**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Vad ca ati scris ceva....
Piciul a adormit doar la ora 15, macar o ora tot doarme.
A mancat asa de bine...4 galuste cu supa, se vede ca i-a fost dor...venea la bucatarie si ma intreba tot la 5 min. daca ii gata supica.
A vazut la Tv in reclama cascaval Hochland pane si m-a facut sa-i cumpar...credeti ca l-a mancat? NUUUUUU...
Azi a scos din frigi cea de-a 2-a bucata si a mancat de vreo 4 ori asa rece
.
Cosmi bine ca s-a facut Bianca bine. a pierdut olimpiada, dar bine ca s-a insanatosit. Imediat ma uit si la poze.
Sa inteleg ca Stefan presteaza doar cand vrea la gradi...e bine ca la stat nu se platesc zilele in care lipseste.
Bafta in sesiune. Cate examene ai? sa scapi repede si bine.
Bianca ai vazut ca ti-ai amintit? Primele 3-4 zile au fost mai dificile, dar uite ca am scapat. dar dupa o luna au inceput cosmarurile...asa ca de 2x/noapte se trezeste Clau la el....eu nu-l aud
. La multi ani surorii tale.
Silvia si eu ma gandeam la masina de facut paine. Ii ziceam lui Clau ca vreau de ziua mea...asta incepuse sa rada...ca nu-s normala, vreau asa ceva de ziua mea....dar sincer nu stiu cat o voi folosi...nu stiu daca imi va placea painea ...e mai buna, dar tot nu se compara la gust cu cea din magazin....nu stiu...ma mai gandesc si eu.
De ce faci cu blenderul legumele? nu le mancati altfel? e drept ca noi mancam doar morcovii, restul legumelor le scot cand e gata ciorba/supa. Nici nu ne place ca ciorba sa fie tip crema, banuiesc ca iasa mai groasa, nu? Alain mananca supe/ciorbitze?
Cosmi super pozele de la Bran...bine ca ati avut putina zapada.
Iar Bianca a avut o super costumatie...manechin ce mai...
gata, merg sa ma pregatesc... pe mai tarziu.
_
Gio
14+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Cosmi toate masinile de facut paine fac painea de la cap la coada
eu ziceam ca din ce am vazut si citit pe site-uri iese mai ok daca o coci in cuptor cand este timp binenteles pentru ca poti sa o faci in ce forma vrei, sa pui seminte deasupra etc, in masine iese mereu in aceasi forma.
Bianca da stie e pe drum si ala
. Ai tu mare dreptate cu ce zici
si cu gatitul de plictiseala si cu luatul de proportii
dar pe bune ca sunt acum intr-o faza in care nu imi pasa . Stiu ca m-am ingrasat dar macar stiu de ce
am zis ca de luna viitare ma bag si la sport si incep programul de slabit luna asta e distractie plus ca la cata sunt acum mananc in voie si nu ma ingras la ce necesar caloric am
super logica nu ?
M-am saturat tot de diete si programe si tot nu eram eu fotomodel macar acum din noiembrie am mancat ce-am vrut, o sa renunt eu la purcelimea asta dar nu inca....![]()
Fetelor merci mult de urarile si comentariile lasate in Drops le salut cu drag si pe Denisa, Daniela si Moni care nu scriu la noi si le multumesc de urari si aprecieri 
Denisa sper sa ajungem o data in Canada in vizita peste vreo cativa anisori sa mai creasac piticul un pic o sa facem un tur prin America si o sa vreau sa vedem si Canada sanatosi sa fim numai pana atunci
daca se va intampla asta sigur o sa va vizitam cu drag.
