**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Salutare de la Cluj!
LA MULTI ANI LUI ALAIN, MULTA SANATATE FERICIRE, BUCURII ALATURI DE FRUMOASA LUI FAMILIE!!!
Sper ca n-am lasat vreun spiridus nefelicitat.
Eu sunt destul de prinsa, ptr. ca am prins tot felul de oferte si aveam destule de facut la casa ne-am apucat de pus gresie, parchet etc.
Giova, un apartament intr-un bloc nou in Apahida e undeva la 35 de mii de Euro cu 2 camere si in jur de 43 de mii cu 3 camere. Daca vrei mai dau detalii pe mail.
Mi-ati facut pofta de paine de casa, tb. sa o rog pe mama sa faca ca tare buna ii iese.
Silvia am salvat si eu linkul cu retete, f. faine sunt.
Maraki bine ca v-ati revenit din boala. Legat de Angelo, cred ca tu stii cel mai bine cum e baiatul tau. Si al meu, din vina mea mai bebeluseste putin. adica si eu il mai ajut la diverse lucruri pe care le-ar putea face singur.
Revin ca suna ai mei la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi pe acasa, am iesit azi putin, dai a inceput sa ploua, asa ca ne-am luat inghetata si acasa.
Am incercat sa-l culcam pe pitic, dar am aodmrit noi si el se uita cuminte la desene din pat. peste vreo 2 ore iar nu ne putem intelege cu el.

Am uitat sa va zic: ieri am o sapt. de cand il simt pe bebe. Loveste zilnic, mai ales dim. in partea stanga, in acelasi loc. Abia astept sa-i simta si tati si marco miscarile...nu mai avem prea mult de asteptat.

Silvia voi incerca si cum zici tu, la viitoarea ciorba pe care o fac.
Marco sta la pictat, nu are treaba defel. ieri la party s-a luat si de un baiat de 2x mai mare decat el: l-a muscat, l-a capacit, si ala statea....dar am observat pe urma ca ala ii lua jucariile, il intarata ce mai. asa ca piticul meu a actionat in consecinta.
Miha mersi de info. deocamdata e asa in proiect, tipul nu mai zice nimic, Clau nu vrea sa-l tot innebunesca cu telefoanele...ar fii misto, caci e mai aproape de Alba.....
spor la treaba si pupam frumosul.

_
Gio14+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Ai mei dorm asa ca am revenit.
Giova legat de gradinita. Depinde f. mult ce educatoare au copii zic eu.Sora mea a avut baiatul in Cluj la gradi, o gradi care nu era f. renumita, a invatat f. multe, ii erau dragi educatoarele. L-a mutat tot la stat, la o gradinita renumita, are 2 educatoare ff tinere, f. moi, nu se pot impune deloc in fata copiilor, toata ziua se plang, nu stiu sa modeleze copii, sa-i atraga in activitati. Acum Marco din cate mi-am dat seama nu e f. sensibil si dac zici ca sunt ore in care stau mai multi copii, cred ca se imbolnavea si aici, daca era senibil, doar ca, daca are prieteni intre copii poate ca se va acomoda mai greu la schimbare.
Silvia si noi tot cu pampers, l-am tot stresat si ne-am ales cu o constipatie groaznica, acum l-as lasa oricum doar sa faca caca. Fetelor daca puteti si stiti dati-mi un sfat ca eu zic ca am incercat tot ce se putea: sucuri de fructe, supe, compot de prune, Baby lass, lactuloza, debridat. Il trece, se abtine si face caca o data la trei zile.
Ca nu era suficient intr-o zi a acuzat dureri in partae dreapta, a plans de cateva ori, am mers la urgenta ca mi-era sa nu fie apendicita si cica ar avea hernie pe partea dreapta. Na acum cautam chirurg bun sa mai cerem o parere.
Cosmi bine ca si-a revenit Bianca, chiar a fost rau daca a luat atatea medicamente.
Ana e total Alex ce perlute scoate.
Sa va spun si al meu ce expresii are in vocabular:
o las-o balta mami, cand vb. despre ceva nou sau necunoscut zice: o cam ciudat, sau maiculita ia uite..mai nou cand ma aude ca ma agit. Azi asa figura a fost, se uita la desene, eu am auzit ca s-au terminat si l-am intrebat daca-s gata, el din dormitor zice: nu-ti face griji mami ca incep altele...
Bianca nu-mi pui si mie pe pm sau mail reteta de la tortul cu ciocolata? please.
Apropo am vazut prin dropuri la sarbatoriti numai petreceri una si uan, tudor a fost tare incantat de tortul cars si cel cu ferma, cred ca primul era al lui Marco si al doilea al lui Dani.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Ce frumos Giova, si eu vreau bebe 2, sotul ar mai astepta in schimb, dar poate-l convig curand ca e topit cand vede un pui mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

seara buna, dragele mele!!!

in primul rand ultimilor sarbatoriri carora nu am avut ocazia sa le spunem din inima LA MUUULTI ANI SANATAOSI, FERICITI SI NOROCOSI!!!!!

