**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (310)**
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Silvia ai dreptate, am adaugat un 0, e doar 120 lei, adica 1 mil. 200, cum zicea maraki.
Maraki dar chiar nimic nu-i place lui Angelos? nasol ca arunca vitaminele si antibioticele. Bine ca si-au facut cat de cat efectul.
am facut si eu o baie cu spuma, dar nu am stat mult timp singura, caci a intrat in cada cu mine teroristul mic, asa ca ne-am "relaxat" impreuna, pana a venit o prietena la noi...si eu care vroiam sa intru direct in pijamale si in pat.
ma duc si eu la somn, ca-mi pica ochii pe tastatura.
_
Gio
14+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Neatza!!!
Haideti la
!!!
Dupa ce ca m-am trezit sa plec cu piciul la gradi, se trezeste domnisorul ca vrea sa mearga cu tati. asa ca l-am asteptat si pe Clau sa se imbrace si am plecat toti 3.
Acum sunt la birou, am treaba cu ceva OP-uri si pe urma la banca.
, pe mai tarziu.
_
Gio
14+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Al meu pitic e cu muculetzi de asta noapte
si diminetata desi s-a trezit fara sa comene
teze avea asa niste ochisori bolnaviori....ca l-am lasat sa stea acasa cu mine, sper sa ii treaca dupa Panadol si sucuri de fructe ca si tati lui e racit. Acum sta ca un boier in pat in dormitor si se uita la tv
dragul lui mama
.
Aici ploua de cateva zile si o o vreme oribila
dar parca tot e mai bine decat cu frigurile alea nasoale.
Giova ma gandeam eu ca ai gresit dar mi se parea mare diferente intre 1.200.000 si 8 milioane. Si eu trebuie sa ma orientez in zona ca sunt 2 scoli sa vad care mi se recomanda de educatoarele de la gradi. Noi de cand va intra la Colegiu ...cred ca asa ii zice la scoala propriu zisa aici o sa ne orientam f bine cred ca spre una privata ca aici in oras e cam nebunie cu scolile publice din ce zic colegii lui Jean la spital...mai e pana atunci. Spor la treaba !
Maraki si aici e regula ca nu se completeaza antibioticul pe gura chiar daca il scuipa pentru a evita supradozarile. Lui Alain totusi cand a fost atunci cu pneumonie pentru ca avea leucocitele f mari i-a facut 2 zile antib intravenos in doze mari pana au inceput sa scada
e foarte bine ca ati scapat fara spital si ca aavut cine sa stea cu el, ai tu noroc cu socrii tai asa cum sunt ei 
Habar nu am e fac azi de mancare ca trebuia sa fac ceva cumparaturi cat e Alain la gradi
o sa improvizez cu ce am prin frigider si gata pana vine Jean_Paul sa ies sa cumpar.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Of mai Silvia...imi pare rau ca a racit Alain. Tocmai cand te bucurai ca e sanatos.Sper sa-si revina repede si sa nu se agraveze.
Si Marco mai tuseste, nu des, dar macar nu mai ii curge nasul.
Am terminat si eu cu banca, nu stiu cum de era asa putina lume, de obicei stateam la cozi infernale.
Mi-am platit si ultima rata de la casco, asa ca pana in aprilie stau linistita. atunci imi expira ambele asigurari, mi-e groaza cat voi avea de plata. trebuie sa cer niste oferte de la toate firmele.
De cateva zile am pus si eu ceva poze, de la party si cateva facute acasa:
http://good-times.webshots.com/album/569671158unYEIy?start=24
Maine mergem la petrecerea unui baietel din parc. face la acelasi loc de joaca unde am facut si noi, sper sa fie ok si sa se distreze piciul.
_
Gio
14+ si Marco(06.01.2006)
poze
d_melli spune:
Buna ziua!!!!!!!! si La multi ani!![]()
La multi ani si pentru toti spiridusii nostri!( cu intarziere ce e drept,dar mi-a fost gandul la ei tot timpul!)
In sfarsit am scapat un pic de nebuneala si pana nu incepe alta am si eu timp sa mai scriu si eventual sa si sa citesc din urma.
Vroiam doar sa va salut si sa va spun ca imi era dor de voi , dar recuperez, promit.
Acum ma apuc sa citesc sa ma pun la curent.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
andiaroro spune:
vaz ca toata lumea se masoara si cantareste...
si noi suntem in ton si am facut-o cand am fost miercuri cu el dr: fix 1 m (descult si la perete) si 15.5 kg (pe burta goala si dus la baie)...acu o luna avea 16.5, dar atunci era mancat bine inainte si nu facea sport-zic si io![]()
in sala de asteptare la dr intra 2 tanti: buna ziua. alex f serios: buna ziua. eu sunt dr alex. tantile incep sa zambeasca si alex le spune si mai serios: da, da. eu sunt micul doctor!