Daniela ai dreptate e super mare si curata gradinitza au un sector din care se vede numai o bucatica cu un gardulet de lemn unde au "bucataria" lor acolo au aparate electrocasnice de jucarie si vase, masute si scaune
de multe ori l-am gasit pe Alain bucatarind pe acolo iar fetitele duc papusile cu carucioarele sa le dea papa ma umple un drag cand ii vad ce jocuri isi fac sa mititei cum sunt.Pe topoganul ala si-a spat si buza
iar pe peretii unde deseneaza imi arata zilnic "contributia lui" care cred cred ca e cea mai mica in raport cu ceilalti copii ca el e in cursele e masini si de fuga cu copii
e codas la activitati.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
cosmi1975 spune:
salutare
am fost in parc ...super vreme papan un cuminte numai ca nu suporta nisipul din ghete
SILVI credeam ca e alta masina ..una care doar framanta..stiti ce bine miroase acum in casa ....paine calda,friptura la cuptor...parac vine craciunul![]()
bianca a lipit programul zilei de nastere a lui stefan pe frigider
super program
GIOVA a fost zapada la munte mai ales in poiana...cat despre costumul biancai
evantaiul e facut de mine din hartie glasata si era sustinut de betisoarele din care se bea laptelele de la scoala
si avea paiete de la o bluza veche iar manusile erau ale mele[:D..si ai mei sunt innebuniti dupa supa de galuste
BIANA la multi surorii tale
Biancas spune:
Buna seara gagici...am ajuns si noi...mie un somn de mor...
La ziua de nastere am mers pe la ora 14.30 ca domnisorul meu a dormit fix o ora ca l-a trecut pipi...si nu a mai vrut sa doarma.
Am pus poze cu tortul...glazura de deasupra mi-a iesit putin moale si s-a vazut ca tortul nu s-a umflat uniform. Dar la gust a fost excelent
.
Ce domnisora am..ma uit la poza si parca nu imi vine sa cred:
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2009-01-21/18:42:47
Giova...si Dani a mancat supa de galuste si cand am vrut sa ii dau felul doi a mai cerut supa
. Astia ai nostrii s-au inteles. Helanca rosie de pe Sandra si rochita aia bluza au costat 65 lei....sa nu mai spun iegarii si cizmele care sunt tot noi
. presupun ca ce i-ai luat tu nepotei au fost mult mai ieftine
.
Silvi...daca te simti bine lasa ca e bun si rationamentul asta. Poate jean iti mai face vreo comanda "soc" de DVD-uri sa ai grija cu inima
.
Cosmi super pozele,...eu una ma bucur ca am scapat de zapada..deocamdata
.
Eu stau cu un picior in apa...am o batatura intre degetele de la picior si e patra zi cand pun Clavusin pe ea. Cica ca ar fi bun si trec bataturile. Sa vedem acum ca cica din 3-4 tura ar trebui sa cada.
Revin ca ai mei sunt in vana.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Cosmi cred ca ati mancat bunatati azi. Pozele noi sunt cele de la Bran ? sunt super dragute.
Bianca am vazut tortuletzele super amandoua cred ca v-ati ospatat pe cinste
; E o domnisoara frumoasa Sandra
.
Giova eu la mai multe ciorbite de legume procedez asa, o parte din legume de ex ceapa si telina, un morcov le fac cu blenderul si le pun inapoi. Dau un gust foarte bun si o consistenta ciorbei nu mai trebuie sa ii pun faina sau ceva de genul asta. Fierb si legume bucatele prin ea dupa aceea ; ce fac cu blenderul e fiert inainte. Noi mancam in ciorba de legume orice legume inclusiv Alain depinde de supa el mananca orice de la mazare si fasole la cartof si rosie nu face figuri, mananca aproape orice supa nu ii place cea de fasole boabe
in rest orice de pui, à la grec, de vacuta cu legume, de cartofi, de salata, de rosii, de burta
de orice fac si mesteca f bine si bucatile de carne nu am treaba. A vazut acum in ceva reclama ac beau upa din boluri, cea crema cum se mananca aici si acum ii trebuie sa bea
. Supa crema nu imi place imi place supa crema italieneascaca e mai diluata si are taietei sau mazare prin ea, mai fac cateodata si eu. Nu stiu ec sa zic de masina de paine, aici o multime de feluri de paine fiecare bulanger are retetele lui, eu vreau masina sa fac painetze cu retete mai special plus ca poti framanta cu ea orice aluat de la cel de pizza la cel de cornulete. O savad sieu cat o sa o folosesc
Chiar ma gandeam ce ieftina e painea in Romania
aici si in Germania e super scumpa o paine de 500 de grame de care luam de obicei e 1,60 centi si baghetele sunt 80 de centi una, daca fac transcrierea in lei de doare capul ce sume ies. Eu m-am obisnuit cu preturile ca fata de alte prostii ce le cumpar mi se pare ieftina dar la inceput cand am venit si vedeam pretul pe kg de 3-4-5 euro mi se parea scumpa tare ![]()
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Silvi...multumesc de aprecieri
.