LA MUUULTI ANI DANI!!!

LA MUUULTI ANI ALAIN!!!!

LAMUUUUULTI ANI CLARITA!!!!!

fetele noi i continuare cu probleme....nu se mai rezolva si l noi odata treburile astea.....dupa sarbatori.....nu l-am dus pe gradi din prima saptamana, am zis sa mai stea la ai mei....a doua saptamana cand vroiam sa-l ducem, o sun pe directaoraea de la gradi sa-i zic si cica.....ok, atunci o sa le zic si eu domanei fori(bucataresei)si loredanei(educatoarea ) sa vina maine....la care eu, ii zic, pai cum voi sapt trecuta nu ati inceput? ce copii vin de maine? pai sebi, david al meu si madalina , fata ingrijitoarei.....

mai fetelor, atunci am simtit ca-mi fuge pamantyl de sub picioare.....adica sebi tine gradinita asta? prezenta lui? pai ce, eu il duc aici ca sa am unde sa-l tin sau la o gradinita? ce e asta gradinita sau simulare? m-am enervat, mai ales ca la serbare mi-a zis c de la 1 ianuarie or sa mai vina 5 copii si se vor face 10 copii...iar acu aud ca nu mai vin nici fetitele care erau.....asa ca i-am zis ca nu inteleg ce se intampla....ca am impresia ca imi induce o situatie gredsita a realitatii....ca asa imi zice de la 15 septembrie....ca eu am tot asteptata sa se schmbe sit, sa fie copii, sa faca activitati, sa invete si sebi al meu ceva......nu sa se simta ca la o pensiune...unde are sa stea , ca de mancat il stiu si nu se omoara el....tot acasa il indop eu mai bine....cu tacticile noastre.

a fost o situatie de moment pe care nu o regret. deci am ramas fara gradi si l-am lasat la cv la ai mei...asta acum o sapatamana...luni dimineata ma suna mami mai langand ca a facut noaptea febra f mare...ca avea si atunci febra....i-am zis sa-i dea supozitor de novocalolmin si eu o sa sun dr pediatru sa-l vada. luni a stat numai la pat, nu avea chef de nimic....febra nu i-a trecut, iar seara la 19 eream la cv , langa el.....am inceput tratamentul cu ospen, endomer, pivalone, cand nurifen, cand paracetamol....am racit si eu....grea a fost boala asta, cu dureri de cap, de muschi, ameteli, voma....am zacut amandoi in pat la tv.

offff!!! a slabit micutul meu, de ieri a inceput sa bea si suc de portocale,sa mai si mnanace cate ceva....insa toata saptamana mai nimic...numai lapte cu cereale.

v-sam tot cititi pe voi(bee, anasol, maraki)si m-am alarmat si neu. si sebi bea in contiuare f mult lapte....stiu ca sunt toate sansele sa fie anemic de la atata lapte (va trebuib sa-i fac si eu analizele), se plange si el ca-lndoare burtica, mai aes dupa ce bea lapte si ma pune sa-l masez pe burtica ( motiv pentru cre ii voi face obligatoriu si eu un copro)...dupa care, cu sigurta zentel.

referitor la mancare, maraki, si noi avem probleme. mananca numai ce vreasi cand vrea el. nu-l vad s eu mancand cu pofta sau sa vina sa-mi ceara el de mancare.

giova, te-am auzit ca vrei sa-i iei ceva lu marco pentru pofta de mancare? la ce te-ai gandit?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Miha are prieteni la gradi, sunt si putini in grupa. cel mai apropiat e de Mihnea, probabil dupa el ar suferii, dar asta se poate aranja cu vizitele de acasa.
Chiar vorbeam ieri la party cu prietenele mele, ar fi fain daca i-am inscrie toate in aceeasi grupa, macar sunt vreo 4 baietei care se cunosc dinainte, ar fi mai usoara acomodarea. acum sa vedem....astept sa ma anunte o prietena despre educatoarele de la grad. din zona care vor lua gr. mica din toamna. si in functie de asta ma decid...
Pai ce mai asteptati pt. bb2? convinge rapid sotul si treceti la fapte.
Marco aseara avea o problema: el vrea sa vina odata surioara, a si zis ca pijamaua care ii ramasese mica, nu o mai poarta o lasa pt. surioara lui. acum nu mai prea vrea fratior....am pus-o original!!!

Caut de nebuna despre nasterea la Szeged. ieri imi povestea un prieten cu ce infectie iesise bb-ul lui din maternitatea odobescu, care e lux pe langa cea unde voi naste eu...cica tot mai multe mamici prefera sa plateasca mai mult, dar sa nasca in conditii umane si puii lor sa fie sanatosi. Eu am fost norocoasa ca l-am scos pe Marco doar cu un streptococ auriu in nas, dar altele au avut probl. mult mai grave cu bebeii. Numai de-asta nu-ti vine sa faci copii la noi...maternitatea privata de langa mine trebuia sa se deschida in aug. 2008, nu e terminata nici la rosu, nu sunt fonduri....

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua,

mai fetelor sa vedeti ce dusa sant Mi-a amintit Bumbi de novocalmin,aveam in casa si nu am trimis la socrosenii cand avea copilul febra Bumbi chiar ca e nasol rau sa nu fie copii mai multi in grupa Ai facut bine ca l-ai retras de acolo, trebuie sa cauti o gradi mai buna acum Sanatate la baiat
Giova deci ai inceput sa-l simti pe bebe Tare curioasa sant ce este
Miha

Silvie, ce filme mai aveti?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bumbi acum am vazut ca ai scris. Imi pare rau de Sebi, of insanatosire grabnica. Si tie la fel!!!
Nasol cu gradinita asta, poate ii gasesti alta sau il duci la stat din toamna.
Am zis ca i-as lua ceva pt. pofta de mancare, dar inca nu m-am decis. A mancat bine ieri, la gradi cica mananca foarte bine, dar nu pune nimic pe el. Din noiembrie s-a inaltat 2 cm, nici nu s-a ingrasat, nici nu s-a inaltat.
Sper sa-l duc din martie la innot si sa se schimbe putin situatia.
Acum a aparut maraki. Nu cred ca esti mai curioasa decat mine...sincer nici nu am chef sa merg la eco, sa-mi zica ca e tot baiat!!! Nici nu stiu ce nume i-as pune...tare mult imi doresc o fetita si zau ca imi va trebui ceva timp sa accept ca voi fii mama de 2 baieti. asa ca...iti dai seama ce astept eu eco din 4 febr.
mai ales ca pe urmeaza si Triplu Test...alte emotii...vai de curul meu.

_
poze

Mergi la inceput

ana de france, nostim rau dr alexandre. si eu zic ca trebuie sa-ti notezi undeva "perlele"lui ca prea e original!!!

silvi frumos rau la alain la gradi si are fette de fetite acolo si jucarii frumoase....si ffff curat!!! cat dai pe lunaa?

giova ai pus-o original intr-adevar acum!!! poate totusi se razgandeste bbb si-si schimba sexul de la ultimul echo...sa va fericeasca pe toti total!!!

referitor la gradi! ai atins un punct f sensibil si pt mine....offf!!!eu daca asa avea pe langa mine o gradi de stat, sa stii ca la stat l-as duce. este adevarat ca sunt multi copii in grupa, insa celor mici asa le place...sa fie multi...se plictisesc daca vsunt putini. in plus, ei au deja sistemul imunitar format, nu se mai imbolnavesc asa repde....mancarea...pentru mine nu e relevant meniul particuar versus stat...pentru ca sebi nu mananaca, daca nu vrea nici la particular cea mai sofisticata mancare...broccoli cu nu stiu ce peste, sa zic....care este net superioara valoric fata de cei 6 lei care-i dau pe zi la stat....oricum acasa mananaca grosul.

INSA, CEEA CE E MAI IMP...ESTE CA LA GRADINITELE DE STAT SE FAC ACTIVITATI DUPA PROGRAMA!!! si cand zic activitati nu zic desenat si lipit abtibilduri frumos colorate care sa-ti ia doar ochii ( spun asta pentru ca pot face comparatie intre cea parti la care a fost si cea de stat de la cv unde a stat de la doi ani si unde chiar a invatat poezii si cantece, unde a scapat de pampers, unde a invatat sa manance singur), zic cantece, poezii, dialog - pe fiecare saptamana vorbesc, deseneza, decupeaza forme, invata poezii, cantece despre un anumit animal...il intorc si pe fata si pe dos, cum s-ar zice.

eu acum caut gradinite de stat, pe langa casa...mai mult ma gadesc sa caut si pe langa servici ( zona unirea - fetele din bucuresti, poate-mi recomnadati voi ceva, daca sunteti pe faza) pentru ca daca nu ii gasesc cat mai repede, ai mei la cv il vor opri ei acolo si il vor duce la o gradi de langa ei - de stat si cea mai buna din oras, la care mami zicea ca va ajunge la inspectorat si tot ii va gasi un loc.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

maraki, angelo mai tuseste? cum mai este? tu ce tratament i-ai dat? si voi aveti probleme cu inghititul siropurilor? si noi? tocmai de asta m-am dus la cv pt ca stiam ca mami nu ar fi putut sa-i dea. eu ii dau cu forta, nu am aincotro, il tin de maini, si ii bag seringa cat mai in spate, dupa care il cipu scurt de nasuc sa inghita....mamicile cu copii cumiti ar zice ca il maltratezinsa cine stie, cunoaste!!!

giova eu stiu perfect ce simti refertor la sexul lui bb2. atat mi-am dorit si eu fetita!!! dat stiif bine!!! pana in ultima clipa am sperta. insa, zaudaca regret!!!! am un baietel frumos si finut ca o fetita!!! si apoi, mai e loc si timp si de o fetita, nu?????? sau ca sa te consolezi, poti zice ca vei avea doua fete de la ei...nurorile...si le vor alege pe cele mai frumoase

Mergi la inceput