Pepenasi de iulie-august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

BAi irlandezo, m-ai spart :)))). Sunt de acord, la 90% :d, dar mie mi-a fost lene sa scriu pomelnicu. Aici diversifcarea merge ca melcu, nu o sa avem sub nici o forma 2 mese diversificate la 8 luni :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Mno acu ca m-am luminat merg sa ii prepar lu purci o salata de vinete (fara ulei si fara sare cu o tzara de ceapa) si daca nu o mananca ii mai dau de 30 de ori ca poate nu si-a dat seama ca ii place si dupa merg sa jeghez biberoanele ca tot le fierb de citeva ori pe zi si acu vaz ca nu trebe

Poate nu te superi si pleci acu, Mada de irlanda adica

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ariadno Doamneeeeee!!!
Fata da' nebuna esti maicaaaa.
Bah stati calm pe unde stati ca bantuie asta pe aici si nici nu stim de unde ii tuna.
Mi-a placut capitol"iu"l diversificare.
La sterilizatus nu is de agrement cu mata pen' ca la mine copilu' suge toatea alea: maimutze de plus nesterilizate, patura, etc etc. Da' bibe am sterilizat numai si numai din cauza de lapte si posibile culturi.
Auzi fata ... din ce e compus aerul in Irlanda?

Hai ca aveam altele de scris da' cand apari tu ...
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

mamica fericita de ce bine spui tu lucrurilor pe nume.

mai asteptam

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

A!!!
Si pe mine nu ai voie sa sari k ii ziua mea azi.
Nah!!
Hai sa vad cum te abtii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce mai face Maria
** merge in 4 labe,nu foarte bine,inca se mai arunca uneori pe burta,dar ma urmareste fara probleme
** se ridica pe patutzul ei,eu o pun la nani,ea hop cocotzata pe pat
** se muta de pe canapea pe marginea patului
** incearca sa mearga singura,dandushi drumul la manute,dar mereu cade
** recunoashte soarele si elefantul dintr-o carte,asta cand are ea chef,ca altfel nici nu sta sa se uite
** fluiera
** scoate tot dc gaseshte un dulap
** nu mai vrea in premergator(asta ma bucura,ca nu ma mai simt vinovata)
** papa mango cu avocado cu o super mega pofta
** se intoarce singura pe o buca si da sa se asheze din 4 labe in fund
** din 4 labe se chinuie sa se ridice de mori de ras de ea
** rade in hohote cand fac ca maimutza(am filmat)

face multe,de nici patul nu am timp sa-l fac..in orice caz nu o potzi lasa o sec nesupravegheata,dc ii zici NU rade,dc pleci din camera e in spatele tau,dc ii inchizi usa la camera te rogi de ea sa se dea din usha ca nu cumva sa-i prinzi manutzele

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ileanno...aeru' in irlanda e cumpus din co2 fata Nu vezi ca am stat doo ore cu tona de rufe de triat langa mine sa ma iau de diversificarea voastra?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Multumesc din toata inimioara mea mica de mare sociopata dependenta de voi .

Multumesc dr_anca, Capri, vio, sursu, morcoveata, cristina, Gini, Marina, Sun, Camy, a.cicel, dana, gally, ruxi, ooka, ioana, truli-luli, ariadna, didi, flo, Nati, Yael, Anna, Gabriela, Anka, moni, the_andreea, Ralu,narci, Vicky, Madutz, turtu, alexa_teo, ana_a, bujo, Tecky, Vio de Tm, dia, serbanica, mitzi, irolf, atb, ladymina, ela, maitreyi !!!
Am numaraaaaaaaaat!!
40 de urari de La multi ani de la voi. Si unele fete care scriu rar, mi-au scris mie urare azi. Da' ma dau de-a rostogolul, na ... ce sa fac .

Cum altfel as fi avut eu sansa sa primesc 40 de urari si ganduri bune decat devenind mamica langa voi?? Sunt fericita ca am avut sansa sa fiu mamica odata cu voi.

Azi nu am facut nimic deosebit ... barbate-meu a uitat ca ii ziua mea, la fel si soacra-mea, la fel si tata si un prieten f f bun. In rest mi-a luat foc telefonul la modul propriu, si ca de fiecare data ... in prima faza imi place si ma alint, iar mai pe seara incepe sa ma apuce damblaua. Da' mai vreau si maine, asta e clar .
Pe cei care uitara i-am inteles perfect shi chiar m-am distrat la maxim. Barbate-meu sta pana la 12 noaptea la munca cu bugetele trimestriale ... si ceilalti au si ei crizele lor. Nu mai zic ca asta vara am uitat si io de ziua lu' barbate-meu. Si in ziua precedenta imi zisese ca maine e ziua lui iar io am zis "vai ce bine ca ai zis ca is asa de varza ca sigur nu realizam ce zi si an este :)" (nascusem de 1 luna juma). Numa bine ca a doua zi ... am uitat.

Asha ... azi am fost f f f fericita, asa de una singura (pardon, io si puiul meu si cele 2 pisici si mobilul si forumul) pentru ca anul asta este ziua mea si eu sunt alta, m-am nascut din nou impreuna cu copilul meu, am intrat intr-un univers despre care nici nu visam ca exista ... pentru ca am un copil minunat si un sot la fel (cu toate defectele lui) si ... ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate ... sunt atat de fericita, realizez asta pana si cand sunt in criza de nervi.

Si m-am gandit cu drag si emotie la mama mea care acum 34 de ani ma nastea pe mine si care nu mai este demult printre noi. Acum inteleg totul altfel, si de unde de obicei eram destul de sicktirita de ziua mea (adica ce atata mare chestie dom'le, cat tam-tam aiurea), azi inteleg ca este pur si simplu o zi speciala si ma simt speciala. Pentru ca am fost langa o fiinta mica de la momentul 0 si de atunci nimic nu mai este la fel.

