Mamici cu 2 pitici (4)
Raspunsuri - Pagina 13
valentina_22 spune:
Roxana, bine ai revenit cu vesti!
Succes la scoaterea scutecului! Tot in jurul varstei de 2 anisori am scapat si noi de pampers la Alexandra.
Mi-a trebuit o saptamana ca sa scapam de tot de ei. Ziua era usor ca cerea singurica si nu erau probleme, insa noptea aveam emotii. Cum spuneam intr-o saptamana i-am dat gata. In fiecare noapte ma trezeam din ora in ora si o puneam asa adormita pe olita. Uneori facea alteori nu, dar in pat nu scapa nici un strop. Dupa saptamana asta super grea, cred ca i-a intrat in refelx ca de cate ori ii venea sa faca pipi se foia,asa in somn si imediat o puneam pe olita .
Cu Andrei insa nu stiu cum o voi scoate la capat, ca nici acum la 1 ani si cateva luni nu vrea sa faca la olita. Pentru el este un acest momnet doar un obiect de joaca.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008
crengu75 spune:
Ahhhh, ce ma bucur ca mi-am gasit "colege " de film.

Da mai, il vad de atatia ani!!!!
Doniro, iti pot povesti o gramada din film.
Glumesc!!!
Il iubesc pe filmul asta, recunosc. Inainte cand nu aveam copii, veneam de la munca, papam repede si ma tranteam pe canapea si ma uitam la film. Daca ati sti voi ce bine dormeam pe fimul asta, dar ma trezeam intotdeauna la final cand incepea melodia de sfarsit. Oricum, imi place ca, oricate episoade pierd, tot inteleg actiunea.
Imi place sa urmaresc si hainele si frezele si tot, tot.
Acum , de obicei dorm copiii si eu savurez fiecare dialog. E foarte odihnitor.
Hai ca v-am innebunit.
Apropos, Doniro, si sotul meu radea de mine ca ma uitam la ....Clona. Eu radeam initial de fetele de la serviciu ca tot povesteau din Clona si chiar ma secau. Ziceam, ce naiba bai, va uitati la porcarii de telenovele . Si ce-i cu numele asta " Clona"?
Si am zis , hai sa vad si eu , la ce se uita doamnele astea nebune? Si nu-ti zic , m-a "prins" clona si stateam ca proasta la 11 noaptea sa vad filmul. Barbatul meu radea , la fel, de mine , pana ce l-a prins si pe el filmul. Deci.....poate se molipseste si sotul tau si il urmaritit impreuna.![]()
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
julax spune:
Fetele,eu ma uit la ,,Dragoste si putere,,
Dureaza putin si atunci ma relaxez,adica chiar daca sunt cu Ioana,,tot mau uit,eventual ii fac jucarii si cu ochii
Claudia,sanatate multa!Trebuie sa stea in casa pentru ca ia antibiotic?Asa e in general?
De soacre,nu comentez,multumesc lui Dumnezeu ca am o soacra buna,cel putin pana in prezent nu am ce sa-i reprosez.Desi stam in aceeasi curte,nu ma sufoca cu prezenta si ne respecta intimitatea.Ne ajuta cu copiii.de exemplu,vine dimineata cand pleaca Lucian la scoala si sta pana se trezeste Alex(ca sa nu ma trezesc eu,ca poate noaptea nu ma odihnesc suficient),il schimba,ii da sa manance.de cele mai multe ori ma trezesc pana manaca,nu stau ca nesimtita,dar se mai intampla sa-i dau Ioanei sa manace cand se trezeste alex si nu trebuie sa sar ca arsa din pat
De Craciun,anul acesta,i-am luat o carte(Minunatei mele soacre),trebuie sa stiti voi,din aia de la carti in dar(Helen Exley parca).Cand a citit titlul,a inceput sa zambeasca,a crezut ca e o carte cu glume despre soacre,dar i-a placut mult(cred ca a fost impresionata)dupa ce a citit cateva fraze si a vazut ca sunt vorbe frumoase,pe care nu prea i le spun.Cred ca cine merita totusi,terbuie apreciat.
hai ca m-am intins si eu.trimit mesajul ,sa nu-l pierd si mai revinIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Crengu,din acelasi motiv ma uit si eu la Dragoste si putere:haine,frizuri
si de asemenea,nu-i bai daca nu vad o data un episod.Sotul meu chiar rade de mine,ca se intampla sa fim la masa si se amuza de Logan care s-a culcat cu toti din serial,cred ca si cu regizorul(zice el
).O data,il vede pe fiul lui Logan,intreaba cine e ,ii spun ca fiul lui Logan si zice:Sandero
(a facut legatura cu masina nationala).in fine...ma relaxeaza,ca si pe voi de altfel tanar si nelinistit
khrisu,la multi ani si de la noi
Ana, e foarte bine ca sarbatoriti si in iunie,inteleg faza cu ,,miezul,,
valentina,nu e de spariat ca nu face.! Un an si un pic nu e mult.Al nostru a vrut sa stea la olita de mic si cu toate astea,are doi ani si 5 luni si nu am scapat de pampers,nici macar ziua
Nu v-am spus ca ieri a facut iar kk in pampers.Era la bunici,bunicul l-a vazut ca statea cam tacut,l-a intrebat daca vrea sa faca kk,a spus nu,l-a mai intrebat dupa cateva secunde si,fiinca i se parea suspect,a verificat pampersul ,care era plin
Asa ca...rabdare
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
De acord cu tine Julax. Daca soacra ta e buna, esti o norocoasa.
Cu pampi, de acord la fel, multa rabdare.
Da, stiu filmul tau, imi amintesc de Logan, era o femeie parca nu? Da si ala are ceva ani buni de cand e difuzat.
Si la filmul meu s-au intorlocat acolo fiecare cu fiecare. Toate femeile s-au cuplat si s-au combinat pe acolo cam cu toti masculii. Asta e, cum sa lungeasca si ei episoadele?
Ce sa va mai zic? sotul meu inca nu a venit acasa. Eu astept sa vina ca sa ma culc. Ce misto, nu? Sa ma culc cu fetita si el cu baiatul. Vremurile bune au apus.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
valentina_22 spune:
Fac si eu parte din clubul telenovistelor. T si N urmaresc cand am timp,Clona am vazut-o de 3 ori, iar din Inima de tigan si Regina, incerc sa nu pierd nici un episod!![]()
Vad ca picii mei se foiesc in pat asa ca fug repede la ei, tre sa vina si sotul asa ca nu ma plictisesc. Daca sunt cuminti copii poate am parte si de ceva actiune in nopatea asta!![]()
si nopate buna tuturor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008
julax spune:
Crengu,si la noi la fel,eu cu fata si el cu baiatul.sper totusi sa dormim impreuna peste vreun an.pana atunci,doarme si el mai relaxat,nu cu nevasta-sa calare peste el
(sunt genul care ma bag in el,asa,de-l sufoc
),ci cu fiul calare(ca si el doarme ca mamica lui),dar macar nu are atatea kg
Cred ca mi-e somn si rad singura
inca ceva.Urmaream si eu T si N,dar dura cam mult si am renuntat.Oricum m-am uitat cateva minute si am observat ca au aparut personaje noi,de fapt au crescut copiii lui Victor....Si la D si P,Logan asta a fost maritata cu tatal si cu fiii,are copil cu fostul sot al fetei,s-a cuplat si cu al doilea sot.in fine...Sunt distrata si am chef de vorba ,dupa cum se observa,dar ar trebui sa dorm,ca nu se stie ce noapte ma asteapta
Valentina,au adormit copiii?
