Colectia de toamna-iarna 2005 (226)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

...vineri e ziua fetei nasilor, face 18 ani, trebuie sa-i iau un cadou. Faceti-va mila de mine si dati-mi cateva idei, mentionez ca, exact ca in cazul nasilor Mitzei, sunt genul de oameni cu bani, carora nu prea le lipseste nimic.

Vad ca se vb de TICURI..Miruna de cand s-a nascut are un singur tic, isi infasoara parul pe deget cand se culca. Daca nu pe al ei, pe al meu, pe al lui mamaie, al lui tati..sau ma rog, cine e prin zona

Lavi cool Nati cu trezitul, asa face si Miruna, sambata la rpima ora se duce sa-l trezeasca pe Marius, ca intarzie la munca lui

Sa va povestesc rapid faza de ieri cu maimutza. Faceam niste calcule cu domnu' ce mai avem de platit, etc, si pusesem banii pe masa ca sa-i impartim, care pe unde trebuie sa plece, vine Miruna foarte senina si ne zice ca vrea si ea bani, sa-si ia bomboane. Ii da tasu o hartie de 50 de ron, o ia, pleaca cu ea in camera ei, apoi revine cu mainile in sold si zice: astia nu-mi ajung, mai vreau si o hartie din aia albastra (de 100 ron). Vai de zilele noastre ce ne asteapta

Pauza s-a terminat, fug la treburi...va

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Madau, eu as miza pe o bijuterie ceva, un swarowski, ceva ce poate ramane peste ani, depinde de buget, stii tu!un set de aur, argint, ceva cu pietre...

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

off topic:

http://video.google.ca/videoplay?docid=7239169544268439911&hl=en

este fte interesant, fte multa informatie, dupa jumatatea filmului la un moment dat apar niste experimente fizice care demonstreaza legatura intre sentimente si ADN.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

ce liniste pe aici, nu pot sa cred!

Mada , ia cadou ceva ce sa ii ramana amintire ca doar face 18 ani , un set de carti, o bijuterie deosebita, o cutie de bijuterii...

Camy , cum e la noul servici? pe Daria cand o dati la gradi?

CristinaN , nu ne mai scrii nimic de voi, ce face Elise?

Felicia , esti suparata?

Noki , inca te astept cu povesti despre Budapeste

Lavi , cum te mai simti, ai mai facut febra?

eu sortez niste poze ca sa scot pe hartie deci sunt prin zona, va

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Seara buna si de la noi! Am profitat de timpul din vacanta de iarna si de timpul ramas pana la inceperea sesiunii (chiar daca am renuntat la unele activitati ce trebuiau facute, de exemplu a invata) si ne-am plimbat putin. Am fost la munte, pe la Deva... in limita bugetului de criza (ca-i de actualitate). A fost fain! S-a dat Albert cu sania, cot la cot cu noi (adultii), i-am cumparat patine de pe Okazii si am mers la patinoar... Ne-am distrat! Am trecut printr-o faza, dupa sarbatori, de genu' "trece viata pe langa noi si nu ne bucuram destul de ea". Asa ca, am inceput sa fiu mai relaxata vis-a-vis de Albert si chiar fata de mine insami.
Sper sa nu ma coste prea mult relaxarea asta in sesiune!

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

cam slaba miscarea azi, dragelor!

maine mergem la delfinariu sa il vdm pe delfinul Mark!
Mamici cu 2 sau 3 copii, cum stati cu nervii? pe mine m-au lasat de mult....sunt calma si dintr-o data ma apuca nebunia

cam asta, va pupicem

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Catutza, multumesc de intrebare, la sericiu e ok deocamdata. Incerc sa ma obisnuiesc cu colegii, probabil si ei cu mine. Nu imi place perioada asta de acomodare mai deloc! In fine ... om vedea! Activitatea imi place, sunt familiarizata cat de cat cu "terminologia" legata de activitatea in cauza, in fine sper sa iasa bine pana la urma!
Pe Daria o vom duce din toamna la camin (am inscris-o deja la program lung), desi nu stiu daca se va adapta ! Doamne ajuta!

