**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mi-a spus Nelu ca a citit in ziar ca la ora actuala Cartoon Network, Minimax si Jetix...asta e ordinea canalelor de desene care promoveaza violenta.
Noi i-am interzis lui Dani sa se uite la Jetix dar se pare ca a mai sanatos decat la Cartoon.

Multumim de comentariile din drop...
Am pus si alte poze de azi

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...nasol ca nu se potrivesc hainele...trebuie sa le potrivesti si tu altfel atunci . Na lasa ca cumperi...
Si Sandra a vrut sora...are frate si se inteleg super. Dar cica nu mai vrea acum sora...si unoeri ma bate si pe mine gandul ca peste 2-3 ani poate ...cine stie .. dar va fi cam mare diferenta intre Sandra si cel, cea mica. Oricum cred ca n-as avea cu cine sa il fac... ca Nelu spune Nu categoric .
Nu pot sa ma ridic din scaun si am o gramada de invatat .
Giova.,,,aviz la poze ca sunt unele mai "cremoase"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cosmi pai in ce ona stai tu? s-a deschis acum in mijlocul anului o gradi de stat? cum se mai simte bianca ta? mai e racita? papana ce zice, maine se duce la gradi?

bianca...hai fa si tu o pauza de la invatat si mai povestste de la voi de la gradi ce mai invata dani. ce a facut bianca la olimpiada? v-am vazut pozele de la petrecere. f frumoaaase si gustoase si torturile!!!! bravo, mami!!! ti avut o gramada de invitati. pana la urma cum si hotarat cu patul lui dani?

eu am analizat toata oferta din zona si am ajuns la urm concluzii: voi depue pentru toamana cererile la doua gradinite DE STAT - cele mai vestite( din intregul apus ). una este pe langa noi - nr 161 ii zice - zona mall vitan si alta pe langa serviciul meu - nr. 192 sau "pisicle aristocrate" - zona unirea-george cosbuc, mai exact. sa avem cerereile depuse si om vedea in toamna unde mergem. ideea eset ca ar trebi sa-mi fac curaj si sa conduc si prin bucurestiul asta ca mi-ar fii mai usor sa duc/ sa iau copii asa.

bianca, merci pt pontul cu zentelul. ma gandeam la el pentru ca stiu ca e doza concentrata si m-am gandit ca scapam repede de el. ma gandisem si eu la helmoflores naturistul, dar nu stiam cat e de eficinet. acum ca zic ca voi ati scapat de "musafiri", incercam si noi.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

bianca chiar nu ma gandeam ca minimax are mai multa violenta ca jetix-ul. mai bine ca, in ultiul rand, am dat-o pe filme si desene pe dvd.stie singur baiatul sa si le puna. mai mult, imi zice cand nu mai vrea sa se uite "m-am plictisit!"

giova si noi am fost la fel...unul iarna, altul toamna(relativ caaald)....este o periada de cateva luni cand ii trebuie garderba separata cel mic, insa pe urma....va purta la greu din hainutele fratiorului mai mare. in plis, sunt sdi o gramada de prieteni/rude care ii vor face cadori hainute si...nu vei avea probleme.

cat despre educatie?! si eu sunt usor speriata acum (poate din ce i ce mai mult) de ceea ce ofera bucurestiul asta. te gandesti ca in capitala e creme de la creme....de unde?! ce mi-a fost dat sa vad ( reactii, vorbe, comportamente) de la copii/tinerii scolari de aicI care circula cu metroul!!!Doamne fere!!!! pai la noi, in provincie, chiar mai exista notiunea de RUSINE.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello, lume noua !
Bumbita ma bucur ca ti-ai facut timp sa intri sa ne povesteti ce mai afceti, imi pare rau ca ati fost bolnaviori bine ca ati scapat De lapte nu stiu ce sa zic, se enemniaza doar daca pe langa lapte si implicit din cauza lui nu consuma alimente bogate in vitamine si fructe, daca consuma nu e nici o pb. Macar o data pe saptamana spanac sau fasole verde, suculete de fructe facute in casa, cat de multe legume diversificate....daca vor ca sunt multi pretentiosi. Cu gradi am mai scris ca sunt super multumita mai putin de nr de ore la acre am dreptul doar 20 de saptamana e un fel ed gradinita de depanaj unde isi lasa parintii copii cat vor cu programare inainte facuta, poti sa il duc numai 2 ore pe luna daca vreau locul iti ramane. Se plateste in functie de venit, anul trecut plateam 33 de centi pe ora ca se calculeaza in fuctie de venit si noua ne lua in calcul venitul din 2006 unde avea Jean lucrate numai 2 luni si era sub 5000 de euro care e plafonul minim. Acum platesc 1,24 pe ora cumpar carti e cate 30 de ore si imi tot calculeaza din ele pana se tremina. Nu mi se pare scump, bine ca daca l-as duce si eu 8 ore pe zi zilnic s-ar aduna aproape 200 de euro dar eu una as da cu placere sa se poata ca al meu pitic e happy cu copii si as mai scapa si eu. Oricum de ce sume aud in Ro de 15 mil pe luna mi se pare f mult mai ales raportat la salarii.
Bianca deci v-ati chefuit si azi f bine spor la invatat.
Miha cu constipatia din alimentaie se regleaza cel mai bine, sa be alichide multe si sa mananec verdeturi si alimente c fibre cat de des posibil. La noi mereg f bine sucul de porto facut in casa nu cumparat si ceai de musetel cu miere caldut. Alain e la fel constipa ac stil adac nu am grija cu alimentatia sare si el peste cate o zi cu kk dar facem suc de porto, ma ajuta el f incantat. O sa scapam noi de pamperc cumva pana merg ei la gagici .
Giova si mie imi place mult Michel Oliver aici este pe TV 5 la pranz in fiecare zi 30 de min de desene animate cu 2 copialsi care gatesc si gatesc dupa retele lui se numeste "Gatitul este o joaca de copii" e super ca idee ca dupa desenul ala s-a apucat si Alain de bucaarit si ma ajuta cu ce poate si a invatat legumele din desenul ala. Iti pun linkul cu dvd-ul ca sa vezi cum arata nu are nu stiu ce grafica dar e mortala ideea, Ana mi l-s trimis pe mail ca ma tenteaza sa i-l cumpar sa avem colectia http://video.fnac.com/a2016790/La-Cuisine-est-un-jeu-d-enfants-DVD-Zone-2?Fr=20&To=0&Ra=-3 Cu sarcina lasa ca o a fie fetita daca iti doresti asa mult tinem pumnii.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Maraki nu am uitat de tine dar am zis ca scriu separat sa iti sara mai bine in ochi si sa nu leplictisim pe fete. Iti zic ce filme a luat al meu sot si am vazut acum ultima data.
PE Blu-ray tehnologia aia nou cu rezolutia de 1920 a luat Lancelot care imi place la nebunie, istoric de dragoste cu Sean Connery si Richard Gere sigur l-ai vazut.BONE COLECTOR filmul ala politis cu Angelina Jolie si Denzel Washington SPEED si asta Il stii ca nu e nou cu Keanu Reeves si Man of Honor cred ca asa era in eng cu Rober de Niro si Cuba Gooding jr sunt super toate
Pe dv normal ALIAN SI PREDATOR care mie nu imi plac Stapanul inelelor 1 su 3 care la fel nu imi plac in mod deosebit.
Ce am mai revazut in ultima vreme COLECTIONARUL CU Morgan Freeman si Ashley Judd, "Milion dollar baby" la fel cu Morgan, Clint Eastwood "TWISTER" cu Helen Hunt super cu tornade PREMONITIONS THRILER cu Annette Bening, Aidan Quinn, THE ISLAND SF CU SCARLETT Johansson, tot cu ea maie un film mortal cred a ti-ammai zis MATCH POINT .
Aseara m-a impresionat un film cu un vulcan, "Varful Dante "ii zice, e mai veci dar e super nu il vazusem cu tensiune crescand si niste filmari spectaculoase mie imi place genul ca m-am uitat de cateva ori si la The Day after Tomorrow si Ziua Independentei

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Bumbi eu stiu si cunosc Asa il dau si eu, Giorgos il tine de maini, eu calare peste copil sa nu dea din picioare si il tin de nas ca sa deschida gura, bag seringa la fel ca tine dar sa stii ca se cam duce jumatate din continut, il scoate afara ca are deja dexteritate Am terminat cu antibioticul( penicilina foarte amara la gust ) si am inceput din nou cu Fe Antibiotic i-am dat timp de 8 zile in cap, aseara a fost ultima oara.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

maraki, pai de ce ii dai fe? asta este in afara racelii, nu?asa ti-a prescris dr? cum ii dai fe avand in vedere si palcerea lui de a lua medicamentele? ca asta nu il mai poti da cu seringa de nurofen...

si tu anemica? posibil sa fie si dincauza alimentatiei de iarna...vine primavara si ne punem noi pe picioare cu toate verziturile ce vor apare.

eu as vrea sa ii dau ceva pentru pofta de mancare dupa ce termin cu zentelul insa as vrea ceva mai concentrat.

Bumbi, noi la supozitor tot cu ajutoare reusim Giorgos in tine in brate si primeste palme peste fatza pana reusesc eu sa bag supozitorul cat sa nu iasa. Fe are nevoie in urma analizelor, are de luat timp de 2 luni, sant picaturi care le amestec cu putin ceai de fructe, tot cu seringa le ia

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Wowww Silvie dar ce tii minte filmele Eu daca ma intrebi ce am vazut acum 2 zile, nu stiu sa iti raspund, uit Astazi am tras Life cu Eddie Murphy si Martin Lawrence..este super!!! din 2008 M-am apucat sa trag si serialul Supernatural dar nu prea ma atrage, am vazut primele 5 episoade din sezonul 1,vreau sa revad Road to perdition, stiu ca e super tare dar nu am idee despre ce e vb( l-am vazut cand a aparut dar am uitat ) si am o lista foooarte mare cu filme care astept sa se incarce pe DC++( trebuie sa mai cumpar cd-uri ca mai am doar 3 )

Cosmi, daca tu spui de kg......ce sa zic eu???
Bianca, acum intru la drop

Giova, prietena mea si.a luat fratele in Viena tocmai ca sa il scoata din anturaj O luase rau de tot pe aratura, sper sa reuseasca cu el desi este extraordinar de greu dupa atatia ani de " tras " in vena

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki noi suntem mari cinefili noi luam filme care stim ca sunt bune sau de care am auzit in principiu nu cele mai noi ca sunt scumpe tare e pe la 19 euro unul nou si noi luam pe la 10 euro in medie si mai ieftin acum la reduceri. De dat jos de pe net aici nu am dat jos niciodata mai imi pune in tara cumnata mea sora lui Jean seriale ce mai ai de pe net si cam atat. O sa retin filmele care ai zis tu si mai zi cand gasesti ceva fain sa caut si eu . Jean a facut ceva comanda de filme de la reducere cu titluri noi o sa iti zic dupa ce le primim si ma uita care cred eu ca sunt bune sa le cauti si tu pe net.

Mergi la inceput

silvi cum ti se par hainutele okaidi, made en france? eu nu am cumparat niciodata, insa acum am vazut ca au reduceri 50 %http://www.okaidi.com/VAD/okaidi/pulls-sweats/garcon/r:1:1:1:23:1706:s2

Mergi la inceput