Mamici cu 2 pitici (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ana, dragul de el, sa nu deranjeze pe bebe...

Va citesc cu mult drag - la capitolul telenovele, eu sunt "scalava" serialului "oamenii lui paco" (coincidenta... P(aul)A(ana)C(risti)O(ana)), am urmarit o vreme T&N da' acuma nu mai apuc, D&P e serialul lui maica-mea... aranjamentele florale ma dau pe spate la astea doua
Sanatate la puiuti bolnavi - vad ca pana zic eu isi revin.... ceea ce e super
Cat despre cresa din dormitor..... nah... si pe la noi aglomeratie.... adica Paul are o treaba de 2-3 luni, se trezeste noaptea (de obicei, face pishu, insa nu intotdeauna) si bietu' mau sot e cheaun de atatea nopti nedormite... lucreaza seara pana pe la 12, apoi de la 1 incepe "distractia" cu Paul, intre reprize mai trage Ana cate un chiot.... Ana doarme jumi-juma, in pat cu noi, in patut la ea - acuam de cateva nopti mai mult la ea ()

Na, am vrut sa mai zic una-alta da' Ana ma solicita insistent...

gashca de puiutzi si mamicile aferente

Ana, poti sa treci si pe Ana mea la luna iunie? Nascuta pe 13

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata dragutelor! Poftiti va rog la o cescuta de
Iulia, aseara am avut timp berechet sa port o discutie cu omu' meu!
Ana uite aici, iubita www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> va1 si va2 . Sper sa iti placa!

P.S. Oana si celelate fete care au trimis foto la Concurs Clipe de viata 2008 ,spuneti-mi si mie unde le gasesc, ca sa va pot lauda si io!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Valentina, am trimis si eu poze la concurs, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">gabi1 si gab2.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Prezenta si eu la cafeluta
Oana,ce dragut,cum ai facut tu legatura intre Paco si initialele voastre Se pare ca fiecare avem cate un moment de respiro zilnic
Valentina,ti-am admirat fotografiile
Ana,si eu ma bucur cand mai merge Alex la bunici,e mai relaxant cu un copil,am noroc ca tin cont de indicatiile primite,cel putin asa imi dau impresiaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata fetele!!!!!!
Ana, merci.

M-am uitat si eu la pozele voastre din concurs si apoi le-am vizionat pe toate. Foarte frumoase.
Atatea poze sunt? Cele 9 pagini sau se mai primesc poze?
Ca stiu de pe la alte concursuri ca erau muuuuuulte pagini cu poze.
Dar la ultimul concurs am citit o balacareala.......mama, mama. Vom vedea la asta. Eu o sa va votez cand o sa inceapa votarea.

La noi totul bine , acum beau cafeaua. Indata vine gandacul de la gradi.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb, ce inseamna LMA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Crengu,cred ca e prescurtarea de la La Multi Ani.Cea mica e cumintica,te lasa sa-ti bei cafeaua?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crengu, LMA=La Multi Ani

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Da, aveti dreptate. Nu m-am gandit.
Merci ca m-ati luminat.
Julax, micuta mea este foarte cuminte. ma lasa sa-mi beau cafeaua pe DC.
Este foarte cumintica in general, mai face ea si marafeturi cateodata.
Ieri am dus-o la mine la serviciu , sa ma laud cu ea si toata lumea a zis ca e super cumintica, a ras la toata lumea si a stat cuminte la sefa mea pe tzatze , unde a si tras un pui de somn.

Azi e urat afara si la noi. Ma duc acum sa incerc sa-i dau ceva de papa, sa mai incercam cu piure de legume ca am cam stagnat , ca nu prea are chef de solide. Tot tzatza e la putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Iulia ;
Gabi, am vazut fotografiile , foarte frumoase.
Crengu se mai primesc fotografii in concurs pana pe 15.02, cand incepe votarea. Te asteptam si pe tine in randul nostru!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput