Dezamagiti de Posta Romana?
Raspunsuri - Pagina 3
Delidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Christel Delidana, asta cu introducerea codului o fi valabil si la scrisori? O fi nr. ala care este trecut pe chitanta cred. O sa incerc si eu. |
Nu stiu daca e valabil si pentru scrisori sau alte pachete trimise cu alta firma de curierat (alta decit EMS). Eu intotdeauna am trimis cu firma asta, chiar si documente, si au ajuns. Suna si la nr. ala de telefon...succes!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
ankalaura spune:
Chris, fusese expediata din UK. Din experienta anilor anteriori consider ca a ajuns repede. Intotdeauna sunt probleme de sarbatori, si mai sunt probleme vara. O recomandata poate face si 2 luni
Din pacate, in perioada sarbatorilor poti la fel de bine sa se "piarda".
Si nu, nu este nimeni tras la raspundere pentru asta. De altfel, situatiile in care nimeni nu e tras la raspundere sunt asa de multe incat...
dana_lucia spune:
Si experienta mea cu posta romana e una f. proasta. Multe scrisori care le-am trimis de-a lungul timpului au ajuns desfacute, rupte, deteriorate iar un plic cu acte trimis in urma cu citeva ani nu a mai ajuns deloc. In acest caz, cu ajutorul postei olandeze am facut reclamatie internationala si am primit despagubire de la posta romana dar plicul cu actele respective nu a mai ajuns nici in ziua de azi!
Acum de sarbatori am trimis priority in data de 19.12.08 un pachet care abia azi a ajuns la destinatie.
Dana Lucia si Alberto
Deianira spune:
Din pacate nici eu nu ma pot lauda cu experiente mai bune cu ei - un colet de la Brasov la Timisoara a facut aproape o luna si teoretic aveam nevoie urgent de ceea ce era in pachet.
De scrisori nu mai zic, foarte multe nu au ajuns, din pacate, mai ales cele pe care trebuia sa le primesc din afara tarii.
Oricum eu experiente foarte proaste am avut si cu firmele care se ocupa de colete, asa ca deja mi-e groaza cand am de-a face cu un colet pe care trebuie sa il trimit/primesc .
LauraNicole spune:
Sunt si eu pe lista nemultumitilor!N pachete pe care nu le-am primit , din Anglia,Irlanda,USA , pachete pe care le-am trimis eu (in tara) si care n-au ajuns .Acum o saptamana merg sa-mi ridic coletul trimis din USA ,colet in care aveam un ghiozdan si niste carioci pentru fie-mea,mi se preda pachetul intr-un celofan,il desface vamesul sau cine pisici era nea Costache ala si manerul de la ghiozdan era pur si simplu mucegait .Sa mai continuu?
.............................
Christel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_lucia Si experienta mea cu posta romana e una f. proasta. Multe scrisori care le-am trimis de-a lungul timpului au ajuns desfacute, rupte, deteriorate iar un plic cu acte trimis in urma cu citeva ani nu a mai ajuns deloc. In acest caz, cu ajutorul postei olandeze am facut reclamatie internationala si am primit despagubire de la posta romana dar plicul cu actele respective nu a mai ajuns nici in ziua de azi! Acum de sarbatori am trimis priority in data de 19.12.08 un pachet care abia azi a ajuns la destinatie. Dana Lucia si Alberto |
Pot sa te intreb cum ai procedat si ce despagubire ai primit?
A fost si sotul aseara la posta aici si a facut reclamatie in sensul ca le-a explicat situatia si i-a dat sa completeze un formular, i-au spus ca o sa primim acasa un raspuns.
V. Erica spune:
Si eu am patit-o cu un pachet trimis din Germania . Cei de la Posta Romana dau vina pe nemti, dar n-as prea crede ca la ei e buba...
Poate ai noroc sa fie numai o intarziere...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Christel spune:
Nu cred Dana sa fie de la nemti, si cum ati rezolvat, a facut reclamatie in Germania sau v-ati lasat pagubasi?
Eu am sunat azi si la noi la oficiu, i-am dat nr recomandatei, a verificat si a spus ca nu e nimic, mi-a spus ca din Bucuresti unde vin toate scrisorile, le trimit la Constanta(regionala) si abia apoi la Calarasi.
As suna si la Constanta dar nu stiu la ce oficiu sau unde vin astea.
Nu inteleg unde s-a oprit.
petra spune:
Subiect perfect pentru mine !
Mama mea a trimis niste maruntisuri pentru copii acum de Craciun, a pus pachetul pe 11 dec. si de atunci nimic. Nu l-am primit cu toate ca mama a platit o taxa de prioritate si cica ajungea in maxim 10 zile.
Am scris e-mail la posta romana si spre surprinderea mea mi-au raspouns repede, adica a doua zi, dar m-au aburit ca pachetul a plecat din ro. si de acum in colo ei nu mai ii pot da de urma. A fost si mama mea la posta si s-a interesat, cei de acolo au dat vina pe americani si mai auzind ei pe la stiri ca aici a mai nins intr-o parte si alta, au bagat scuza vremea. Ia-u sugerat mamei ca eu trebuie sa ma duc sa intreb la posta ca sigur sta pe acolo pe undeva coletul meu. - ceea ce nu cred pentru ca aici posta merge bine, am primit felicitari din Ro. puse pe 23 decembrie si au ajuns pana pe 4-5 ianuarie.
Sunt deja nervoasa pe posta romana, si asa aveam pata pusa pe ei, ca jumatate din scrisorile trimise de mine de aici nu aua ajuns in Romania, ori ajungeau desfacute, rupte si flendurite.
Am intrebat si aici la posta dar la ei nu a ajuns nimic, am verificat dupa nr. de chitanta si pe site-ul postei romane si posta de aici, imi spune doar cand a plecat din romania coletul si gata!
Valoare mare nu are coletul acesta, dar mama mea a dar niste bani pentru acest serviciu si astia acum imi zic ca ei nu stiu pe unde se afla!
Deianira spune:
Nu se poate face reclamatie daca primesti plicul rupt sau desfacut? Reclamatie facuta imediat. Daca s-ar lua masuri si s-ar prinde vinovatii si ar ramane fara job, cred ca ar inceta cu prostiile care le fac .