Colectia de toamna-iarna 2005 (226)
Raspunsuri - Pagina 20
meems spune:
Roxi 
Ri e bine, inca in deplasare la bunicii din Arizona, maine zbor acolo s-o recuperez, duminica ne intoarcem acasa. Parca e plecata de cand lumea si pamantul, mi-e un dor de ea de nu mai pot, poate am senzatia asta si din cauza ca am fost nevoiti de circumstante sa ii extindem sederea cu o saptamana, dar parca a fost o sapta-luna. Eu am o dispozitie de tot rahatul, de-asta nu am mai scos capul sa postez nimic, ca nu am energia necesara.
anda77 spune:
ALEX (TZITZI) invata tenis:
http://www.dropshots.com/nichita#date/2009-01-21/19:18:42
SI
NICHITA invata tenis:
http://www.dropshots.com/nichita#date/2009-01-21/19:19:22
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ilenutza spune:
Sara buna si de la noi,
adik stiti ca ma ludam ca V nu a mai fost balnav? Ei bine este incepand de aseara.Acu geme in pat in somn ca are nasul infundat,of course, azi nu a dormit la pranz!
Si ma oftic ca iar au retras din farmacii karvolul , era mana cereasca pt mine, le puneam langa pat si gata, respirau bine toata noaptea!
Ripley 150 de piese? wow, eu nu m-am aventurat asa departe cu V.Dar am unul pentru mine cu Gaudi si 1000 d epiese, daca vrei....![]()
Despre tenis Capraru scrie ca e rec de la 6 ani.Acu el rec. dansul , patinajul, skiul.Asa ca nu ma aventurez!
Va uitati la patinaj artistic? Eu da, imi place tare mult, daca om fi sanatosi la anul poate merg si eu sa vad live din tribune campionatul european
In rest, despre nervivreau si eu sa ma programez la operatie!![]()
Va pupic si numai bine.am o carte de terminat si abia astept sa vad sfarsitul...
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Bic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui joy04 Acum de ex, sunt pe acelasi scaun cu Vlad, a trebuit sa tip la el sa mi se dea jos din carca si sa mai tip odata sa nu se urce pe masa. Nu stiu cum naiba unii inteleg cand le spui de 2-3 ori si Vlad nu intelege ce ii repet de n-spe mii de ori pe zi , zi de zi. |
EXACT de-aia nu intelege, ca il bat la cap si tzipi la el.
Madau, nasol cu tatie. Multa sanatate.
Ripley, voiam sa-ti scriu demult sa-ti spun cit imi pare rau ca ati trecut prin tot felul.
Ilenutza, ce ma bucur ca mai dai pe aici.
La fel si Ina. Ce de zapada la voi!!!
Voiam sa va mai spun ca am fost saptamina trecuta la un seminar pe tema "positive discipline." Acum ce zicea tanti aceea era foarte interesant. Problema este ca am incetat sa mai fac ceea ce mergea pina acum (time-outs) si inca nu m-am hotarit cum aplic noua teorie, asa ca Smaranda face ce vrea din mine intre timp.
Spicuiesc din ce am auzit. Ideea principala este ca pedepsele si umilinta nu duc nicaieri si ca copilul raspunde cel mai bine la bunatate combinata cu fermitate.
Al doilea lucru important pe care l-am retinut este ca nu trebuie sa uitam ce virsta au copiii si sa nu cerem de la ei mai mult decit pot ei la virsta aceea. De exemplu, nu putem sa-i cerem unui copil de 3 ani sa inteleaga consecinte. Poate intelege cauza si efect, dar nu are capacitate mentala inca de a intelege.
Iarasi consecventa in reactii este cheie.
O alta idee este sa le dam optiuni si sa le spunem direct "Tu decizi." Ideea generala este sa la dam lor puterea, acolo unde se poate.
(La noi problema este ca eu ii dau doua optiuni si ea o vrea pe a treia
Rutina (noi inca sinte la faza in care facem poze pentru a le asambla apoi intr-un desfasurator care sa ne spuna exact care e rutina de dimineata si de seara.)
Mai multe detalii si sugestii la www.positivediscipline.com
Acestea fiind spuse, Smarandita mea trece iar printr-o perioada in care vrea sa-si impuna punctul de vedere cu orice pret, iar ieri am avut o zi introzitoare. Niste tzipete de hiena ingrozitoare. Educatoarea mi-a sugerat (asa cum recomanda si positive discipline) sa verbalizez sentimentele ei, ceva de genul: "Vad ca esti foarte suparata, esti furioasa pentru ca tu vrei inca sa stai in baie." ) Adica sa ii arat ca o inteleg.
