Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 21
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi noapte buna si somnic pufos!!!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
tu tipi pe aici si pe urma fugi la nani?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
abramburika spune:
Fug si eu la somnic, langa puii mei! Noapte buna la mamici si pitici! 
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
mihuta spune:
Ank, n-am ajuns inca la homeopata ca suntem toti sanatosi
.... Astept urmatoarea migrena a mea...
mami de Sophia
geo_ionita spune:

Nu am intrat niciodata asa de traziu dar trebuia sa ma descarc nitel. Ma gandeam azi cand citeam ce a scris Adelamariaca s-a chinuit cand a introdus laptele praf, ca pentru mine poate o sa fie mai usor...ei uite ca am cobit nitel si incercarea de a baga laptele praf a fost un esec TOTAL.
Am fost la cumparaturi, i-am luat lapte praf Nestle-Junior 1+, un biberon de la Chicco cu tetina din aceea cu 3 picaturi, apa plata,servetele, perie noua de spalat biberoanele, pampersi-ca nu mai aveam etc...ce mai toate numai ptr ea, ce mai eram cea mai optimista. Mergem o fuga si pe la niste prieteni, ca ne chemasera la o portie mica, mica de clatite (mica, nu ca nu ar fi fost si mare dar poate mai dau si eu jos nitel din sunculitele de pe burtica) le povestesc eu cum de astazi bagam la culcare lapte praf, ca tati imi va lua locul pentru inceput in a-i da lapticul si in a o adormi, ca mie mi-ar cere san ( astea ca citisem tot de la ADE, ca eu nu stiam) Eu abia asteptam ziua in care sa o adoarma si el pe BIANCA...ca numai eu...stiu sunt rea dar sa vada si el cum e...
Venim acasa, spalat, schimbat, pregatesc laptele cu doua maini stangi ca nu am mai facut niciodata, am citit eu pe cutie cum se face, dar tot nu stiam cat de calda sa fie apa, cat sa agit, pana la urma am facut cam 40 ml, in loc de 30 cat recomandase dr la inceput..ca na am zis ca bea...il fac eu caldut, verific pe mana, picurand sa vad daca frige laptele, dau biberonul sotului, sting lumina, ii aprind veioza si gata. Ce mi-am zis, sa fac si eu un dus, sa stau putin pe calculator, ce mai, relaxare...nu trec 5 minute cand o aud 

incer sa nu ma panichez, cand il aud " sa o suni pe buni sa ii zica ceva, ca s-au mirat toti de ea si e agitata'. O sun pe buni sa ii zica ceva si nu trec 2 minute ca il vad iesind din camera: " Nu vrea sa bea, nu vezi ca e si obosita..." 

Si am luat-o eu am incercat sa ii bag biberonul dar nu a vrut si pana la urma i-am dat tzatzica, si asa a adormit. Offff!
Acum sa vedem maine, dar cu sotul asta al meu ce ma fac? Poate ca era si obosita dar trebuia sa aibe si el putina rabdare. Nu?
Wow cat am scris!
Noapte buna!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
geo_ionita spune:
am primit pe mail:
"Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare?Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou... Cand cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sacumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau5 in locul indicat in fotografia de mai jos." Initial am avut tendinta sa ignor acest mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate mi-a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!! Sa aveti o viata sanatoasa! J L
--------------------------------------------------------------------------------
image001.gif
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
popbianca spune:
buna seara!
anacami,...ai niste minunatii de copii, frumosi si destepti...si nazdravani nevoie mare!
mariussimiuc, multumim de aprecieri...aaaa Bonisanul e bun pt. pofta de mancare? si sa vedem pozele tale...
bb,
si sanatate micutei sfarleze...nu stiu ce sa -ti zic...eu o las cam cu tot ce vrea ea, atat timp cat acel ceva nu reprezinta un pericol real ...dar ea nu e prea interesata de butoanele de aragaz...le mai pipaie cateodata, dar inca nu are fixatie cu ele...noi avem treaba cu oale, pipeta pt ser, tigari, ochelari,bani(monedele vine si mi le da,bancnotele le tine pt. ea...toate)...+ ca a mea inca nu se catara nicaieri....dar sa vezi cand va incepe...
cine e tasha?
e o scumpa Yasmi...si rozzzz!
ank83...saracutul...
...deci tu chiar mergi la scoala?si cu alaptatul te descurci?
ellis,
Alessiei...ca e isteata foc!
geo ionita...la Ana de la inceputul inceputului am fol Avent ...a mers pe supt + biberon cca 2 luni
imi pare rau ca nu e atat de usor precum sperai...perseverenta...poate ar trebui sa-i mai dai sticla maine, peste zi sa vezi cum reactioneaza,ca seara la somn e mai nasol, baga-i ceva mai dulcic acolo sa ii placa, sa traga, sa se obisnuiasca cu "ideea"...nu stiu ce sa zic...
RGE...ce faceti cu baiatul?
...e buna visinata? e de casa?...asa as bea si eu un paharel....mmm mmm
asta da somn...a mea nu se culca decat cu descantece....
mihuta...ce bafta pe tine...ca mai sta la Tv...pe a mea nu o intereseaza...e atenta cateva clipe ..apoi o ia iar ca titirezul din loc!sau mai rau ...sa o tin in brate sa ia obiecte "interzise" de pe mobila
cristi07...ce destept e baietul tau...!asa, cand citesc p-aci imi dau seama ce multe lucruri face si Ana...dar chiar sunt multe....dar nu o atrag cuburile, formele...de catarat nici vorba...nici pe canapea nu urca..
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
cristi07, e cam incurcata treaba cu reorganize by data...ca nu gasesc chestia asta...am gasit ceva , am selectat si nimic(dar era folder, nu la edit)...am vazut ca am 2 foldere care tre sa le reunesc cumva...adica pe DC se vad toate (90) dar cand deschid picasa e alta treaba...acum nu mai pot sa stau...dar ma intereses...ca sunt de-a dreptul intrigata...oare ce-am facut , cand am facut 2 foldere?cum...habar nu am...
geo ionita...super nasoala chestia cu laptele....pai cred ca de-acum incolo o sa beau si eu lapte praf.....
acum am sarit afara...ca maine sunt de dimineata...voi fi doar cu numele (trup)ca prezenta spirituala (suflet)...ioc
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita am primit pe mail: "Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare?Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou... Cand cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sacumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau5 in locul indicat in fotografia de mai jos." Initial am avut tendinta sa ignor acest mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate mi-a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!! Sa aveti o viata sanatoasa! J L -------------------------------------------------------------------------------- image001.gif Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
stiam, multumim.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
GEO - de experienta cu laptele praf, era normal sa fie asa; tati i-a dat sa pape pana acum? adica mancare, nu tzatzi! poate nu e obisnuita cu el; lasa incerci dimi, nu seara ca poate chiar era obosita.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adelamaria AncaD, am ramas restanta cu pozele voastre, ma duc acum in urma sa le admir. Mereu mi-a placut s-o vad pe Maria in poze si abia astept s-o vad langa un fratior/surioara! Chiar, tu ce vrei? ![]() Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
pai eu vreau IAR baiat si sotul IAR fata...acum sa vedem ce iese
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2