Pepenasi de iulie-august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
maitreyi spune:
buna seara 
nacri foarte frumos ce faci tu acolo
prosopelele cu ingerasi are my favorite 
camy spor la treaba ![]()

sun ai mai avut asa glicemia?
ana dulce tare ioana
se pareca nu va fi nevoie sa invete poezia cu "rau, ratusca, ramurica" :D
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky iriss la ce ora ai fost la Hambarului ca miercuri vreau sa ma duc si eu si ma gandeam sa fiu la 8:30 acolo? ![]() anaxena abia astept sa vad poze cu Maria! ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
eu am fost acolo pe la 10:30 dupa cum zicea anka, ma gandeam ca o sa sufle vantul ...
PROGRAM: Luni, Miercuri, Joi 9:00-15:00
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
irolf1 spune:
Ileana La Multi Ani!!!!!!!!!!
Bujo pup baiatu' sa treaca cucuiul. Imi aduc aminte si acum de prima cazatura a lui Alex
, odata ce incepe sa te tii. Andreea inca nu a reusit sa cada, nici ea nu se rostogoleste, dar mai stii? Noi stam in patru labe se balanseaza inainte-inapoi si se arunca in fata, dar nu muta mainile si rezultatul e fata strivita in saltea
, dupa care o ia de la capat.
Sunt cam speriata ca de vineri tot face febra asa in puseuri, cand e calda cand e rece, fara nimic altceva. Aseara a avut 39. Dr nu i-a gasit nimic. Ea e la fel numai ca azi-noapte au aparut mucii, maine ii duc urocultura sa nu fie ceva de la rinichi. Dr nu mi-a dat decat Panadol (si Augmentin sa-l am in casa)
Azi am trecut prin str Hambarului, ce era acolo
, venise si televiziunea, cre' ca-a aflat romanu'
Eu inca n-am depus, dar am intrebat si se da recalculat "conform legii de la 1 ian" asa a zis un nene de acolo.
Sper sa mai reusesc sa citesc din urma.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
atb spune:
Sal'tare si de la noi! Raportam ca suntem raciti amandoi, si eu si Nicholas tusim in cor, lui i se mai si infunda nasul, mie nu. Eu nu prea am timp sa va citesc pt. ca asa cum v-am spus m-am apucat de invatat pt sesiune, si nu imi mai tin calculatorul deschis, ca altfel ma tenteaza prea tare si oricum merge tare anevoios invatatul asta. 
Am vreo 2 capitole lasate in urma, asa ca nu sunt la curent decat cu ceea ce s-a scris in cap asta si putin din cel trecut, sa nu va suparati pe mine daca nu scriu in tema.
Ileanna,
LA MULTI ANI!
, multa sanatate, fericire si iubire alaturi de comorile tale, fiul si sotul, si sa va mutati cat mai repede la casa voastra!
Narci, ma bucur ca ai reaparut, te imbratisez cu drag!
M-am uitat pe blogul tau, e tare interesant.
Camy, sa dea DD sa vii cu vesti bune cat mai repede!
Si sa nu uit, bun venit fetelor noi, sanatate multa pepenasilor ! 
Va pupicesc, v-oi mai scrie eu, asa, mai rarut, dar tot va scriu! 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
ladymina77 spune:
Salutam si noi pepenimea!
La multi ani fericiti pt Ile!!!
La multi ani pt pepenasii de 12!
Noi nu suntem chiar ok ca am racit.A rezistat la raceala lui Adi dar a luat acum la mine.Tuseste de sambata,fara fevra si de azi ii curge nasul.Luam nurofen si mucosolvan jr.Sper sa nu fie nevoie de antibiotic si sa-i treaca.
Azi ama papat si noi prima supica ,de fapt supa crema si a fost o delicatesa.
Cam atat ca nu ma lasa sa mai stau.
O noapte frumoasa si linistita!
