Dezamagiti de Posta Romana?
Raspunsuri - Pagina 4
josefine spune:
Eu sunt multumita de posta romana.
A ajuns tot ce am trimis intact, exact cum au fost trimise.
adusca spune:
a trimis colet din franta pe 19 dec, nu l-am primit nici acum.
dar probabil nici nu a plecat de acolo, asa ca se pare ca si posta franceza o mai da in bara, nu numai cea romana.
insa posta de acolo se pare ca restituie valoarea coletului care o fost declarata.
fetele de pe DC
Carolyne spune:
Si mie mi-au pierdut acum 2 ani un plic cu poze!
De atunci am trimis doar felicitari de Craciun si Pasti, iar pe plic am scris cu litere mici intr-un coltisor "contine doar felicitare" si pana in prezent au ajuns toate felicitarile.
Era f. aglomerat la posta si nu aveam timp sa completez peste 10 formulare pentru recomandate.
Pentru pachete eu folosesc de 3 ani firma BestTrans (de aici din Chicago).
Cam de 2 ori pe an le trimitem pachete parintilor (cel putin 5-6 cutii/familie) si le sunt livrate la usa.
Cutiile nu au fost niciodata desfacute, au ajuns in buna stare si ai nostri s-au bucurat de tot ce le-am trimis.
Din pacate am inteles ca nu au birouri in prea multe orase (in US ma refer).
Un amic de-al nostru a folosit o firma asemanatoare de transport (livrare acasa) dar prin nu stiu ce biserica, insa i s-a cerut sa nu scrie adresa pe nici o cutie. Mie mi s-a parut din start ceva necurat, iar ulterior amicul ne-a spus ca au fost prinsi de politie ca desfaceau pachetele.
Pentru acte si diverse documente as recomanda DHL sau Fedex chiar daca costa mai scump.
Christel spune:
Dana Lucia, multumesc pentru mesaj am citit sa vedem ce putem face si noi.
Josefine, esti o norocoasa.
Eu am sunat si la Regionala de posta C-ta si am facut o reclamatie telefonica sia colo, mi-a cerut nr de chitanta si adresa de mail sa-mi confirme ce s-a intamplat. Mi-a mai spus ca acum in periada sarbatorilor au avut volum mai mare de scrisori, au fost si multe zile libere, aceasta motivatie a putut sa-mi dea, acum n-as mai zice nimic dar macar sa ajunga.
Eu in 7 ani de cand trimit scrisori in tara, mi s-a intamplat de cam 3 ori sa nu ajunga si am trimis si bani si acte si au ajuns in regula, de aceea ma mira acum.
Christel spune:
Am primit raspuns acum pe mail(chiar ma mir ca asa repede la 10 min dupa ce am vorbit deci la capitolul reclamatii sunt operativi) si imi spun ca nu apar ca intrate in tara desi cei de aici imi spun ca aici apar ca fiind trimise deci unde e adevarul? Or fi ramas in aer?
adriuta spune:
Jignitor...deplorabili....si din pacate au "puterea" de decizie pentru coletele si scrisorile ce vin din strainatate. Si nu prea cred sa existe alta solutie pe viitor. Intern mai pot sa existe firme de curierat si posta dar extern-Ro... nici una.
Prin mijlocul lui Noiembrie am trimis un ap. pt diabet(glucometru) pentru matusa mea. Sunt 2 luni de atunci si n-a ajuns nimic. Ce-or face cu el????? Nu are testere in el, nu se potrivesc testerele din Ro....Dumnezu stie. Posta de aici mi-a zis ca POSTA ROMANA NU VREA sa faca contract cu ei Ca ei au cu multe tari est europee dar ai nostrii nu vor asa ca nu poate tracta coletele, scrisorile...Normal, ar plati despagubiri.....la greu.
In ultimul timp am inceput sa scriu pe scrisori: Nu contine bani, valori, este doar o felicitare pentru mamica mea. Va multumesc Sa mor de n-au ajuns la fix toate. Cum nu scriu, cum se volatilizeaza
sunt...deplorabili...jignitor
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Christel, au intrat in tara coletele, crede-ma . Si scrisorile mele intra in tara, si coletul acesta de care spuneam inainte a intrat... asta e tara in care ne-am nascut si in care traiesc parintii si rudele noastre... carora vrem sa le facem cate-o bucurie sau sa ne "rezolve" vre-o problema.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Christel spune:
Sunt convinsa Adriuta ca au intrat in tara, dar ei ca sa scape de mine si sa nu mai raspunda de nimic, mi-au dat acest raspuns ca nu au intrat in tara.
Acum astept si raspunsul celor de aici.
Cert e ca acele acte trebuie sa le refac(alti bani si timp pierdut) si nu stiu cum sa le trimit iar; la ei nu vreau sa mai apelez sub nicio forma.
Eu ma gandeam sa le facem o reclamatie(petitie nici nu stiu cum s-o numesc) generala pe care sa le-o trimitem postei romane, sa semnam cat mai multi nemultumiti si pagubiti de serviciile lor, nu stiu daca va avea vreun efect pe viitor?
Desi banuiesc ca stiu si ei la cate reclamatii primesc... dar merg mai departe asa
mihaeladm spune:
Eu mai primesc plicuri din strainatate si din pacate se intampla ca unele trimiteri 'simple' sa dispara.
Cel mai bine ar fi ca trimiterile sa fie recomandate pt ca asa exista o evidenta.