Colectia de toamna-iarna 2005 (226)
Raspunsuri - Pagina 16
soanso spune:
dupa doua saptamani de stat cu ochii in calculator si nasu-n hartoage azi am reusit sa "respir" si am citit din urma .
urez sanatate infinita bolnaviorilor ,aci o includ si pe Sorana care tuseste si ii curge nasul ,refacere rapida dupa operatie Anei !
Anda,am si eu nervi pe educatoare-ingrijitoare, am dus-o luni la gradi cu tuse seaca iar la 12 cand a mers sotu dupa ia ia facut observatii ca a tusit fata toata ziua,asta in conditiile in care era pt prima data cand am dus-o bolnava iar altii stranuta,tusesc intruna.
e clar ca nu le mai duc nimik nici o atentie .
am si eu temeri legate de sensibilitatea Soranei, ,e suficient sa ridic putin tonul si imediat incepe sa planga,mai nou cand se supara merge si plange intr-un colt,porma vine la mine si isi cere iertare ,daca ii face cineva ceva imediat vine la mine si-mi spune ,reactioneaza ca o "mimoza" daca un copil ii face ceva(impins,lovit),exclud varianta de ai spune sa reactioneze la fel.as vrea sa o schimb dar nu stiu cum??
Ioana77,ceva asemanator lui G este si sotul meu,e calm,corect,vorbeste cu toata lumea frumos,eu nu cred sa-l fi vazut vreodata nervos sau sa-si iasa din fire,a avut doi prieteni in adolescenta si din pacate ambii l-au dezamagit (unul este finul nostru de care nu mai stim nimic de anu trecut)asa ca acum e foarte circumspect si prefera sa aiba "cunoscuti" nu prieteni.
soacramea il lauda de cand o stiu au o relatie super de mama si prietena ![]()
melku,Sorana doar asa adoarme daca se joaca cu cercelul,nu m-am gandit ca e un tic.
felicia,mandy...nu ati mai scris demult sunteti bine??
carticica cu Thomas,am vazut in Cora la vreo 30 lei.
ioana_77 spune:
azi am iesit afara cu dracii, nu se mai putea, nene. Am stat doua ore, sa-i aerisesc bine, sa vedem cat or dormi acum.
Melku, Maria mea dezvoltase intr-o vreme si ea un tic. cand era stresata, intimidata, etc se tragea de buza superioara. Sper sa fi renunta la bunul obicei
, ca am amenintat-o ca o sa-i creasca a o trompa de elefant
Mi-ati placut anmadoua fetele in geaca redoute![]()
Miri, hip-hip ura!
Corapino, tunem pumnii sa nu fie grav cu mama soacra! Sanatate printesei!
Ilenutza, bine-ai mai trecut pe la noi! Ce fac cei mici, cum se impaca? Eu puteam sa bag mana in foc ca te-ai reapucat de servici.
Lavi si george tot dintr-o durere in gat in alta o tine. Ne-am rablagit si noi, am racit sezonul asta ca niciodata.
alinush, cand ai zis ca ai tuns missa, mi-o si inchipuiam cu par scurt, scurt. Hehe, pacaleala. Dar tot frumoasa e
Cami, bine ca ati aterizat intr-un final!
Anda, da, asa-i! Sunt imparateasa![]()
ioana_77 spune:
Ina, am savurat pozele cu minunile tale. ce mi-a placut Rachel eleganta! Si ce casuta uriasa a primit!
este si un album private pe picassa unde s-au pus poze de trei ani, de la aniversare sau/si cu brad. Poti trimite poze in contul comun si se ocupa fetele sa le adauge.
Xandra, speram sa nu fie vb de astm. sanatate maxima!
Joy, trimit un tren cu sanatate la Bucuresti, sa va dregeti si voi!
Coralia, las ca-i bine sa aveti pereche. Mai diversificati un pic imaginea, sau vb Marei,mai echilibrati balanta![]()
catutza, cum e Bia la gradi saptamana asta?
tania, Ripley, ce faceti?
ioana_77 spune:
Tot eu , ca mi-e lene sa editez![]()
Xandra, are fii-tu niste ochi, de ma baga in boale. asa ii are si prietena mea cea mai buna, nu am mai vazut pana la Vlad o a doua persoana cu asemenea culoare
Noki_Lara spune:
Hello!
Vesti cam bolnavicioase in ultima vreme. Imi pare rau, sanatate multa copilasilor si mamicilor afectate!
