Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, ce bine ca cu e nimic ....cum e dermatita, cum sunt bubitele, unde, numai pe fata?
Si a mea are cateva brobonele pe frunte si pe tample si 2-3 pe obrajori, sub ochiul drept are si sunt mai pronuntate ca se zgarie singurica.Am sunat dr. si a zis sa-i dau cu Bephantene si daca nu-i trece sa ma duc la ea s-o vada.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

lorellay mai pai calculeaza si tu 85% din cat luai in mod normal ....eu de ex la 10 mil iau 8 mil jumate...sper ca pricepisi ceva,,,,si eu explic de te doare mintea
Bun venit noilor fete va asteptam la discutii

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

neata. am reusit sa o culc la 12.30 si la 9 si ceva am trezit-o eu ca tot dormea bustean. ba pe la 8.30 am si venit cu ea in brate jos si tot nu s-a trezit. o scol schimbandu-i pampersul, cam nazist procedeul insa altfel nu o pot trezi. acu doarme evident.
lauramiron, a mea mananca TOATA seara in continuu! dupa baia de la 8.30 mananca pana cand reusesc sa o culc. eu ziua nu o las sa doarma 5 ore bucata, incerc sa o scol la 3, uneori insa sunt plecata si sunt apoi foarte stresata ca nu am reusit sa ii dau de mancare la 3 ore. nu stiu de ce ma agit atata ca doar nu e tragedie cred ca imi e frica ca stau cu ea sa o adorm pana la 2 noaptea daca nu ii dau ziua regulat.

vorbeati ieri de diversificare si citrice: in belgia diversificarea se incepe cu suc de mar/morcov si apoi piure de fructe dupa urmatoarea reteta: juma de mar, juma de banana si zeama de la juma de portocala. mai apoi in chestia asta se pune si biscuite ras. eu insa nu voi mai incepe cu fructe cu asta mica ci cu piure de legume. e o teorie ca daca ii inveti cu dulce la inceput accepta legumele mai greu si la laura s-a adeverit, am avut probleme mari cu ea sa accepte legumele. a trebuit sa i le amestec cu lapte la inceput ca sa fie un gust cunoscut si apoi am scos laptele treptat.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

[/quote]

Scuze, am facut o confuzie:

Pentru prenatal 85 la suta din media veniturilor brute pe ultimele 6 luni iar pentru indemnizatie crestere copil 85 la suta din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni!!!!

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata!

BAbyzapi, ma bucur ca e totul bine cu gatutzul lui bebe si ca a crescut asa frumos. Bravo, pui mic! Cu dermatita imi pare rau, o sa ai ceva de tras, dar se va rezolva.

Alra, ti-am zis io ca semanam , vad ca avem si aceleasi gusturi. Nu te stresa ca domnisoara Babuta e cea mai mica din gashca, si Nasturica era asa si acum e chiar mai voinica decat unii baietei din grupa ei la gradi.

Criss702, bebelina balerina ta se vede in oglinda, da' nu stie ca e ea, crede ca e alt bebe acolo. Ca un test ca sa stii cand se recunoaste in oglinda, am citit intr-o carte, cica sa-i desenezi nasucul cu ruj rosu si daca duce mana la nasucul ei, atunci stie ca ce vede in fata e proiectia ei si nu alt copilas. La fel si cu tine, pana cand nu intoarce capul sa vada daca esti in spatele ei, ea crede ca esti...in oglinda !

Andy08, imi pare rau ca te necajesti cu piticul, eu zic sa mai ai putina rabdare, stai sa vezi care e bilantul la o luna. Ar fi bine sa gasesti un pediatru sa-l vada sa te mai linistesti.

Diamisha, mersi pt. curs, l-am descarcat si il citesc, e super util.

Mav, o sa caut si eu cartea, pare interesanta ! Cat despre cum papa Anto, si Tudor a inceput sa pape mai putin si mai repede si vad ca si scaunele sunt mai putine de cateva zile. Insa ia bine in greutate. Am inteles ca la unii copilasi, dupa vaccin, le scade pofta de mancare o perioada, insa nu tine mult, maxim doua, trei sapt. Oricum, al tau a fost urias la nastere, cred ca e normal sa-si incetineasca putin ritmul de crestere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

lorellay mai pai calculeaza si tu 85% din cat luai in mod normal ....eu de ex la 10 mil iau 8 mil jumate...sper ca pricepisi ceva,,,,si eu explic de te doare mintea
Bun venit noilor fete va asteptam la discutii

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Nu cred ca asa se face calculul...stiu ca nu se mai platesc niste "chestii"..cas sau impozit..sau nu stiu exact care.EU le platesc pe toate.Am niste nervi...Ar trebui sa iau cam tot cat luam cand lucram sau chiar mai mult..da nu prea imi ies calculele...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21
Nu te stresa ca domnisoara Babuta e cea mai mica din gashca, si Nasturica era asa si acum e chiar mai voinica decat unii baietei din grupa ei la gradi.

mai, asta are 3500 la o luna, sora-sa avea doar 3000 la aceeasi varsta la 6 luni insa voiau sa ne-o puna la dieta ca cica e prea grasuna

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata la toata lumea! Bebelina mea a luat in prima luna 900 gr...alaptata exclusiv la san...eu zic ca e ok...oricum ea s-a nascut cu 2600 gr.

Ma gandeam sa cumpar un port bebe...are cineva experienta cu ele? Imi puteti recomanda ceva?

Babyzapi am fost aseara la echo la sanador si bebelina are displazie de sold bilaterala....trebuie sa poarte 2 pampersi pana la 4 luni si apoi ii face radiografie....ce tip de pampersi folosesti tu? Am inteles ca cei de la firma happy sunt mai lati si ar fi recomandati....in orice caz mi-a spus ca nu e ceva grav si ca se remediaza.

O zi frumoasa tuturor!

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna mamicilor si bebeilor.Sper ca sunteti toti bine si va doresc o zi frumoasa.

Geanina mami de Anca si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

.Acum am venit de la Budimex , bb nu are displazie de sold. A consultat-o, i-a facut si ecografie .In schimb are laba piciorului putin spre exterior. Trebuie sa-i facem masaj si sa-i aducem labuta spre interior.

Merg sa citesc din urma

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput