Colectia de toamna-iarna 2005 (226)
Raspunsuri - Pagina 19
joy04 spune:
Dumnezeule, nu stiu cat si cum o sa mai rezist!!!
Aseara a venit o prietena la mine, a stat cam 40 minute si l aplecare mi-a zis ca ea nu oboseste intr-o saptamana cat s-a obosit la mine. Si nu ca as fi pus-o la treaba, ci mai ales de "plangocelile" lui Vlad, de alergatul prin toata casa, faptul ca nu am putu sta 5 minute intr-un loc de vorba cu ea, am fost prin toata casa ca ai mei copii nu stiu sa stea intr-un loc.
Acum de ex, sunt pe acelasi scaun cu Vlad, a trebuit sa tip la el sa mi se dea jos din carca si sa mai tip odata sa nu se urce pe masa.
Nu stiu cum naiba unii inteleg cand le spui de 2-3 ori si Vlad nu intelege ce ii repet de n-spe mii de ori pe zi , zi de zi.
Puzzle: DEZASTRU, plasilina ESEC (Vlad tocmai a mancat din ea) trenulete nu, pianina nu, laptop nu, raaar de tot isi face de lcuru cu cate ceva si acel ceva sigur este vorba Ilenutzei in jurul meu. Aseara de ex se jucau "pititea" si se ascundeau...unde credeti??? printre picioarele mele in timp ce spalam vasele.
Am ajuns sa scot la 3 cuvinte 5 amenintari: te dau afara pe holul blocului sa urli acolo cat vrei, iti arunc jucariile la ghena daca le mai insiri si nu te joci cu ele si cate si mai cate.
Nu ca ar avea efect, i-am si dus odata parte din jucarii la ghena dar pt el nu are importanta, a plans, mi-a promis ca minu le mai insira aiurea, le-am adus inapoi si la o ora erau iarasi pe peste tot.
gata c anumai rezist cu el langa mine, imi impinge blatul cu tastatura, se urca in spinarea mea...acum de ex ma mangaie...
.
revin mai pe seara.
mihaela_80 spune:
roxi, e vorba de cartea "Bunele maniere pentru copii" de la teora.
o gasesti la ei pe site, nu cred ca am voie sa pun link. E tradusa dupa o carte franceza.
la inceput nu mi s-a parut grozava (´pe fiecare pagina se trateaza o problema de politete) pentru ca sunt date exemple: ursuletul cel politicos, la asa da, si varul lui, tomita, la asa nu.
dar la maya functioneaza, vrea sa fie politicoasa si nu ca tomita.
accepta sugestiile din carte, ii plac pozele si putem discuta pe marginea lor mai bine decat abstract.
fac paranteza sa spun ca 80% dintre adulti mai au pana sa-si insuseasca toate regulile de acolo![]()
joy, baietii tai nu vor la cresa/gradi? sau nu vrei tu sa ii duci din diverse motive? ai grija si de tine
Mihaelutat spune:
Roxi draga mea intru-cat criza a lovit si la noi nici nu se poate pune in discutie acum sa dau 400 Ron pe masaj cat am dat pentru nasa. Mai ales acum ca nu ni se platesc orele suplimentare dar eu le platesc pe ale bonei, chiar nu prea imi vine. Printre motivele de nervi intinsi se gaseste si asta legat de bani, veniturile mele salariale au scazut cu 20%, dar cheltuielile au crescut. A nu se intelege ca e situatia foarte neagra, e asa cam gri, dar am inceput sa fac niste economii si desigur primele taiate au fost rasfaturile mele. Am facut-o de buna voie asa ca nu am dreptul sa ma plang. Din fericire am pastrat ca o placere suprema vacanta la ski pe care o astept ca pe moastele Sf. Dumitru la Patriarhie. Sper ca nu am comis vreo erezie....![]()
Recunosc ca Titi e destul de ok cu comportamentul dar limita mea de suportabilitate a scazut undeva sub 0 asa ca sunt ca un arici, astept orice prilej sa sar la bergata cuiva.