superbe poze Giova...e greu de luat o decize cu gradi.. cred ca totul depinde si de educatoare. eu as alege in functie de asta ca ei sunt adaptabili de felul lor. cu mancarea, chiar daca nu p fi meniul asa bogat la gradi de stat banuiesc ca e totusi echilibrat ca doar e pt copii si, oricum, suplimentezi tu acasa cu ce lipseste....asa ca pt mine, daca as fi in locul tau, criteriile ar fi altele, educatoarea, distanta, programa, numar de copii, etc
maraki- bine ca scapasi ca tare ati mai tras-o si voi
revin ca scriu de 2 ire
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
Buna ziua si de la noi,
Silvie, sanatate la baiat
Bine ca vrea sa bea sucuri de fructe, il pui tu pe picioare pana luni.Sa stii ca am avut noroc cu socrosenii, au facut si ei o noapte alba cand era rau de tot Angelo,tare rau m-am simtit sa stiu ca nu pot sa stau langa copilul meu cat este bolnav
Giova, zau daca mai stiu ce sa.i dau lui fii-miu si sa nu refuze
Este dificil rau de tot in privinta mancarii
Nu stiu, ma gandesc sa trec si la extrema, sa nu-i dau sa manance ce prefera el cand refuza ceva, il las sa i se faca foame( cred ca ar dura 2 zile dupa el ) si voi vedea rezultatul. Din canita nu vrea sa bea, sticlele de asta vara le refuza, s-a intors la altele vechi din care nu bea asa bine
Am vazut ca dr. de la clinica l.a scos inapoiat mult
( asta a spus pediatra ieri ) si trebuie inscris la o scoala speciala. Acum eu ce sa cred? Daca ea nu a vazut ca urca scarile, nu vb. destul.....mai avea el chef de ceva dupa ce l.a intepat in mana sa.i i.a sange?
Ana de France,are super bine Alexandre la greutate
Foarte frumos ca invata gimnastica artistica
Sa vezi ce corp super va avea
Fratele unei colege a facut gimnastica artistica iar cand a crescut, s-a dus intr-o trupa de acrobati 
Irina ce faceti? 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
Ana chiar ma intrebam oare inseamna mocul!
Maraki bineinteles ca nu am apucat sa citesc insa tot nu ma dumiresc de ce zici ca ai probelem cu Angelos.Noi suntem ca la nebuni , avem foarte mari probleme financiare
dar sper sa se rezolve in o luna , doua.Mario e un zapacit asa cum stiti.Eu am mai terminant un pic cu treaba insa cine stie ce mai apare.
Silvie sanatate la baiat , mai bine ca il tii cu tine, si eu as fi procedat la fel.
Giova cand afli ce este?Eu nu pot vedea de aici pozele de pe site-ul ala da o sa le vad de acasa eventual.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
irino aparusi si tu ca meteoritul. Unde ai disparut? ma asteptam sa mai bagi cateva postari...sau esti cufundata in lectura?
Ce mai face creolinul? e ok, s-a mai imbolnavit?
Ana ma distreaza la culme textele lui fiu-tu'. aR trebui sa i le notezi, zau, ca e tare haios...auzi la el micul doctor!!!
ce poate scoate din el.
Cu gradinitele, caut si eu dupa criteriile zise de tine...ma omoara ca sunt 20 in grupa, sau mai multi.....doar ca spre deosebire de privat, se respecta programa...parca la stat e altfel, se pune mai tare accentul pe activitati, etc.
Si la privat invata si a invatat o groaza, ce ma dispera e ca nu afiseaza act. saptamanle, nu stiu ce si cum a invatat. si daca nu i-am zis...dar degeaba. Eu ma satur sa intreb toata ziua ce au facut, ce au invatat, colorat
. le afiseaza doar fisele alea pe care le colreaza, lipesc, etc. In rest nu stiu ce cantec/poezie stie, nu stiam ca au inceput engleza si multe altele.
Eu m-am orientat spre o gradi de stat buna, chiar cea mai buna, unde e bataie pe locuri. e naspa, ca e destul de departe, Clau mi-a promis ca ma ajuta el cu dusul copilului dim., dar nu ma pot baza pe asta.
Mai sunt si cele de langa noi, doar ca am aflat ca nu sunt asa de stralucite educatoarele care vor lua gr. mica de la toamna(ceea ce nu-mi convine, clar). Ar fi o solutie sa reusesc sa-l bag la gr. mijlocie, caci la directoarea asta as avea intrare printr-o cunostinta......
L-as lasa acolo unde e, caci e bine ingrijit, mananca bine, doar ca ma dispera parteacu activitaile si programa...prea mi-am racit gura de multe ori in zadar. Ei pana anul trecut au fost specializati pe cresa, acum bebeii i-au mutat in alta locatie si aici e doar gradi...in curs de acreditare.
Maraki nu stiu ce sa zic....lasa-l sa se infometeze...eu am incercat cu marco si nu am avut sanse. macar al meu e fan "ciorbitza", aseara dintr-aia mi-a cerut, noroc ca mai aveam in frigi. In colectivitate mananca, caci asa fac toti. acasa in schimb face nazuri.
Inscrie-l pe Angelo din toamna la gradi, nu la dintr-aia speciala, caci e ok copilul, sa vezi pe urma ce progrese va face.
Imediat plec si eu la cumparaturi, ieri am uitat sa cumpar pui, ca sa-i fac maine o supica piticului. asa ca azi iar purced prin supermarket. Si ploua marunt-marunt si e tare urat afara.
_
Gio
14+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Irina acum am vazut ca ai scris. In 4 febr. mergem la eco, la 16 sapt. sa speram ca se vede mai clar decat la 12
. sa stea in pozitia corecta.
Cred ca multi avem in perioada asta probl. cu banii. Eu nici nu vreau sa ma gandesc, ma rog doar sa mai primeasca Clau proiecte, caci multi s-au oprit din cauza crizei.
_
Gio
14+ si Marco(06.01.2006)
poze