O alta metoda de a calma lucrurile sugerata la seminar a fost ca in toiul crizelor, sa le cerem lor o imbratisare. Si sa stiti ca merge. Ieri, in criza, i-am spus Smarandei ca am nevoie sa ma ia in brate. Si m-a luat. Apoi cind o apucase din nou tzipatul a venit ea la mine in brate.
Of. Sint ostoita, dar o sa trecem noi peste asta. Ei sint micutzi si plini de sentimente, ce sa-i faci...

Smaranda Ioana, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
anda77 spune:
bic, foarte buna postare!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
fee spune:
Bic, jos palaria !
La noi merge faza cu asa zisa libera alegere ( vrei pantalonii verzi sau galbeni ), desi initial eu i-am ales si el se simte baiat mare.
La fel , cand suntem in parc si vreau sa plecam ii spun ' in cinci minute plecam ' si astfel are timp sa se obisnuiasca cu ideea .
pupici colectiei
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
lavi02 spune:
aseara am fost la o petrecere a unui coleg de-al Silviei. A invitat toata clasa 
plus prieteni de familie.
Noki cosilier-sef de party-uri de copii, de asta ce mai zici?! 
Au facut la balonul din parcul Tineretului (Boom Boom Land). A venit Dodo
(cred ca deja ne stie). A luat munti de prajituri si fursecuri de la Ana (care anul trecut erau bune dar anul asta nu se compara cu cele de la Alice) si tortul tot de la Ana. Aseara dupa un ceai de sunatoare cu menta tot mi-era greu dupa 2 prajiturele si jumatate de felie de tort. Nati a mancat mult mai multe praji, ma mir ca ei nu i-a fost rau.
Naspa cu Ana, sunt scumpe dar calitativ nu mai sunt ce au fost.
Jos palaria
nu credeam ca poti da un party la care sa inviti toata clasa.
Eu voi merge cu inima stransa la Kid's planet. Pipera desi e cea mai misto dintre cele 3 locatii iese din calcul pt ca e mult prea departe si de noi si de marea majoritate invitatilor.
Alte optiuni n-am: cei de pe Splai imi baga pe gat animatorul lor la acelasi pret ca si Vitamina vesela, la BooBoo nu vrea Silvia, zice ca e prea de copii mici. La McDonalds am facut de 2 ori, ne-am plictisit. La Boom boom land nu ma impac cu chestiunea cu WC-ul.
Inima e stransa cu Kid's planet(Alba Iulia si City Mall) ca au schimbat firma de catering (de la petrecerile Mitzei si Andei) si habar n-am cum va fi mancarea pt adulti si 2 la mana spatiul e destul de mic.
lavi02 spune:
Madau nasol cu fractura de sold, bunica unor prieteni de familie a stat 5 ani in pat dupa asemenea fractura dupa 80 de ani. Speram ca nu este chiar fractura!
E bunicul tau?
Anda sanatate multa si rezolvarea tuturor problemelor!
Bic 
Ilenutza sanatate lui Victor. Incearca crema Pulmex pe piept, are efecte similare cu Karvolul.
Ingrasat/slabit la stres: Eu de la stresuri majore slabesc (vezi anul trecut cu taica-meu, nu puteam manca mai nimic de stres) iar de la tocatura de-asta marunta si zilnica ma ingras ca scap la dulciuri. Cand ajung terminata acasa cu fetele si ma asteapta un munte de treaba nimic nu ma remonteaza ca niste ciocolata.
madau spune:
Lavi daca vrei sa dai o fuga sa vezi,o prietena de-a mea si-a deschis un loc de joaca de curand, e undeva in Berceni. Am vb cu cineva care si-a facut acolo ziua si a zis ca a fost super, mancarea o aduc de la catering, au si karaoke plus jocuri din astea de copii mai mari. Spune-mi daca te intereseaza, sa-ti dau numarul de tel.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
In alta ordine de idei, l-au internat ieri pe bunica-miu, banuiau un TBC osos dar pana nu fac investigatii mai amanuntite nu stiu. Oricum fractura nu e, deci sa zicem ca ar fi un stres in minus, daca pot spune asa. Ma duc azi cu mama sa vb cu doctorul pe acolo.
Si din ciclul "de ce-mi omor barbatul", nu stiu ce combinatii facu dragutul de el ca tocmai m-a sunat sa-mi zica ca azi dupa amiaza vine cineva sa-mi ia masinuta si sa-i dea banii pe ea...actele pt leasing la ailalta abia azi le duce deci va dati seama ca pana pe miercuri incolo ma lasa orfana de masina

.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2