Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 23
neamtu_c74 spune:
cateva cuvinte despre bebe zis Gogosica
Timp de 9 luni a fost cuminte in burtica, a lasat-o pe mami sa-si faca toate treburile la munca cat si acasa. Si cand toate au fost gata mami tocmai se odihnea Gogosica a vrut sa iasa. Fuga, fuga la spital prin toate gropile intr-o salvare fara caldura si sus pe masa si gata baiatul. Dureri ingrozitoare, asta e , nastere normala fara anestezie.
Uf, a trecut.
neamtu_c74 spune:
...continuare despre Gogosica (pana ajung la 12 mesaje
)
Gogosica e in continuare un baiat cuminte, asa zice mami cand e odihnita. A ajuns acasa cu 3000g si 50cm , acum are 4515g si s-a marit fiindca tot "arunca" costumasele care nu-l mai incap.
Doarme in camera lui singurel in patut, asta noaptea fiindca ziua mai doarme pe unde-l "arunca" mami, ba in carucior la soare, ba in balansoar langa tati la televizor. Somnul nu e lung ca sa nu uite cumva mami ca are un bebe de ingrijit, dar intre mese tot sforaie cel putin 30min.
bertha spune:
Am reusit sa scriu si eu povestea nasterii. Am pus linkul la semnatura, pt cine vrea sa citeasca.
Merg sa mai citesc din urma.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana"
mar_ysa_28 spune:
Ne-a facut tepu!!!
Dar noi suntem o fetita minunata si nu am plans decat cateva secunde dupa injectie!!!

In rest pitika e bine...4400 de la 2800 2 luni si o sapt,53 cm de la 48, cc 37 de la 33, e super ok.
Babyzapi eu nu as avea prea mare incredere in ce spun dr astia cu dermatita sa iti zic de ce...prima data cand i-a aparut piticei bubite am mers la pediatra si a zis clar dermatita atopica si baga zyrtec, atoderm si vit c....la cateva sapt vazand ca nu trece am fost la spitalul de dermatologie la o dr alergolog pe care o cunosc si a zis ca nu e atopica ci e o dermatita seboreica...adica se elimina prin sebum parte din hormonii nostrii transmisi prin placenta...astazi cand am fost la pediatra i-am zis ce a zid dr cealalta si a zis ca `se poate sa fie si seboreica`.....asa ca....Dumnezeu cu mila si facem ce putem....eu de la inceput am folosit totul hipoalergenic...ce ar trebui sa ma fac?
Alra de ce chinui copilul? lasa fetita sa doarma te rog eu si o sa vezi ca o sa isi faca singura program...de ce ii schimbi pampersul daca doarme?
Fetelor eu am prins gustul cumparaturilor online si nu mai cumpar nimic din alta parte.....daca aude al meu de cumparaturi zice doar hipermarketonline...sunt foarte tari...iti aduc totul in casa, nu trebuie decat sa semnezi si sa bagi in frigider 

Am comandat invitatiile si cardurile de masa erau bonus 
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/