Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaaaa! pt. cine vrea ...
sunt la servici...deocamdata relaxare...merg sa beau si eu cafeau si sa pip tigarea de rigoare...poate ar trebuia sa ma info care e treaba cu fumatul in spatii publice....
Ana s+a treyit de cateva ori azi noapte...i'am facut laptic, din care a baut tot cate 1/4...dupa care sonm...dar a adormit la 23,30
va urez o zi buna !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cat mai dorm copii vostrii ziua>?? iasmina mea doarme cate 2-3,5 ore! nu e cam mult pt varsta ei??? aaaaaa s-au probabil oboseste tare de atata "escaladat"...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

si Maria la fel,dar nu are decat un somn pe zi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Dragi mamici, haideti sa continuam aici-CAP.154

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Mary, ti-am vazut si eu ingerasul (aseara n-am apucat!)! M-a fermecat privirea lui! Are ochii caprui? Mie tare imi plac ochii caprui, mi se par blanzi si patrunzatori!
Cristina, am vazut si pozele voastre! Ai un ingeras minunat, sa va traiasca! Mi-a placut mult si jucaria care se vede in poze (nu masuta, cealalta!)…Poti sa-mi spui ce e si de unde?
Yasmi, superbe si pozele voastre! Din ce spui ar trebui sa concluzionez ca Ilana mea e chiar un copil linistit! La aragaz vrea si ea, la butoane, dar incerc sa fiu consecventa si sa-i spun ca face buba…Nu da inapoi, sunt cu ochii pe ea cat apasa pe butonul de lumina si daca mai incearca ceva ii distrag atentia si o iau de acolo. Dar sunt convinsa ca n-ar trebui s-o las deloc pentru ca ea nu face oricum diferenta intre butoane, nu intelege de ce la unul are voie, iar la altele nu.
AncaD, am ramas restanta cu pozele voastre, ma duc acum in urma sa le admir. Mereu mi-a placut s-o vad pe Maria in poze si abia astept s-o vad langa un fratior/surioara! Chiar, tu ce vrei?
Amy, sanatate multa dorim puiului si multa putere tie! Te cred ca ai cedat nervos! Mie mi-e frica de entero (in general de orice boala) de numai pot, mai ales ca Ilana chiar nu are de unde sa slabeasca…Si sa-ti vezi copilul suferind, iar tu sa nu poti face nimic, mai ales in spitalele din Romania…brrrr…infiorator! Nici nu vreau sa-mi imaginez! Acum trebuie sa va concentrati pe refacere! Sunt convinsa ca Iustin e un luptator si mami la fel!
Adra, eu am tot incercat sa-i dau bibe cu lapte praf, dar initial l-a refuzat fara drept de apel (am inceput pe la 5-6 luni). M-am resemnat si am lasat-o in pace…Mai incercam ocazional, dar fara succes. Sa zic ca pe la 7 luni jumate am reinceput, tot fara success – bea maxim 30 ml. Dupa ce am revenit la munca, la 8 luni, pe la 8 luni jumate am rugat-o pe soacra mea sa-i dea bibe la pranz inainte de somnic. La inceput a mers greu, dar treptat l-a cceptat si chiar si-a marit considerabil cantitatea. A inceput cam cu 100-140 ml si am ajuns la 220 ml! Nu-l bea de fiecare data pe tot, dar bea. Intre timp, eu am insistat sa-i dau seara, la culcare tot bibe cu formula si cereale. Imi bea cam 100 ml cu o masura de cereale, maxim. Abia de vreo 3 zile mi-a baut si mie 150 – 200 ml cu doua masuri de cereale. La inceput ma suparam rau ca nu vrea bibe, plangeam…acum o las in pace..Sa bea cat vrea. Important e ca nu-i mai ofer sanul, decat daca cere ea cu insistenta. Si nu-l mai cere.
Noaptea e alta poveste! Nu vrea bibe si pace! Se trezeste si se agita si plange! Dar sper ca incet incet o sa reusim sa ne intelegem cumva…
Ideea e ca a fost un proces de durata…si cred ca f. important a fost si ca i-a dat altcineva biberonul, altfel probabil ca ma chinuiam mult si bine!
Geo, felicitari pentru bilantul Biei! Ilana inca bea Humana 2. Tot zic ca incerc Humana 3 dar parka nu ma indur taman acu ca a inceput si ea sa-l accepte pe asta. Lapte de vaca n-a vrut. I-am mai luat acum din supermarket Parmalat junior, o cutie mica. Poate ii fac cu fidea sau cu ceva cereale, poate asa sa-l vrea. Oricum eu prefer laptele formula inca pentru ca fiica-mea e asa micutza; ma gandesc ca poate e imbogatit cu ceva vitamine, special pentru copii.
Scuzati mesajul kilometric, dar am compilat raspunsul asta toata dimineata

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/
Draguta aia e FERma Animalelor,a luat mama din Real,nu afost decat vro 80 ron dar pt banii astia face o gramada si arata si bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cat mai dorm copii vostrii ziua>?? iasmina mea doarme cate 2-3,5 ore! nu e cam mult pt varsta ei??? aaaaaa s-au probabil oboseste tare de atata "escaladat"...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Uneori 1,5 uneori 3 ore,depinde de cat de bine doarme noaptea!

Mergi la inceput