Va multumesc din suflet ca ati fost langa mine azi si ati pus degetul pe tastatura sa-mi spuneti un cuvant bun.

Revin cu temele facute.
Asta erea numa' mesaju siropos de la care m-a distras ariadna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

io's de acord cu mada de irlanda...apoi pe bune cu sterilizarea asta se exagereaza rau de tot!!!cum nene sa mai sterilizezi??oricum copilul baga in gura muulte lucruri care sunt mult mai rele decat o suzeta nesterilizata..io una mi-am crescut copilul cu de toate in jur,am sterilizat la inceput,dar acum??sta praful pe sterilizator si e pe post de mobila...Maria se tarashte cu suzeta in mana prin camera si apoi o baga in gura si iete ca nu s-a imbolnavit...cu diversificarea iar sunt de acord cu o kestie:ok nu incepem cu carne...dar sa nu dam fructele cu aport crescut de vitamine pt ca 1 copil la n altzii s-a dovedit sa fie alergic??pai unii sunt alergici la mar..nu le mai dam mar??sa nu mai zic ca pe n site-uri citesc n pareri...banana i-am dat si e ok fata!!asta ca vb de banana,i-am dat si carnitza,iar e ok...acu cu biscuitele cu care am si eu un pitic indus de forum,la care pediatra ma intreaba:dar i-ai facut tu analiza sa vezi ca nu tolereaza glutenul...hello!!!toate am mancat mar cu biscuite de la 3-4 luni si iete ca am ajuns fomei si am facut si copii,si pt ca shtiu asta piticul zice sa nu-i dau si iote ca ashtept pana la 8 luni,dar sa nu picam in cealalta parte

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

na ca s-a dus naibii linistea pe forum, a intrat IRLANDEZIAAAAAAAAA!!!run 4 ur liiiiiiife!!!

Bai io nu stiu daca are sau nu8 are dreptate fata, da mie imi merge la suflet ce zice ea.

1. cu diversificatu am salvat tot ce ai zis, oricum uit ca am mai salvat o mie si una de vorbe de astea si tot vaca is. (pardon de iecspresie, profa ce sunt io!)
2.pai intr-adevar, testezi si vezi daca e sau nu alergic cupilu si cum se manifesta. adik daca nu e nasoala tare alergia, mai bagi mai tarziu, astfel incat sa sse obisnuiasca cu toate de mic. nu ca mine si ca barbacmiu de alegeam patrunjelu din ciorba. barbacmiu si acum alege morcovu ca cica ala nu e aliment. si i-am dat una peste...nas, ca slava domnului am peste ce, si i-am zis ca daca cupilu nu baga morcov, cu mine a incurcat=o rau de tot. asteptam urmarile.
3. daca e alergie nasoala...cred ca trebuie consultat un dr, ca se poate sa mai faca si de la altele. dar bineinteles toate pe rand, nu ii dai omului vrza la 5 luni ca l-ai terminat.
4. pareri impartite sunt si vor fi mereu, de aceea mai intervine si instinctul de mama, respectiv tata, daca e cazul. pai de ex mama mea, pe care o iubesc mult si care e o dulce rau, imi face creeu'terci de fiecare data. "ce ai gatit azi?" "supa de pui". "si i-ai dat si lui andrei sa guste?"NUUUUU. apoi m-a innebunit sa ii dau carne. femeieeeeee, asta nici morcov nu a mancat tu vrei sa sar la carne? si la 6 luni ii dau sarmale???da de ce nu ii dati sa guste ca uite cum se uita la voi , sigur ii e pofta. Si etc etc etc...Acuma nu vreau sa ma gandesc ce altceva in afara de mar cu biscuiti ne-o mai fi dat cand eram mici, da inteleg de ce sora mea are probleme cu stomacu acu.

5. cu sterilizatu' io v-am mai zis cum e treaba. inainte de maternitate, se pune duamna david (asta-s io) si steriliuzeaza biberoane, calca haine , le pune in pungutze sa nu se atinga de nik etc. si cand am vazut in ce le dadea sa suga...si cum aratau pelinicle alea...m-am imbolnavit. oleak. dupa aia mi-a trecut de tot. de sterilizat nu am mai sterilizat, doar le-am spalat bine. suzy doar cu apa. de asemenea, propria mea pediatra, zice:"cred ca nu aveti de gand sa ii fierbeti apa de baie." Io comoda, zic, "doamne ce bine, da nu trebuie?" si apoi imi zice si ea ce am gandit io. adik aia in maternitate mi l-au spalat 4 zile la chiuveta cu apa de aia...si ma rog...si io ma...pe mine acu...

nu stiu daca e bine ce am facut si ce fac, dar asta e.
si cu masca pt raceala am facut la fel. disperata, caut io masca sa nu dau cupilului raceala. si nu mai stiu cine a ras de mine rau atunci sa las naibii masca, ca daca e sa raceasca, raceste. si asa a si fost.adik nu am pus masca, nu a racit. ultima data cand mi-a fost si mie mai rau a facut oleak de febra care i-a scazut instant cu panadol si oleak de tuse care pare sa ii treaca cu prospan. deci e ok.

treaba cu globu' de sticla e intr-adevar un mit. nu il poti tine la nesfarsit sub el.

asta sunt io, asta se pare ca e nebuna de IRLANDEZA, mai dementa ca mine. nu e musai sa facem la fel, of course, dar de impartasit putem impartasi din experiente. mie imi face bine sa mai citesc si alte pareri.

na ca m-am intins ca o zi de post.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput