**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hello!!!
Eu am fost harnicuta de dimineata. am pus supica la foc si dupa ce s-a terminat, am facut si salata de beouf.
Deja am mancat de 2x de dim. si inca mi-e foame...bine ca am nacat cate putin...dar.....
Ma apuc sa fac si ceva felul 2 si gata...ma odihnesc pana la ora 17 cand plecat la petrecere.

Bianca am scris, normal ca am scris. tot ce-i posibil sa fi citit pe diagonala, doar ca nu am scris o singura data, parca am scris in prima sapt. fara suzeta zilnic....sa nu ma fii citit deloc????
Trebuia sa-i zici soacrei ca-i faci tort. poate sunteti multi si le dovediti pe amandoua.
Sper sa fii stiut Sandra la olimpiada, sa ne zici ce a facut.
Mersi de info cu paiele, nici mie nu mi-e in drum Kauflandul, dar cand mai merg la Raiffeisen, intru si acolo.
Cosmi Bianca ce a facut la olimpiada? este mai bine?

o sambata faina sa aveti.

_
Gio14+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi.
Bee ma buc sa te vad si spor la toate pe viitor sa va vedeti aranjati cu toate. F bine ca beau lapte daca mai si mananca pe langa el sa nu se anemieze e excelent n e nici o pb ca beau mult desi ca sa iasa cantitatea aia... beau ceva nu gluma. Alain bea in perioada de glorie a laptelui 1,3 l pe zi din ala praf . Sper sa scapi si tu de trezitul noaptea dupa ce mai creste piticul ca stiu ce horror e.
Bianca super harnicita auzi deja tort sa faci poza cu el dupa ce il ornezi. Petrecer frumoasa azi si tinem pumnii la Olimpiada.
Noi olita nici nu ammai avut aici ca le arunca numai nu a vrut la olita nicodata numai la WC cu reductor si nu stiu cad o s arenuntam la pampers daca pana la vara nu scap asa il lasa sa faca pe el si afara si pe unde o fi pana se invata ca alta solutie nu vad . Lapte bea cu sticla si apa bea cu sticla cand se culca sau e suparat, sticla si doudou sunt alinarea. Bea f bine din orice cana si pahar asa bea apa normal sticla e asa de moft si il las pana se satura el de ea.
Azi vreau sa fac o paine in cuptor sa miroase a painitza in casa

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare ...am absentat din lipsa de timp...la servici multa munca ca am avut de facut niste asistente,bianca racita nu s a dus la scoala decat joi si vineri...vineri au sarbatorit unire a si a tb sa i inchiriez costumatie specifica timpului de atunci...o sa va pun poze ca tare frumos ii statea

papan????e un nebunic si un mamos...toata ziua numai cu mine...dar mai nou e innebunit dupa calcculator ....a invatatcum sta treaba cu mouse si e innebunit...gradi??cand doreste

el face si la olita si la wc...lapte bea numai cu cereale dar de mancat mananca oricand ,orice a facut falci...ar tb sa merg sa l tund darn am stare sa l aud tipand asa ca mai aman

eu luni intru in sesiunesper s o trec cu bine mai ales ca am numai 1 zi pauza intre examene ...

DMELLIrezolva pb si treci aici ca ti ducem lipsa
SILVI pupici la frumos si sanatate
BEE chiar ca i mult laptele consumat.....vezio ca nici laptele in cantitate mare nu i sanatos
BIANCA bafta SANDREI si multi ani socrului
MARAKI....sper ca acu esti ok
GIOVA nu stiu ce sa zic....cu gradinita numai tu poti decide cum ii e mai bine la puiut

fetelor ma duc sa citescmai vb

Mergi la inceput

Giova si eu am luat curcan proaspat sa fac o supa cand mi se termina asta, maine poate si fac si salate de beuf intotdeauna cand fac asa ca nu am ce face cu carnea.
Ieri am facut un bors de vita cu legume excelent legumele fierte in oala sub presiune cu carnea impreuna cu o cutie de rosii decojite le-am facut cu blenderul si le-am turnat inapoi in supa si apoi am mai fiert un cartof ceva fasole verde taiata marunt si un morcovel a iesit super buna din cauza legmelor mixate care au dat consistenta si gust la supa si am acrit cu bors magicde la Knorr adus din Romania .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