Cuscra- fa-i analizele lui Vlad si propune-ti intr-o zi sa faci efortul de a merge la Policlinica Eforie, unde-l gasesti pe doctorul meu, asta ca sa nu mai zici ca nu-ti raspunde la mobil si altele...Consultatia se plateste direct lui, e policlinica cu plata. Oricum, iti tin pumnii sa nu fie astm.
Lavi- tu te-ai reparat de tot, nu? De ce nu faci o cura de Moldamin la 10 zile cateo injectie? Eu am facut asta in anul 1998 si de atunci NU am mai avut nicio problema, decat raceli minore. In conditiile in care inainte procedura era aceeasi ca la tine: febra artistica, puroi pe amigdale&co.
Mitzo, voi ce mai ziceti? Ti-ai celebrat nasa?
Sunt foarte incantata ca imi baraie in creier o bormasina de azi de dimineata. Si mai am 4 zile de suportat, cica.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ilenutza spune:
Ola!
Mi-au adormit mai devreme azi baietii!!!
Multumesc fetelor car em-au salutat!
Xandraimi pare rau de Vlady!Sa speram ca nu are astm.Eu am avut bronsita asmatiforma si toata copilaria am avut-o cu boli, injectii , etc, bleah...
Ioana va pupam si noi!Daca ma intorceam la servici aveam si eu timp sa mai citesc si sa scriu pe forum, dar asa, nu prea.Si apropo, mie imi place mai mult cum suna "bestiutze!"![]()
Am fost cu V la tuns si pentru prima oara cand nu a facut scandal si a stat singur pe scaun s ffff cuminte!Poate a fost de vina ca era o domnisorica in coafor, de seama lui si nu si-a mai luat ochii de la ea!Daca ar fi comunicat mai mult cred ca ar fi invitat-o la el acasa, asa cum a facut cu alte fete!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
catutza spune:
salutare!
foarte pe fuga
din pacate nu mai am timp de nimic de cand cu serviciul si gradinita...
Ioana , merci de intrebare
Bia ieri a facut pipi pe ea astazi nu, acum sa vedem cum va fi maine! i-am promis ca cumpar un mikey mouse daca e cuminte si nu mai afce pe ea (are o fetita de la gradi si vrea si ea ).Cat au dormit copii dupa plimbarea de afara?
Ilenutza , bine ai revenit 
Miri , felicitari pentru pampersul doar de noapte
e un pas inainte!
scuze ca nu mai raspund dar atat am apucat sa citesc, va 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
miri__b spune:
multumim de felicitari.
Meems la noi a functionat recompensa. i-auplacut artificiile de pe tort, am mai cumparat altele si i-am spus ca aprindem una dupa ce face pipi la olita.am aprins 5 si gata.mai am in stoc dar nu mai vrea sa aprindem.
Soanso deci ai terminat? mai am....cred ca dorm la munca pana vineri. azi de ex tre sa lucrez 8 firme mici.nu plec pana nu le termin.
lavi02 spune:
miri beton ideea cu artificiile! pipi cu artificii!
Noki faza cu Moldaminul tine daca ai streptococ. Eu nu am streptococ, cel putin acum ceva timp, mi-am facut exudat + ASLO (care e mai sigur) si nu e streptococ, a iesit ceva candida la exudat. O sa le repet la vreo 2 saptamani dupa ce termin tratamentul sa vedem.
Tu ai gatat sesiunea?
tic Nati se joaca cu parul propriu sau al meu daca apuca, dar nu mai apuca de ceva vreme. Inainte baga degetul in cura SI se juca cu parul.
Scumpica Nati azi dimineata. Programul nostru matinal e ca eu o trezesc pe Silvia la 7 si la 7.45 plecam spre scoala, iar Virgil si Nati se scoala mai "de voie" pt gradinita, asta insemnand 7.30-7.45.
Azi la 7 ma duc la ele in camera, trag de Silvia care bineinteles nu se clintea. Ridica Nati capsorul: "Mama?" Eu incet: "o scol pe Silvia." Nati trage concluzia: "E dimineata." Se scoala in fundic radioasa: "Buna dimineataaa!!! Ma duc sa-l scol pe tata." 
Si astfel am sculat copilul care nu trebuia.
camelia_daniela spune:
Neatza!
Miri bravoooo! Super faza cu artificiile! 
Lavi, mie de trezitul asta dimineata mi-e urat! Din toamna o luam si noi de coada! Oricum, dulce rau Nati! 
Cata, te cred ca nu mai ai timp de nimic ... Bafta la gradi in continuare, poate a fost doar un accident! Bia merge la program scurt sau lung?
Apropo de tic-uri - Daria adoarme doar jucandu-se cu mana in parul ei sau al meu ! Cateodata imi zice "mami vreau par!" ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.