Ai uitat sa compari si salariile de aici si acolo
. Dar oricum acolo sunt mai ieftine unele...chiar si detergent si-a adus matusa mea din Germania ca iese mai ieftin ca aici.
Merg sa mai invat ceva ca ma astepata 2 examene sapt viitoare.
Noapte buna sa aveti 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Silvi...multumesc de aprecieri . Ai uitat sa compari si salariile de aici si acolo . Dar oricum acolo sunt mai ieftine unele...chiar si detergent si-a adus matusa mea din Germania ca iese mai ieftin ca aici.Merg sa mai invat ceva ca ma astepata 2 examene sapt viitoare. Noapte buna sa aveti ![]() Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Da mai Bianca dar tu platesti lumina 100 euroi sau chiria intre 700-1100? Salariile sant pe hartie, cu ce ramai in mana pt facturi si mancare nu mai zic...uite, o salata verde in seara asta era in Kaufland 2 euroi iar un castravete verde 1.50 ...nu stiu ce au patit cu preturile astea azi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

A fost super la petrecere, Marco iar a vrut sa-l deseneze Spiderman, a mancat , a baut suc, a mancat tort....nici nu speram, dar uite ca m-a uimit baiatul meu.
Mie mi-a placut ca m-am intalnit cu o groaza de prietene din parc si am mai schimbat una alta...abia astept sa vina caldura sa ne vedem din nou.
Am facut si poze, mi-a pozat Clau burtocul si m-am minunat ce mare e. Nu stiu cum voi arata la 9 luni
.
Maine pun poze, azi nu am avut chef nici sa deschid compu....dar cum baietii mei nu vin in pat...m-am plictisit.
Cosmi super fain ca i-ai facut tu costuumatia Biancai.
Silvia eu ceapa o toc marunt si o las in ciorba, nici nu se mai simpte, dupa fiert. telina, pastarnac, patrunjel...le scot, dar frunze de telina, tarhon sau patrunjel le las ca le mancam.
Si Marco mananca toate legumele in afara de mazare, cum iti spuneam, dar voi incerca sa o blenduiesc si eu, sa-i dau piure de extraterestri ca la gradi. Chiar a mancat sapt. asta ciorba de fasole verde, nu ma asteptam, caci pana acum a refuzat-o, a si fasolea boabe o refuza, mananca doar zeama.
Cu masina de facut paine, voi umbla sa vad si eu pe viu in magazine, pe net vad "fisele tehnice", caci la cata info dau vanzatorii de la noi...numai nu ma pot baza pe ei. Si daca nu-mi vine in minte alt cadou pt. ziua mea, ramane asta....si o carte de bucatarie cu James Oliver...mor dupa retetele lui.
Intr-adevar painea e scumpa dincolo, si orice produs de patiserie...dar nici nu e asa de buna ca la noi, ma refer la cea clasica, caci pe urma sunt o groaza de specialitati cu seminte, masline, cartofi, ceapa
, de-ti ploua in gura nu alta.
Bianca pai am scris ca ce am luat nepoatei au fost la 3-5-9 euro. Pentru copii aveai de unde alege, mai ales la fetite.
Frumos tortul...maine cred ca-mi cumpar si eu ca mor de pofta. parca m-am saturat sa mananc doar diplomat cu fructe...vreau cu multa cioco.....
