Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cristina, nu stiu exact cat fierbe , incerc carnea si vad atunci. imi place asa mult sa ma uit la pozele voastre...

petro ce mai faci??? ce face silviuta????

de irinush mai stiti ceva??? nici pe mess nu am mai vazut o de mult timp si nici la mesaje nu raspunde. sper sa fie bine cu totii.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Ank, nu ne mai arati si noua puii tai? (ce imi place cum suna "marmota")

Cristina si Radu 3.12.2007

pai e asa mica si bucalata si cand o ridic de sub brat la verticala asa arata ca marmota de la milka ... asa ma distreaza.
Sper sa apuc sa pun zilele astea ca sunt super ocupata ... ca am inceput si practica in spital si 2 copii acasa si papa si curatenie(aici recunosc ca stau mai prost ... ca le insira raul imediat inapoi si uneori nu mai am forta )

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, felicitari pentru mancare ! Sunteti avansati acum. :)
Ellis, si eu cred ca depun joi dosarul. Sa-mi spui cum a fost, parca am si emotii. La cat e de stat ar fi culmea sa lipseasca ceva din dosar, nu?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

mihuta ati mai ajuns la homeopat ??

Poze pitici

Mergi la inceput

pussi noi la capitolul olita suntem praf.... a sa merg direct pe varianta WC ... ca acolo e mai interesant ... ca mai trage apa... baia e locul lui preferat... toaleta o atractie continua ...si el arunca acolo tot... si-a aruncat toate 3 suzetele si a trebuit sa luam alt rand de ele
Pe olita am incercat sa il pun si e in stare sa faca podul de sus doar sa nu se aseze pe ea... parca are urzici .. Am si incalzito sa nu fie rece dar tot asa a reactionat

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am lipsit nitel din zona si cand am revenit...wow...deja s-au scris 2 pagini. Si mi-am zis in sinea mea: "a intrat...cumatra".

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

gata ies ca a adormit si cecilia in brate la mine ...
Noapte buna

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Am lipsit nitel din zona si cand am revenit...wow...deja s-au scris 2 pagini. Si mi-am zis in sinea mea: "a intrat...cumatra".

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

yuhuuuuu ... m-ai prins

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:

pai e asa mica si bucalata si cand o ridic de sub brat la verticala asa arata ca marmota de la milka ... asa ma distreaza.
Sper sa apuc sa pun zilele astea ca sunt super ocupata ... ca am inceput si practica in spital si 2 copii acasa si papa si curatenie(aici recunosc ca stau mai prost ... ca le insira raul imediat inapoi si uneori nu mai am forta )

Poze pitici

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:

Poze pitici

felicitari Ank!

Mergi la inceput