Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neatza Mamici!

Am fost ieri la dr si avem o veste buna,una rea : cea buna e ca nu are bebe tortcolis si nimic altceva cu gatul, faptul ca in brate sta mereu cu capul pe stanga e o preferinta a lui. Vestea rea e ca are dermatita atopica intr-o faza destul de urata si cica va trece mult timp pana o sa scape de ea. Ca tratament ne-a recomandat sa schimbam tot ce foloseam pana acum cu produse hipoalergene : laptele, detergentul, sapun lichid pt baita, si crema Trixera de la Avene, iar ca ulei dupa baita, ulei de masline cu vit A. Deci azi o sa-i bag la spalat toate hainutele, asta nu-i nimic, dar cand se vor usca...sa vezi distractie pe mine calcand un munte de haine .
Bebe are 4,800 acum si 57 cm, adica in 2 luni jumate de la scaderea fiziologica a luat 3,300 kg si 13 cm

Va pupacesc...bag o masina si citesc din urma

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Buna,

As vrea sa-ti spun, in legatura cu dermatita atopica ca lui David ii dadeam NAN HA cand a facut-o...de fapt eu de cand nu l-am mai alaptat i-am dat numai NAN HA (hipoalergenic) si pediatra a fost foarte "simpatica" cand mi-a spus: are dermatita, il trecem pe HA....

Se vede ca oamenii astia fac aceeasi scoala...ha, am descoperit eu APA CALDA!!!

EL e mult mai bine cu crema si apa termala.Nu te ingrijora , dupa 2-3 aplicari o sa fie bine si Raphael.

Daca descoperi un detergent care sa-ti placa , sa -mi spui si mie, te rog!

Spor la treaba!

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Babyzapi ce bine a luat prasnelul in greutate! Problema dermatitei se va rezolva. Important e ca ia in greutate.

Spor la calcat!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neatza Mamici!

Am fost ieri la dr si avem o veste buna,una rea : cea buna e ca nu are bebe tortcolis si nimic altceva cu gatul, faptul ca in brate sta mereu cu capul pe stanga e o preferinta a lui. Vestea rea e ca are dermatita atopica intr-o faza destul de urata si cica va trece mult timp pana o sa scape de ea. Ca tratament ne-a recomandat sa schimbam tot ce foloseam pana acum cu produse hipoalergene : laptele, detergentul, sapun lichid pt baita, si crema Trixera de la Avene, iar ca ulei dupa baita, ulei de masline cu vit A. Deci azi o sa-i bag la spalat toate hainutele, asta nu-i nimic, dar cand se vor usca...sa vezi distractie pe mine calcand un munte de haine .
Bebe are 4,800 acum si 57 cm, adica in 2 luni jumate de la scaderea fiziologica a luat 3,300 kg si 13 cm

Va pupacesc...bag o masina si citesc din urma

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Babyzapy, rabdare si spor la calcat hainute!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi ce frumos a crescut puiutul! Felicitari si sa fie sanatos! Nu-ti face probleme, vei rezolva problema dermatitei.
Spor la calcat!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

neatza!
Iza, bine ca nu are torticolis. Dermatita se rezolva.
si acum sa-mi laud si eu printesa..ieri a papat mai putine mese, asa ca azi-noapte si-a mai bagat 2 mese ...sunt atat de fericita ...eu oricum nu am nevoie de . sunt superwoman, nu dorm niciodata

fetelor noi le urez si eu bun venit!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

neatza!
si acum sa-mi laud si eu printesa..ieri a papat mai putine mese, asa ca azi-noapte si-a mai bagat 2 mese ...sunt atat de fericita ...eu oricum nu am nevoie de . sunt superwoman, nu dorm niciodata

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Multumim!

Odihna placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
sunt totalmente nedormita mah fiumiu pana la 3 noaptea a stat de vb da vb taticu...ca la un momentdat l-am lasat in camera de am mai facut treaba prin casa daca tot nu dormea individu...si dai fiumiu aha, amb, ama..oooo,eeeeeuu.... moama mai culca.te mama si tu bleau...apoi am dormit pana la 6 si iar program...acum doarme e obosit omul
bravegirl superwoman [:-)]

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Babyzapifrumoasa crestere...
Bun venit celor noi...
Si acum cine imi poate calcula si mie cat ar trebui sa iau salariul in postnatal?EU nu reusesc sa ma lamuresc ce platesc, ce nu platesc, cum fac astea calculele..fir-ar sa fie de inginerie..ca mai bine ma faceam contabil....
Cine ma ajuta?Dau toate datele de pe fluturas....public..imi dezvalui marele meu salariudoar sa ma lamureasca si pe mine cineva...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

izabela bravoss bine ca sunteti bine..lasa dermatita incearca dermalin este special pt bb-i cu alergii eu de ala folosesc si sunt multumita....sanatate a si ce bine am crescut
am vazut pozici frumoase in albumul comun David de Olivia, diana de Z-iulia,Mihai by Simona 1402 sa cresteti mari si frumosi si sa le bucurati inima parintilor

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

neatza!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Multumim!

Odihna placuta!

Mergi la inceput