GIOVA ...din pacate pt ca a fost bolnava n am lasat o miercuri nici macar la olimpiadadar nu mi pare rau pt ca la ce febra si greata avea nu cred ca s ar fi descurcat
SILVI si eu fac paine in casa....adica sotu dar la aparat nu in cuptor...iese buna dar pe mine ma innebuneste mirosul..mi aduc aminte de copilarie

Mergi la inceput

Era sa imi scuip cafeau din gura pe tastatura cand aparut al meu sot de jos de la cutia postala cu o "cutiutza" e dvd-uri isi comandae 7 dvd _uri si acum le adusese aia mi-a tot zis ca asteapte "ceva" dvd_uri nu mentionase cate ca le luase la "oferta" si acum zica ca mai astepat o livrare si mai serioasa la sf asta de sapmana nu stiu inca cate ca nu zice.
Cosmi sanatate multa Biancai si succese in toate.

Mergi la inceput

Cosmi si eu vreau sa imi masina de facut paine acum de 2 saptamani tot citesc si nu stiu de care sa imi comand, am inteles ca cele mai bune sunt cele ce 2 palete....cu program de pregatire rapida... se vor termina reducerile pana ma decid eu. Sapatamani viitoare clar imi comand. Ideal este sa faci aluatul cu masina si sa il coci in cuptor uite aici un blog acre mie imi place f tare, din cauza lui vreau masina de facut paine http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/08/paine-rotunda-rapida.html sa fac toate retetele alea de paine.
Acum chiar am fugit safac un dus si sa pegatesc felul 2 la pranz Alain si tati se uita la Fast and Furious care e cu curse de masini si deci am scapat de ei o ora si jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Azi e ziua Unirii ....e si ziua sorei mele
Gata si tortul meu...nu e foarte mare e rotund si ornat cu frisca si visine deasupra.
L-am culcat pe Dani la 12.40 sa vedem cat doarme si cand se trezeste mergem la masa ca ne asteapta de la ora 14 ...dar noi mergem cand se trezeste Dani. cand l-am dus la culcare a spus ca el nu se culca ca trebuie sa manance prima data . I-am spus ca mananca la bunici cand se trezeste ca trebuie sa ii cantam si LMA.
Cosmi...si nu a fost Bianca la olimpiada? parca miercuri ziceai ca e la voi...of of nasol. Ce bine ca mananca Stefan de toate...al meu mannaca cand vrea si ce vrea.
Giova acum imi amintesc ca scriai ca inca o zi fara suzeta...inca una...il luati cu voi in pat...noah...mai imbatranesc si eu si se mai formateaza si hardul meu si nu mai retin chiar totul . Daca nu ai scris concluzia finala ca ati scapat de suzeta inrosit sa vad am uitat . Daca mai merg la kaufland am sa ma mai uit de paie dar nu stiu cand ajung pe acolo.
Silvi...numai bunataturi faci acolo..cred ca de plictiseala... Nu mai gatii atata ca iar o sa te plangi ca ai luat proportii si te bagi la regim .
Sandra a venit de la scoala, a spus ca a stiut...a spus ca a fost un exercitiu foarte greu ca a stat vreo 10 minute sa se gandeasca. Impresia ei a fost ca e frumos la olimpiada, era liniste (stateau singuri in banca) si toata lumea statea si se gandea si nu vorbea cu nimeni ...ma gandesc ca la teste la scoala si mai si copiaza si vorbeste de are impresia ca numai la olimpiada trebuie sa stai sa te gandesti si sa fie liniste .
Saptamana asta le incheie mediile...are colege care au luat 4 si 3 in teze . Ea are medii de la 8 in sus.
Nu stiu daca stiti dar nota de la teza nu se mai calculeaza ca la noi ca e jumatate din medie...acum cica e un sfert din medie.
Exemplu: Sa spunem ca avem 4 note: 7,8,8,9, 7 in teza. media se face:
7 + 8 + 8 + 9 = 32 : 4 = 8 x 3(pt ca e 1/3 din nota) = 24 + 7 (teza) = 31 : 4 = 7.75...deci asta e media finala adica 8. Ciudat..nu stiam si pe mine m-a luminat sora-mea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi, e super filmul fast and furios...vezi ca este si partea a doua "to fast and to furios" . Dar sigur stie Jean.
Cosmi....nasol ca a pierdut olimpiada...asta e...alta data.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

lasati o incolo de olimpiada bine ca am scapat fara internare in spital pt ca chiar a fost cam nasolcate 7 pastile lua 1 data
SILVI masina mea face painea de la cap la coada
BIANAC asa se face media

pun pozeeeeeee

Mergi la inceput