Maraki sunt scumpe, nu zic nu...se cam plang si prietenii nostri din Italia ca nu mai e asa de roz, sora-mea la fel ...oare unde e bine?? In Canada si America. Cu toata criza lor, nu se plang defel, o duc la fel ca inainte...asta din ce-mi spun prietenii de pe acolo.
gata, am plecat sa-i fac cereale cu lapte, asta dupa ce mi-a mancat 2 felii de paine cu unt. la ora asta iar ii e foame. Poate recupereaza timpul pierdut...
Noapte buna.
_
Gio
14+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Eu una nu am somn cred ca ma pun pe vazut de filme
am vazut deja 2in seara asta unul cu un vulcan care erupe Varful de Dante ii zicea si unul cu schimbari admosferice si furtuni uriase in Chicago
a fost seara furtunilor. Al meu sot a zis ca sta sa vada singur Alian si Predator si inca ceva prostiutze ce si le-a luat dar doarme dus de o jumate de ora ![]()
Giova super ca v-ati distrat asa de bine la petrecere Alain nu ar sta la vopsit sigur
ca ii e frica. Si eu mai fac ciobele asa cum zici fara sa blenduiesc nimic dar am chef si fac cu blenderul telina si ceapa si o pun la loc are un gust mai bun, daac vrei incearca o data si o sa vezi diferenta. Cu masina de paine s-ar putea sa fii dezamagita de oferta din Romania ca in afara de Moulinex si inca vreo 2 nu gasesti nimic. Aici sunt o multime dar nu poti sa stii care sunt mai bune si la garantie toate sunt la fel un an dat de constructor. Cumnata mea are Moulinex in Ro si e multumita de ea...eu am ciit ca au probeleme cu modelul ala .
Bianca zic ca ai dreptate la faza asta aici sunt scumpe ca naiba serviciile si unele produse depinde de unde le cumperi dar salariile totusi nu se compara cu cele din Romania aici daca lucreaza 2 sau unul cu un salar mai bun nu se plang ca nu au ce manca sau nu isi pot plati chiria in Ro sa te fereasca Dumnezeu sa stai in chirie in orasele mari ca sub 300 de euro o garsoniera mobilata nu gasesti si mancare e scumpa tare si acolo.
Maraki chiar ca s-au scumpit legumele si eu am observat ca au luat-o pe aratura cu preturile rosile la aproape 3 euro, castarvetii 1 euro si , salata e mai ieftina aici ca la voi cu vreo 50 de centi. Ma si distreaza ca aici de cad am venit peste tot si la tv numai de puterea de cumparare se vb ca e scazuta ca nu au bani
si revistele publicitare de la magazine sunt cu puterea de cumparare pai sa vada ei in alte parti ce "putere de cumparare " este. Zici tu de chirie ca e mare si ai dreptate dar in Bucuresti cat ai plati pe 4 camere sau 3 ai tu nu mai retin? Iti zic eu ca f mult si acolo ca au luat-o razna cu preturile si mancare e scumpa si in Ro . Tu platesti la lumina 100 de euro pe luna? Mi se pare super mult.
Eu una am zic ca de anul asta incerc sa reduc cheltuielile pe mancare
ca suntem destul e grasi amandoi, ma enerveaza ca o treime din banii lasati la casa sunt pe prostiute gen bomboane si jeleuri si biscuiti si prajiturele si lista ar putea continua
nu am lasat niciodata sub 75 de euro la casa la sf de saptamana dupa care mai urmeza "retusirile" din cursul saptamanii de legume, fructe proaspete, paine plus inca cate o tura la Cora sau Carrefour ca au ceva promotii nici nu vreau sa ma gandesc cati bani aiurea. O sa acord anul asta mai mare atentie la mancatul sanatos si sa ii mai scot si lui Alain prostiutele din alimentatie si noua
la fel.
Gata am plecat la filme ca deja fac "teoria economiei" pe care nu o aplic apoi niciodata![]()