Aaa era sa uit,dormim in patut de 2 zile:)
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ariadnabr spune:
Ar trebui sa ma abtin, da' azi nu-mi iese!
Banana e unul din alimentele recomandate pentru inceperea diversificarii tocmai pentru ca are potential alergenic REDUS. Pe langa faptul ca e un aliment extrem de placut de bebelusi, mai are si enormul avantaj de a contine o cantitate impresionanta de fier si vitamina B! Banana poate constipa daca e prea cruda. Daca e prea coapta iar nu e bine.
"FIRST FRUITS: Apple, pear, banana papaya and avocado.
Banana and papaya do not require cooking provided they are ripe and can be pureed or mashed on their own or together with a little breast or formula milk. Bananas are not suitable for freezing."(Sursa Annabel Karmel)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
SunSmile spune:
Multumesc fete de grija! Nu stiu de la ce a crescut asa dar uite ca s-a intamplat! Vic, mancasem cu 3 ore inainte legumele fierte care ramasesera de la fi-mea. Nimic dulce, intre timp. Doar o mega plimbare la aer curat si multa apa plata! Problema e ca tata-i diabetic si in familia lui sunt multi asemenea! Ei, nu patesc eu nimic, am o minune de crescut!
Vio iesi din butoi, repede! O sa manance si Mirunica, de asta sa fii sigura!
Rux esti tu scumpa, multu'!
Dia cred ca face asa "ca sa-si exerseze vocea". Adica a mea asa face si asta a fost concluzia. Si "cam" o cred pe doamna dr (o cred si daca-mi zice ca-s evreica:) ). Sper sa fie si la voi asta si nu vreun rosu in gat, ceva! Uite aici ceva ca sa-ti explici, in partea de jos "teama de despartire": http://www.desprecopii.com/info.asp?id=123
Mai, eu am niste parinti....se intampla ceva cu ei, clar! Eram mai devreme cu tata la telefon si cu inca un nene, un potential partener de afaceri, in conferinta. Si la finalul conversatiei, dupa ce tot timpul eu am vorbit cu "tu" cu tata, fara sa-i spun nicicum, ii zice taica-miu aluia: " o sa va contacteze asistenta mea (adica eu!!!), va trimite contractul si procedurile pe mail si apoi discutati cu ea si tinem legatura prin ea". Io ma inverzesc da' tac din gura. Inchid si sun pe fix acasa.
Tata raspunde razand in hohote, ma pusese pe speaker, sa rada amandoi, nu? Ca asa fac parintii normali
. Si cica " hai ca am castigat pariul cu mama, ca suni imediat cu o falca-n cer si una-n pamant ca te-am facut asistenta". Si radea de lesina....ma rog. Ii zic la final "si sa stii ca mai devreme am avut 200 glicemia". El: "ei hai,inventeaza alta scuza ca asta nu tine. Si daca totusi ai avut-o, vad ca esti functionala deci e de bine". Hmmmmm, cica tata ma iubeste, da?![]()
Ca si la Craciun suna tel, raspund, era unchi-miu (fratele lu' tata), cica: "aaaaa, buna ziua?...aaaaa, laura tu esti?". Ii zic "nu draga, menajera!". Mi-a inebunit familia, clar!
Pica uite aici om care scrie orice altceva si nu ajuta pe nimeni, vezi? se poate muuuult mai rau:))
Ana abia astept sa vad poze cu Mariuca. Si mai spune-ne despre ea, ce face, alea alea. Banuiesc ca merge de-a busilea prin casa, deja!
Misha foarte bine ca-i dai asa decat antibiotic. Mai e o dragoste mare cu astea la noi, zau!
Didi incearca la sensiblu-ul din mall plaza!
De blenduit cu unul vertical de la moulinex.
Andreea nu cred ca e vreo problema daca se leagana, chiar nu cred. Unii copii isi canta, altii se leagana, altii au nevoie de mami/tati, si tot asa!
Flo super, incepeti si voi s-o luati din loc acush! Sa te tii atunci cura de slabire cu 2 teroristi!:)
Iriss nasol cu dosarul. In tara asta se poate orice, asta categoric! Eu mai astept cateva luni, poate s-or linisti apele!
Mai stiti cand ziceam de dintisori? Ei bine, zgariau da, sparsesera cumva gingia, asa credeam eu! Doamna doctor a zis ca ma intepau prin gingie si ca sunt tot acolo si mai dureaza. Asa ca restart:))
Ma'c sa halim ca barbatu' asta sta cu telefonu in mana si ochii in laptop de cand a venit!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
MissJJ spune:
Iriss sper sa nu te superi, Serbanica aici se da si capsuni si banana, majoritatea primul fruct care il dau este banana. Da capsunile si kiwi pot da alergie da aici se dau la copii se da pe testate putin sa vezi cum reactioneaza. Aici se da piure de banana combinat cu capsuni e tare bun si cu piersica, oricum banana e cam de baza aici la piureurile de fructe e tare buna si consistenta eu si la ari i-am dat banana cu putin laptic si i-a placut la nebunie.
Narcisa uff e tare greu cu animalutzele eu am pierdut f multe si trei dintre ele cele mai longevive nu cred ca le voi uita vreodata si cred ca va durea la fel de tare si cand oi avea 80 de ani.![]()
Fetele care au dat la bebe si bebe refuza lasati-l in ritmul lui abandonati si mai incercati mai incolo, dat-ii linguritza sa se joace cu ea pt inceput si castronelul gol si incet incet seva invata. Nu va suparati ca nu papa cine stie ce leguma/fruct un bebe poate incercqa ceva de 15 ori panjha sa accepte respectivul aliment. De papat bebeii la inceput papa doua trei linguritze nici nu trebuie mai mult este pt gust sa se obisnuiasca,legumele mai puternice la gust gen morcov pastarnac, brocolli dati-le combinate cu orez de bebe preparat in prealabil cu laptic de-a lui bebe le face mai cremoase si mai usor de papat sau amestcati-le cu piure de cartof. Incet incet pasi mici nu va grabiti. Nu e cazul sa va grabiti si cazul sa fortati copilul relax veti reusi si vb din experienta. 

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ella81it spune:
Buna seara!
La multi ani ILEANA!Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.
VIOLETA29.GALLY,ARIADNA felicitari ptr dintisori
SUN multa sanatate
CAMY succes la bb 2
Va cer si eu o parere....noi am facut vacinurile in Italia,acolo se fac 3 in primul an de viata ,la 3 luni la 6 si la un an.La un an merg in Italia sa facem al 3 lea vaccin.Am fost aici la doctor si mi-au spus ca mai trebuie sa fac inca un vaccin ca in Romania se fac 4 doze .Voi ce parere aveti il fac sau mai bine nu?
De cand a fost bolnavior Alex doarme mai mult,ma vait ca doarme prea mult
ziua doarme doua reprize de munim 2 ore iar acum doarme iar,ma duc sa -l trezesc ca la noapte nu mai doarme.
Va pupam,
o seara frumoasa va dorim!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas Gata, recuperai! Fetelor, am o intrebare !!! Miruna mea tot face mai nou ca si cum isi drege vocea...oare ce poate sa aiba?? Are ceva rosu in gat, sau de la ce poate fi?? Saliveaza la greu...oare de la asta? Daca are rosu in gat, se vede?? |
Dia, cred ca intra si ea in faza in care face ceva de placere, vezi: scremut, tusit, chirait (asta e al meu). Asa se exprima ei. Incep sa le placa anumite lucruri si le repeta mereu.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

!!! Miruna mea tot face mai nou ca si cum isi drege vocea...oare ce poate sa aiba?? Are ceva rosu in gat, sau de la ce poate fi?? Saliveaza la greu...oare de la asta? Daca are rosu in gat, se vede??