**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova stai linistita ca o sa iasa bine triplul test Acum ce vrea Dumnezeu in privinta sexului,baiat este bine ca are cu cine sa se joace Marco, fetita este bine ca va fi pereche Este bine oricum Eu ma gandeam oare ce fatza ar avea alt baiat facut de mine? Initial am vrut sa fie fetita dar m-am bucurat si cand am aflat ca e baiat

nu mai tin minte, v-am spus ca mi-am facut analiza pt tiroida? A iesit BINE Dr. a spus ca eu sant cauza kg, ce bag in gura de fapt Culmea ca mi.a iesit Fe cam mic, trebuie sa trec pe la medic sa.mi dea o reteta cu vitamine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In primul rand din cauza programei vreau sa-l schimb, dar nu vreau sa dau peste niste educatoare plictisite la stat, care sa tipe si sa faca armata cu copiii. De aceea incerc sa aflu care sunt mai bune, nu tin sa fie tinere sau in varsta, sa aiba rabdare cu ei, sa fie blande si sa tina totusi sub control 20 de copii.
Chiar vorbeam cu Clau, ca si pe bb2, daca ma decid sa-l duc de la 1 an la cresa, tot unde e marco l-as duce, dar dupa 3 ani...la stat cu el.
Inca nu am gasit gradi privata care sa-si merite banii pe deplin, la fiecare pot baga de vina cate ceva. Poate aici la marco respecta programa, dar daca ele nu afiseaza ceea ce fac cu copiii, eu nu am de unde sa ghicesc. marco nu-mi zice ce face la gradi, se mai trezeste el cateodata si asa aflu, sau cand o intreb pe educatoare.
Dosarul cu fise pe care mi-l dau la 6 luni contine: foi de colorat, ceva bricolaje si atat. Tot zic ca numai de acum din ianuarie au intrat si ei la gradi, acum fac toti 3 ani, sunt curioasa daca la serbarea de Iepuras voi avea si alte fise in dosar.
eu am 3 gradinite pe langa mine, la max. 5 min. de mers cu masina, sper sa gasesc la una dintre ele niste educatoare cum vreau si sa reusesc sa-l inscriu acolo. dau cat va trebui, voi duce atentii lunar, daca asta e inspre binele copilului...caci numai asa merge la noi.

_
Gio14+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bumbi eu stiu si cunosc Asa il dau si eu, Giorgos il tine de maini, eu calare peste copil sa nu dea din picioare si il tin de nas ca sa deschida gura, bag seringa la fel ca tine dar sa stii ca se cam duce jumatate din continut, il scoate afara ca are deja dexteritate Am terminat cu antibioticul( penicilina foarte amara la gust ) si am inceput din nou cu Fe Antibiotic i-am dat timp de 8 zile in cap, aseara a fost ultima oara.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bumbi pai tot pe tine te am in gand, in privinta sexului la bb2. Eu al 3-lea nu-l voi mai face...Daca nici acum in a 8-a zi de la CM nu va iesi fetita, pai nu as stii cand as mai putea incerca sa fie roz. Si eu mama de 3 copii nu ma vad, inca nici de 2, sper sa-mi revin in curand si sa nu ma ia pe nepregatite situatia.
Maraki si eu sunt anemica, la mine e de asteptat...bag 2 pastile de fier/zi, plus vitaminele. Sper sa si asimilez ceva, sa nu le iau degeaba.
Bine ca nu ai probl. cu glanda, ar trebui sa-ti reviziuesti stilul de viata....eu vorbesc!!! De ce nu incerci Montignac? multa lume e foarte multumita de dieta, pardon...cica e un stil de viata.

fug sa-i fac spanacul piticului.
revin, poze nu am chef sa pun azi, poate maine cand am o clipa de liniste.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

marakina, hai ca m-ai facut sa rad in hohoteceva de genul asta e si la noi...si cand suntem calare pe el cu seringa, ne treim ca ne zice: stai putin, sa fac ceva"...ii dam drumul, cu gandul ca poate vrea sa-l ia singur, insa el vrea sa fuga, smecherul.cu supozitorul a fost nostim rau...acum imi vine sa rad de toate fazele astea, insa ce greu este, numai cine stie, cunoaste again sa vazic...dupa ce aveam o dexteritate in a-l vari supozitorul dupa aia ne trezeam cu el "auuuuu, ce ma doare c...!!! mami, scoate-l!!! de trebuia sa-l pup si sa-i zic ca iese singur....

giova,aa pai stai ca la fel ma gandesc si eu ce fac din toamna cand l-oilua si pe edi? ca la stat nu primesc pana la 3 ani.deci ar trebui sa-l duc la particulara. pe sebi la stat. cum naiba fac? ca sa-i duc pe amandoi la parti, nu-mi permit sa dau 18 mili pe puin pe luna. pentr ce? offf1 fetele oare incep adevaratele probleme de acu' incolo cu copii nostri???

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Bumbi eu stiu si cunosc Asa il dau si eu, Giorgos il tine de maini, eu calare peste copil sa nu dea din picioare si il tin de nas ca sa deschida gura, bag seringa la fel ca tine dar sa stii ca se cam duce jumatate din continut, il scoate afara ca are deja dexteritate Am terminat cu antibioticul( penicilina foarte amara la gust ) si am inceput din nou cu Fe Antibiotic i-am dat timp de 8 zile in cap, aseara a fost ultima oara.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

maraki, pai de ce ii dai fe? asta este in afara racelii, nu?asa ti-a prescris dr? cum ii dai fe avand in vedere si palcerea lui de a lua medicamentele? ca asta nu il mai poti da cu seringa de nurofen...

si tu anemica? posibil sa fie si dincauza alimentatiei de iarna...vine primavara si ne punem noi pe picioare cu toate verziturile ce vor apare.

eu as vrea sa ii dau ceva pentru pofta de mancare dupa ce termin cu zentelul insa as vrea ceva mai concentrat.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

copii mici pb mici ...copii mari pb mari

am fost la auchan ..s adeschis un super loc de joaca..si pt adulti si pt copii,apoi am dat fuga la cora la mc si la kfc..ador sa pap la kfc

BUMBI la unirii nu prea stiu nico gradi dar pe aici pe langa mine se deschide una noua...de stat,cred ca s au si facut inscrierile
MARAKI si la mine ...ceva kg in plus`
GIOVA hai ca o sa fie fata ,am un feeling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bunba seara si de la mine... as vrea sa stau la povesti dar nu imi mai permit sapt asta .
V-am citit si ma bucur ca ati scris. Trebuia sa banuiesc ca a scris Bumbi de s-a scris atata .
Giova...pai daca mai faci un baiatel ai un avantaj ca iti raman toate hainele. Daca e fata...le cumperi. Daca e baiat si vrei mai incerci o data ca esti tanara .
Maraki, Silvi, si aici a ajuns kg la castraveti la 7.99 lei si asta inainte de Craciun ca doar stiau ca lumea va cumpara.
Bumbi, nasol ce ai patit cu Sebi cu gradinita. nu am inteles cu Zentelul..ai inceput sa ii dai? Eu la Dani i-am facut tratament naturist cu Hemiflores si am scapat...si el a avut ceva parazit..nu mai stiu cum se numea dar era din familia teniilor . Am inteles ca Zentel e f puternic si cum actioneaza asupra ficatului nu ar prea sanatos.
Miha, am sa iti trimit reteta de tort pe PM. Si sandra era foarte constipata cand era mica..cam cand sunteti voi acum..facea la 2-3 zile. Am fost la medic si mi-a spus ca Sandra are intestinul mai gros decat normal si pana se umple dureaza. Asa ca eu m-am linistit cu chestia asta...nu e bine dar ce sa fac.. Da-i prune, miere...dinastea.

Noi azi am fost la ziua de nastere a lui maica-mea...cred ca in weekendul asta am pus 2 kg..le simt pe burta deja .
Am sa pun ceva poze si de acolo.
Merg sa invat ca imi bat examenele la usa si nu ma vad bine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmi1975

copii mici pb mici ...copii mari pb mari

Da da.,...o sa vedeti voi.... Va sunt in fata

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bumbi daca ar merita am face sacrificiul si i-am tine pe amandoi la privat, dar nu merita. ca si cresa e ok, tare multumita am fost.
In plus mai vrei si un optional ceva, pai numai innotul si fast track kidul e 5 mil/lunar , am ajunge sa dam 30 mil pet. amadoi copiii.
Si ce m-a uimit, ca o groaza de cunostinte, cu bani garla, au retras copiii de la privat, din cauza fiantelor nici intr-un caz, programa bat-o vina, si lipsa cadrelor did. specializate.
Bianca si daca bb2 e baiat nu stiu cum rezolv cu hainele...nu se prea potrivesc: unul iarna, altul vara. tot asta bai sa fie ...
si azi v-ati chefuit?
baga mare cu invatatul, ai tras chiulul in weekend.
Cosmi buna e vorba asta...eu ma gandesc cu groaza la viitorul lui marco in tara asta...in liceele din Tm se vand droguri la greu, in plus vedem o groaza de tampenii la tv....mi-e frica de ce anturaj va avea si cum va face fata diferitelor tentatii.

_
poze

Mergi la inceput