Ilenutza, eu care am doar un terorist sunt cu nervii intinsi la maxim, d-apai voi care aveti mai mult de furca! "Rabdare si tutun!" stiu... usor de zis, greu de facut!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

am ajuns astazi la alergolog cu vlad; mi-a spus ca este mult prea devreme sa se puna diagnostic de astm. dupa parerea ei, este vorba despre bronsita. ne-a dat singulair si un set de analize pe care sper sa ajung sa le fac sambata dimineata.
nu imi vine sa cred ca eu sambata seara plec si mai am atatea de facut! macar m-am mai linistit un pic.
sper sa va pot citi si scrie si de acolo, altfel imi veti lipsi foarte mult. chiar daca nu scriu prea des, citesc zilnic ce se posteaza pe forum.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Buna seara,

am fost azi si am retras copilul de la gradinita, am fost un pic trista dar mi-a trecut. nu vrea sa mearga, probabil nu e pregatita si nu e frumos sa tinem locul ocupat, fiind institutie de stat. se adunasera educatoarele ciorchine in jurul meu sa ma intrebe de ce si cum, una n-a venit cu o propunere concreta de a-i usura adaptarea. tot insistau sa mai astept ca o sa cedeze si o sa renunte la plans, ca se adapteaza pana la urma.

ilenutza, eu nu am decat unul dar tot prost stau cu nervii. probabil de la stat toata ziua cu copilul pe langa mine (pe o raza de maxim un metru). sanatosi sa fie, ca noi ne reparam.

noi continuam seria rautatilor intentionate: insulte invatate de la prietena ei in germana, in romana n-ar sti sa-mi spuna cuvintele.

in plus, ceva fac probabil gresit pt ca am impresia ca fiica-mea e mai mult nefericita decat fericita. in general e iritabila pt ca se plictiseste, dar zau daca mai stiu ce sa ii mai fac. la gradi, dupa cum spuneam, nu vrea, daca vin copii in vizita isi apara jucariile, eventual se duce in camera ei si tranteste usa si nu mai are chef de nimeni (stau eu cu copilele respective pe poisson rouge dupa aia).

la leagane se plictiseste in 10 minute, la plimbare merge ca melcul, vrea pauza din 2 in 2 metri. in apa nu mai vrea sa intre, de pictat si desenat i se ia in 5 minute, puzzle face de 2-3 ori si incepe sa il rupa, la desene animate nu se mai uita, povesti vrea numai seara si numai inventate, de am ramas in pana de idei.

eu imi dau seama ca ea are nevoie de oameni, de animatie umana dar nu stiu zau cum sa ii satisfac nevoia asta. ma mai gandesc si la o sora/frate, chit ca eu pt mine nu vreau, dar ei i-ar trebui un copil mai mare in preajma si nu mai mic. ori asta nu prea e posibil.

per total, nu rade/zambeste atat cat as vrea, plange ff des, se mataie si imi forteaza nervii peste limitele mele.

eu una nu vad nici o solutie. stiti ca ma gandesc(mai mult eu) sa ne intoarcem in tara. asta imi da o raza de speranta in sensul ca ar sti limba, si cred ca s-ar integra mai bine la gradinita si poate si in parc, am merge la teatrul de papusi si pe la atelierele practice de la muzee. dar pana una alta suntem aici si treaba e cum e.

daca are cineva vreo idee, va rog sa-mi spuneti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

seara buna dragelor!

am intrat sa va spun doua vorbe, sunt in pauza de toceala, am bifat cu brio cel de-al doilea examen. yupiiii

sa va poevestesc ceva:
-eram im plina strada aglomerata, plina de magazine, oameni si relativ fara mari zgomote cand se trezeste fii-mea sa tipe cat o tine gura( si o tine!!!) : "mama ma ustura pasarica" .m-a pufnit rasul instant.

mihaela.80, vroaim sa iti spun ca ai gresit ca ai retras-o de la gradi. Fix la fel se comporta alexia si eu ma intreb daca este fericita si de ce are crize de ce se miorlaie si multe.raspunsul- esti obosita, are nevoie de actiune, de atentie si de foarte multa rabdare.
incearca sa iesi mai des cu ea, sa aveti activitati diverse, in primul rand tu trebuie sa iti incarci bateriile cumva. alexia este foarte fericita cand il vede pe tati si atunci cand are timp tati iese numai cu ea la muzeu, teatru sau in parc.
tot printre copilasi ii este bine, daca la gradi nu mai merge incearca niste cursuri de balet/ dansuri/ inot sau orice aveti voi pe acolo.
mai vorbim, trebuie sa ma intorc la citit. succes!

noki, ma pregatesc pentru mk internat.---. ce ai facut cu seminarista?

ilenutza, ma bucur sa te vad! daca tu vb de nervi trebuie sa fie ceva la mijloc, te stiu ca esti foarte calma. unde vezi tu c-ta oras linistit? le este mai bine acolo copiilor, nu?

ando, mercic pentru link.

lavi, as zice ca ai lipsa de vitamine/minerale eu odata cu trecerea varstei de 30 ani, ma resimt altfel..parca nu mai am rezistenta din tinerete . nataliciul tot fomicios este? ( are fii-mea un apetit de vreo saptamana ca imi vine sa caut un lacat)

xandra, ma bucur ca te-ai linistit. drum bun!

noapte buna, aveti grija de voi.

Mergi la inceput