Dezamagiti de Posta Romana?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nadinas , eu zic sa faci akolo .Daca mai ai chitanta ca ai trimis !

Delphinas . de rasu * plansu .....dar ce sa zic , aceasta este viata ...ai vazut daca nu ai avut si certefecat in prtmoneu ...tre sa ai tot si analize si mai stiu eu ce

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Cand mergi sa faci reclamatia ii poti intreba .Daca ajung maine la posta pot intreba si iti spun , sau eventual iau o reclamatie si o scanez si iti trimit .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Multumesc mult Dany, ar fi buna sa vad cum arata si sa-i explic mamei ce sa faca; acum s-a dus si sotul aici la posta sa vedem ce-i spun, desi si noi am urmarit pe net si plecasera plicurile(sunt 2 unul la mama, altul la soacra).

Ma gandesc ca cei de la posta cand vad ca vin din afara sunt tentati sa le deschida(pentru bani) fie ca sunt plicuri sau mai ales pachete, desi eu asta nu inteleg nu e nimeni tras la raspundere pentru asta? Mai ales ca primesc mii de reclamatii.

Si inca ceva in mod normal cat ar dura expedierea unei scrisori recomandate? O avea legatura cu faptul ca a fost perioada sarbatorilor, ca se misca mai greu acum din cauza vremii? Eu tot imi fac sperante ca o ajunge chiar asa cu intarziere, dar macar sa ajunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu azi am primit avizul pt o recomandata trimisa pe 11 decembrie.

Mi s-au pirdut o gramada de chestii, mai ales colete, de la o geaca de piele pana la niste papusi pe care le luasem pentru fie-mea

La noi nu se poate face reclamatie, am incercat de atatea ori. Poti reclama asa, de amoru artei, daca au plicul si nu primesti avizul. Altfel poate reclama bnumai expeditorul.
Singura consolare a expeditorului este ca primeste banii inapoi (in unele tari) in functie de valoarea declarata....

Acuma nu stiu cum ai trimis tu, dar frate-miu cand trimite, poate urmari pe internet pachetul.

Mergi la inceput

Zici ca acum ai primit avizul la scrisoarea expediata din 11 decembrie? Inseamna totusi ca trebuie sa mai am rabdare, poate n-o fi totusi pierduta? Noi le-am pus pe 17 decembrie.
Tu din ce tara ai primit scrisoarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pachetul sau scrisoarea trimisa o poti urmari doar pana intra in Romania...am incercat si nu am putut mai mult!Si mie mi au pierdut o adeverinta-plicul respectiv nu a ajuns iar acum de Craciun au pierdut un pachet mic destinat alor mei!Chiar nu inteleg cum se pierd?Ca doar nu suntem pe vremea calestilor sa cada din ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Asta imi aminteste de cadoul meu de Craciun, o carte ce mi-a fost trimisa cu EMS pe 23 decembrie si care trebuia sa ajunga in tara in aceeasi luna. Am tot asteptat eu avizul si vazind ca nu vine am intrat pe site-ul www.posta-romana.ro iar in partea dreapta, la rubrica Track&Trace am introdus codul pachetului si asa am aflat ca sosise in tara pe pe 29 decembrie (am aflat si la ce oficiu postal) iar eu pina pe data de 7 ianuarie 2009 nu primisem nici o instiintare.
Am cautat pe net un nr. de telefon de la oficiul respectiv, l-am gasit, am dat telefon si mi-au spus ca pachetul era deja la ei. M-am dus, l-am ridicat si am intrebat de ce n-am fost instiintata iar doamna de la posta mi-a zis ca deja se trimisesera 2 avize la adresa mea. Eu n-am primit nici unul.
Oricum ma bucur ca am recuperat pachetul, e prima oara cind patesc asa ceva cu serviciul EMS, pina acum am trimis si primit cu ei fara probleme.
Nu stiu cum merg lucrurile daca pachetele nu sint trimise cu EMS dar banuiesc ca toate au un cod si se poate verifica statusul lor cu posta romana. Pe site este si un nr. de telefon pentru relatii cu publicul.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Pachetul sau scrisoarea trimisa o poti urmari doar pana intra in Romania...am incercat si nu am putut mai mult!Si mie mi au pierdut o adeverinta-plicul respectiv nu a ajuns iar acum de Craciun au pierdut un pachet mic destinat alor mei!Chiar nu inteleg cum se pierd?Ca doar nu suntem pe vremea calestilor sa cada din ele!

Da asa este, pana in Romania se poate urmari scrisoarea(cum suna parca am fi de la filaj imi vine si sa rad si sa plang).

Nici eu nu inteleg nici in ruptul capului faza asta cu pierdutul si mai grav e ca nimeni nu rapunde pentru aceste pierderi? Eu nu inteleg, de ce nu desfiinteasa acest serviciu daca tot nu ne putem folosi de el, platim si niste bani pentru serviciul lor si mai rau iesim si in paguba.
De acum incolo n-o sa mai folosesc serviciul lor, o sa caut alte modalitati nu stiu posta romana nu are concurenta in Romania?

Mergi la inceput

Delidana, asta cu introducerea codului o fi valabil si la scrisori? O fi nr. ala care este trecut pe chitanta cred.
O sa incerc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Mie anul trecut nu mi-au ajuns nici felicitarile de Pasti si Craciun, anul asta au ajuns jumatate din ele ... ca altceva oricum nu am curajul sa trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Acum am incercat sa intru pe sit-ul Postei Romane si sa introduc codul pachetului trimis in Romania.mi se spune ca acest cod nu e valabil.Am urmarit pachetul de aici si a fost trimis in Romania la data de 31 dec 2008.Oare cat timp dureaza sa ajunga pachetul pana la Braila.Imi vine sa ma zgarii pe ochi,fiindca era un cadou pt sora mea care trebuie sa nasca curand.
Nu mai trimit niciodata pachete,scrisori,nimic in Romania!

Mergi la inceput