Mita
ioana_77 spune:
Roxi, da, am iesit si azi afara. Pai ieri am bucatarit toata ziua, in ideea in care vom amortiza astazi timpul afara. Si batea un vantalau. Ne-am aventurat intr-un parc in care nici caini nu erau, peisaj sordid, noroi, balti, vant printe copacii goi.
am tras o tura si ne-am intors acasa.
Is happy ca i-am gasit Marie ghete din piele pt primavara nedublate cu 250.000 lei.
Nu va zic ca i-am luat doua perechi, adik doua numere diferite, nu mai prind asa mocaciune.
In Iasi este un magazin cu haine - incaltaminte pt copii al unei fabrici care lucreaza in lohn care a scos totul, dar absolut totul la pret redus incepand cu decembrie. Preturi de la 40.000 lei la 300.000 lei. I-am imbracat pe-ai mei din cap pana in picioare, acum ma duc sa vanez numai chestiile deosebite. Am gasit inclusiv bretele Disney cu 40.000 lei buc, curele din piele la acelasi pret.
EU ma inteleg nemaipomenit cu Maria de cand cu vacanta asta prelungita de gradi. Va merge iar de luni incepand, dar chiar nu vreau sa o fortez. Adik poate ii reduc si nr de zile pe saptamana, asa cum spunea Ina ca face cu Rachel. Se joaca f frumos cu STefan, se bucura amandoi unul de celalalt si nu i-as priva de treaba asta. Oricum, cand va da caldura afara garantat am sa o tin mai mult acasa, sa iesim la pascut![]()
madau spune:
Multam pt sfaturi ref la cadou...am fost si i-am luat o geanta pana la urma, ea e disperata dupa gentile mele, sau mai bine sa le zic saci
ca fac piata in ele lejer, asa ca am achizitionat bunatate de geanta...acu' sper sa-i placa
In rest am o zi de tot rahatul azi, dupa ce ca n-am apucat sa fac nici jumatate din treburile pe care le aveam m-a mai sunat si mama sa-mi zica ca tataie a cazut iar in casa (dupa ce abia isi revenise dupa accidentul vascular de acum 2 luni si incepuse sa se mai miste prin casa) si pare ca s-a rupt soldul sau ceva, sunase acu la Salvare
. Balamucul e ca tot in capul ei cade, si cu ciroza ei nu are voie sa faca efort, daramite sa-l mai si care de colo colo
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
cred ca nu m-am exprimat bine: nichita trebuie sa mearga la tenis din 3 motive:
1. ii place ( o sa pun diseara un filmulet de la sala sa vedeti ce ranjete are largite pe fatza cat are racheta in mana, e in delir. deci nu e ceva de forta din partea mea, sa-i bag pe gat ce nu-i place, n-as face asta (teoria nu se plica la mandarine si restul produselor alimentare).
2. ii ajuta, stimuleaza, imbunatateste dezvoltarea fizica
3. sportul practicat in mod organizat ii educa echilibrul moral, disciplina, rezistenta psihica, corectitudinea, organizarea psihica etc
stam prost la disciplina. in grupa lui sunt 7-8 copii parca la profesor. care stau la coada sa ii ajute proful sa loveasca mingea (sta in spatele lor, le imprima miscarea corpului, a mainii, le directioneaza mingea etc). fiecare da in 3-4 mingii cu proful si trece iar la rand. toti copii stateau la rand numai nichita era cu ecstasy in sistem, sarea, fugea razand in capatul celalat al salii, lua racheta altcuiva etc. daca inainte de luni reusesc sa-l educ nitel sa nu se mai comporta asa si daca am si noroc sa mai tina minte in sala ce i-am spus inainte sa intre, atunci suntem acceptati. daca nu,. nu. daca nu, ma supar. de ce? tocmai pt ca se vede ca-i place. ieri a povestit tutror ce frumos a fost la tenis. si la tel. cu prietenele mele.
fte important: de cateva ori pe an imi amintesc sa-i bombanesc pe ai mei ca nu m-au tinut la balet, pasiunea mea. mereu am regretat asta si o s-o regret mereu. explicatia parintilor mei: "cereai des la pipi si credeam ca nu-ti place, de-aia te-am retras" so nu vreau sa cad in aceleasi greseli parintesti.
bugetul meu este in mega plina super criza. nu numai ca am reduc voluptoriile, dar am inceput sa fac economii la cumparaturi utilitare (mancare, detergent etc), ceea ce este grav. am rata la casco de 1100 neplatita de 2 saptamani, ceea ce ma arunca in suspendarea contractului, ca atat e perioada de gratie. diferenta pt ski nu stiu de unde o platesc si trebuie s-o platesc ca ce-am dat pana acum e mai mult si nu-mi vine sa pierd banii astia deja dati. Je suis foutu...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Anda ne luam de mana la faza cu CASCO..numai ca eu pierdui deja polita pt ca domnu Marius a uitat sa o plateasca, si-a adus aminte abia acu', dupa 3 luni

. Noroc ca-mi ia alta masina, isi mai spala nitel din pacate![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
ioana, ce norocoasa esti cu magazinul ala...super tare! eu visez mereu produse din lohnuri, dar aproape niciodata nu ma lipesc, nu stiu cum naibii.
madau, nasol rau cu tataie. dk si-a fracturat soldul e grav, atat pt ca se lipeste greu si incomplet la varsta asta, cat si prin prisma ingrijirii cu plosca...
nu doresc raspuns, doresc doar sa ma plang:
am 5-6 kg in plus, mananc salate de o saptamana si nu am dat jos nici juma de kil, ori eu, in mod normal, cu regimul asta pierdeam deja 3. pana acum le radeam in fatza alora care spuneau ca se ingrasa de la stres, acum nu mai stiu ce sa cred. ma imbrac cu pantalonii de dupa ce am nascut. la serv sunt probleme fte fte mari si am si eu in plus fata de cele generale la locul de munca, m-as descarca si de alea p-aici daca as avea voie sa le fac publice..., am burta umflata ca-n luna a 5-a si a inceput sa ma si doara, maine am programare la andrei haidar, doctorii mei au zis ca e gastroenterolog fte bun, deja facturile de analize medicale au depasit orice estimare de bun sau prost simt. saptamana trecuta mi-a vandalizat cineva grila masinii noi si factura de la gaze a venit 500 lei pt apartamentul meu.
acestea fiind zise ma duc sa fumez o tigare ca nu ingrasa si calmeaza, asta daca nu ma uit pe spatele pachetului unde e o poza cu unul cu o tumoare gigantica la gat.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Iesind dintr-o lunga sedinta am gasit mesajul Andei. Achiesez intrutotul la faptul ca si eu ma gandesc la diferenta de platit la ski, unde mergem impreuna, mai achiesez si la tigara, si la poza de pe pachet. Doresc doar sa mentionez ca eu am slabit de la stress, dovada fiind faptul ca pana acum 2 luni, cand nu aveam nici cel mai mic stress, ma chinuiam sa nu ma ingras.
Mita
Noki_Lara spune:
Si io ma ingras de la stres.
Mai bine zis, nici io, ca si Anda nu mai pot sa slabesc decat infiniiiiit de greu si cu regim drastic.
Anda, las' ca daca nu e cuminte Nic, economisesti banii de tenis.![]()
Lavi- ai gasit pana la urma loc pentru party-ul Silviei?
---
Sarah a mers azi la prima ora de patinaj organizat si i-a placut la nebunie.
E cea mai mica de acolo, dar a fost si cea mai receptiva si incantata. Ura!
Io-s popandau. Dupa 48 de zile mi-a venit in sfarsit ciclul, as aca saptamana viitoare m-am programat pentru cauterizarea mirificei rani de pe col. Consecintele sunt 2: no money post-operatie care e f. scumpa si no-sex.
Iar ziua urmatoare operatiei am cel mai greu examen care mi-a mai ramas.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!