Somn usor!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
sanziana27 spune:
Neata!![]()
si noi speram sa ne recapatam candva dormitorul matrimonial, acum e cresa: eu dorm cu amandoi plozii!Dragos doarme cu mine in patul mare si David in patut. Sper ca la vara sa-i mut la ei in camera si sa revina sotul in patul conjugal ![]()
![]()
La noi ploua 

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
ana_a spune:
Claudia, multa sanatate lui Stefan, sper ca sunteti mult mia bine!
Valentina, unde pot sa vad si eu pozele tale din concurs?
sanziana, ce sa mai zic de al tau daca si Stefan ii ia jucariile la Matei
si vorba aia...ai avea ceva pretentii de la cei 4 ani jumate ai lui! Bine...nu se joaca cu ele, doar ideea de a fi ale lui ca celalalt este mic si nu poate protesta
iar despre soacra...parerea mea
este ca nu cred ca ar fi vrut sa vi-l ia de tot pe David, doar asa, in ideea de a va ajuta sa respirati cu cel mic...zic si eu,
mie imi place cand il ia pe Stefan la ea, doar ca Stefan nu mai vrea sa stea peste noapte acolo de cand il avem pe Matei.
crengu, imi pare rau ca si tu ai o relatie nasoala cu soacra! Incer astazi sa o trec si pe Rianna.
doniro, sper sa reusiti sa scapati de pampersul de noapte! Va doresc succes!super ca sta juniorul la bunici! Cum spuneam mai devreme, si soacra si mama stau in acelas oras cu mine, noi il ducem peste zi destul de des pe Stefan la soacra, insa acum nu mai vrea sa stea peste noapte, asta de cand il avem pe Matei.Inainte il duceam in we si ce bine mai era
.Probabil dupa ce creste si Matei ii duc pe amandoi
numai sa mi primeasca cineva
legat de olita, Stefan abia acum de cateva luni se trezeste noaptea din somn sa ceara la wc. Dar daca il pun seara el poate sa tina pipi pana dimineatza, insa daca cumva uitam sa mergem seara...se trezea cand deja era ud
si vai ce se mai necajea... Sa intamplat de putine ori insa suficient cat sa imi dau seama ca daca ii vine sa faca si nu mai poate tine nu isi da seama ca doarme si face in pat. Insa cam de cateva luni se foieste si zice prin somn "vreau sa fac pishu!vreau sa fac pishu" dar asa incet...ca il aud ca prin vis
Ireri noapte sa trezit "mamiii da-mi alti pantaloni de pijama!" am sarit din pat si l-am intrebat ce sa intamplat, el facuse 2 stropi pe el, am mers la baie si a facut restul de pipi. L-am laudat tare mult ca na facut pe el, ca sa trezit si si-a dat seama ca nu viseaza ca este pe wc
.Seara tati la pregatit de nani si nu l adus la wc...
Nu stiu daca este sau nu normal ca la varsta asta sa mai avem accidente insa el imi spunea ca "am visat ca sunt pe wc"
si eu chiar il cred. Ma bucur ca de o vreme incoace sa prins ca de fapt nu-i vis ca el chiar face pishu, eu tot asta ii spuneam, ca noaptea nu viseaza nimeni ca face pishu, este chiar "realitate" si trebuie sa te trezesti si sa-i spui la mami sa vina cu tine la baie.El mai spune "fac pishu, fac pishu" dar asa in soapta
si l-am intrebat de ce nu zice mai tare si mi-a raspuns"Pai nu stii???daca il trezesc pe Matei?"
Infinal sa prins.
M-am lungit...sper sa nu va plictisesc.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

gabitzam spune:
Ana, nu mai stiu cat are baietelul tau. Dar si la Andrei (3 ani 8 luni) mai sunt accidente noaptea, mai ales daca nu il punem seara la olita. Saptamana trecuta s-a trezit, si-a dat pijamaua si chiloteii jos, dar i-a fost frica sa se duca sa ia oala, ca nu era linga pat. Si l-a auzit sotul meu cand tocmai isi dadea drumul pe covor
De acum tinem olita linga pat.
De pampersul de noapte am scapat pe la 3 ani jumate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla