor sus si il balangane pe bebelus stanga dreapta, fata spate + luminite, jucarii care se invart. asta este http://good-times.webshots.com/photo/2384515070103625916gzmklb

cea mica- ATENTIE !! a adormit dupa baie si papa la ora 8, s-a trezit aznoapte la 2.15 a mancat un bibe de 180ml, dupa care s-a trezit dimineata la 8 !!!! E bine, zic...am dormit si io ca omu'.....dar totusi chiar asa?? sa manance la interval de 8 ore?? nu-i cam mica?
si dimineata am gasit-o in patut de-a latul. era cu capul la gratii si cu piciorusele la perete

cea mare - "mai, mami, pai eu sunt prietena cu nenea marian! tu vorbesti cu "dumneavoastra" cu prietenii tai?"

tati (in parc duminica)- "daca era aici Aris (fostul nostru caine) direct la tintza se ducea ..." - a vrut sa zica tzinta ! si bineinteles toata ziua l-am amagit sa zica tzinta si cand spunea corect ii ziceam ca e gresit si uite cum l-am ametit de cap toata duminica.

Mai, fetelor, ori sunt eu dusa cu cabina, ori sunt tampita pt ca nu-mi pot explica un lucru. Pana acum 3 zile ii fierbeam apa plata o raceam dupa care pregateam laptele. Dupa ce am vazut cum se descompun mineralele si sarurile la fiert din apa plata si raman pe fundul vasului in care pastrez apa fiarta, am hotarat sa ii fierb apa de la robinet. De 3 zile de cand folosesc apa de la robinet consistenta laptelui praf este extrem de groasa si multa spuma, parca zici ca e ca un gris. Nu mai arata ca un lapte.
M-am uitat pe cutie sa vad daca nu-i expirata, am invartit-o pe toate partile, am folosit un alt bibe din sticla ca am zis ca poate cel din plastic e de vina, am incalzit apa mai mult etc si degeaba , la fel !!
Si culmea este ca tot de acum face kk ffff tare si ca niste carnaciori.
Ce sa fie ce sa fie??? ghici ghicitoarea mea. o sa folosesc azi iar apa plata sa vedem reactia. dar chiar in halul asta sa conteze apa de la robinet fata de apa plata? si oare cum e mai bine si care-i mai buna?

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

neamtu_c74 bine ai venit la clubul nostru.
Scrie repede 10-12 mesaje ca sa treci de moderare,
Te

Citat:
citat din mesajul lui neamtu_c74

Va salut pe toate si va doresc sa aveti puiuti sanatosi .
Urmaresc site-ul de foarte mult timp, dar mai intens de cand am ramas insarcinata. Acum deja am un baietel, Mihnea, nascut pe 27 noiembrie 2008 si urmaresc in continuare discutile voastre, dar de data asta vreau sa si particip.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Elisa face progrese pe fiecare zi, ieri a descoperit zornaitoarea , azi o mare victorie cu suzeta aici.

Ca tot am citit ieri la Dandusa, azi eram la un magazin de jucarii si am zis hai sa mai iau doua suzete poate tine figura cu cele NUK. Si a tinut si in patut, si cand bazaia dupa baie a inceput sa o suga bine ca era nervoasa iar pe canapea a cam refuzat-o dar i-am psu cate o picatura de SabSimplex pe ea si a tot luat-o ca era dulce (in filmulet se vede ce bine o suge, o cam si tine cu manuta), asa i-am dat si picaturile mai usor . Ce bine ca de cateva ore nu mai tine tata in gura pe post de suzeta, mi-am dat si eu cu Garmastan sa ma repar.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

E o minunatie . Felicitari

Mergi la inceput

Citat:

otilia, am incercat cu vreo 3 feluri de suzete si nu am reusit cu nici una! nu vrea si pace. ii place sa ma suzeteze pe mine si nu o mai las. nici biberon nu accepta in gura decat daca ii e foarte foame. acuma tocmai a mancat din ambii sani dupa baie si iara cauta. io ca moromete cu foncirea "n-am! daca n-am de unde sa iti dau, tu n-auzi ca n-am??"

Chiar vroiam sa te intreb , ca stiu ca babutza mananca mixt, daca ia biberonul din prima. Tot ca Moromete fac si eu cu toate ca numele nostru de familie este Balosu (asteptam sa vina balutele sa nu facem firma de ras)

Mergi la inceput

Citat:

otilia, am incercat cu vreo 3 feluri de suzete si nu am reusit cu nici una! nu vrea si pace. ii place sa ma suzeteze pe mine si nu o mai las. nici biberon nu accepta in gura decat daca ii e foarte foame. acuma tocmai a mancat din ambii sani dupa baie si iara cauta. io ca moromete cu foncirea "n-am! daca n-am de unde sa iti dau, tu n-auzi ca n-am??"

Chiar vroiam sa te intreb , ca stiu ca babutza mananca mixt, daca ia biberonul din prima. Tot ca Moromete fac si eu cu toate ca numele nostru de familie este Balosu (asteptam sa vina balutele sa nu facem firma de ras)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neamtu_c74 spune:

Buna.
Ce putem sa-mi spuneti si mie de vaccinurile pt 2 luni. Mi-a fost reoomandat infarix si rotarix.
Mi-am inscris baiatul la o policlinica din zona, dar nu am deloc incredere in doctorul ales la nimereala. Am mai apelat la un alt pediatru pe care sper sa reusesc sa-l aduc lunar acasa sa-mi vada baietelul.

P.S.
scriu in fuga fiindca acum are un somn agitat , e pe cale de trezire.

Mergi la inceput