Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 20
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi cristina, nu stiu exact cat fierbe , incerc carnea si vad atunci. imi place asa mult sa ma uit la pozele voastre... ![]() ![]() petro ce mai faci??? ce face silviuta???? de irinush mai stiti ceva??? nici pe mess nu am mai vazut o de mult timp si nici la mesaje nu raspunde. sper sa fie bine cu totii. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
dar de stefania mai stie cineva ceva?
Cristina si Radu 3.12.2007
Ank83 spune:
vasari... cristina
.... dar ma dor salele de morrrr
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
dar de stefania mai stie cineva ceva? Cristina si Radu 3.12.2007 |
ultima oara stiu ca nu ii mergea compu' de ceva vreme.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
abramburika spune:
Iata-ma-s! ![]()
La ore de-astea pot sa scriu, ca Silviuta mea s-a facut o nazdravana si jumatate. Numai prostii face, tre' sa stau numai de ea. A inceput perioada cercetarilor, trasului, alergatului ... catarat inca nu
.
Mai suntem si muviosi cu totii, care mai mult, care mai putin ... da' in rest, bine.
Despre somn ... doarme de la 8-9 seara pana dimineata la 9 ... iar peste zi maxim 2 ore, de la 1 la 3 dupa-amiaza.
bb - nu cred sa fie o problema ca doarme mult, poate atat ii trebuie ei sa-si incarce bateriile. Daca e vioaie si sanatoasa ... am vazut pozici, e superba Iasmi mica!
Am mai vazut si alte pozici cu bblusi frumosi
!
Eu sunt uimita cat de bine si multe intelege din ce ii vorbesc. Bine, cand e vorba de incapatanare, pot sa-i vorbesc si chinezeste (da' nu stiu
), ca tot ca ea face.
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
bb_yasmi spune:
si daca tot suntem la "strigat",ce mai fac oare: darleena, ecaterina,iuliana, erika, mara, ralucis,roxx, vali, sufletDinger, cristiana, catus????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
petro, 
, mi-ai "auzit" strigarea!!!
la silviuta.
poate mai apar din fetele strigate......

_
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
alina, trebuie sa ii punem pe amandoi sa danseze mda cataratul si la noi e o problema... cand ies din camera toboganul e culcat http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Ianuarie2009#5288937406773759938 ...ca sa ajunga pe canapea si fotolii isi impinge diverse ca sa se ajute sa se urce pt ca sunt f inalte...si alte prostii. vorba aia nu stia sa mearga singur....dar de cocotat nimeni nu era ca el BB, suna bine mancarea asta de care vorbesti, cat timp fierbi carnea? Cristina si Radu 3.12.2007 |
si ni la dans
, dar unde il vd pe Raducu cu masinutele?...si a mea a inceput sa cunoasca rosu si vrede, adica 2 masinute si niste forme.Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
bb_yasmi spune:
noapte buna si somnic pufos!!!!

_
abramburika spune:
Sigur ca ti-am auzit chemarea
... va citesc, da' nu am mereu timp, noutati, vesti despre noi, ca sa si scriu. Multam' de trasul de manecuta
.
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
pun ceapa(si/sau usturoi) la dinstuit putin apoi adaug carnea, si apa (sau zeama de supa). apoi sare ,piper, curry, boia dulce (ce condimente iti plac).mai adaug o rosia si un ardei gras tocate marunt si se fierbe pana ce scade zeama si se inmoaie carnea. e foarte gustoasa si cu galuste (gen gulas unguresc)/sau ciuperci sau cu mamaliga. eu maine o fac cu garnitura de orez (cu bobul lung). _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
merciiiiiiiiiii...f bun! poate execut si eu sambata!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Nici nu mi-ar fi trecut prin cap. Azi dimineata m-am trezit cand era pe un scaun si incerca sa se urce pe dulapiorul ei. Nu stiu cum a ajuns acolo, in mod normal trage de mine sa ma trezesc, face galagie... Si asa-i toata ziua, nu reusesc sa mai scriu decat noaptea, dupa ce adoarme. Cand nu ajunge isi trage cate un suport pe care se catara unde vrea. Iar de la maselute a ajuns sa doarma si 8 ore in 24. Astept si eu sa recupereze, ca asa nu se mai poate.