Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 18
pussi spune:
am ajuns si eu azi la calculator.... am fost plecata toata ziua .. ca buni noastra a venit![]()
Oana, La multi ani fericiti!!!!!!!!
ankule pupam baietelul suparicirici! O sa-i treaca pana la insuratoare!
ramonelule tinem pumnii la dr.! Sa-mi zici si mie planul de alimentatie daca poti!
am vazut ca vorbiti de lapte... Tustele nu mai beau deloc...
cu somnul.... 21-9 dimineata si.. 12:30-14:30 in cursul zilei
activitati ... imita tot ce fac, Ana e maimuta cea mai isteata.. si Elena e papagalul mai intarziat
.. la chesti de prins, imitat si comunicat. Ana asaeaza 4 cuburi unul peste celalalt... Elena pas... ea se catara peste tot. Elena stapaneste in schimb super bine olita... cand o trece cauta olita si daca e in zona ....rezolvam situatia. O sa incerc intr-o zi sa vad daca merge numai cu olita fara pampers.
de vorbit ... mama, tata, tai-tai(Ana), dai-dai(Elena) si cam atat, in rest stim cum fac diverse animale.....
va las ... ca am un minus de somn... A! Ana nu a dormit bine azi noapte.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
cum anume?...ca eu nu prea fac in multe feluri vacuta, ma enerveaza ca fierb la ea cel putin 3 ore...o fierbi inainte?...mie de la vacuta imi place rasolul pt ciorbita, sau cu hrean ![]() ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN |
pun ceapa(si/sau usturoi) la dinstuit putin apoi adaug carnea, si apa (sau zeama de supa). apoi sare ,piper, curry, boia dulce (ce condimente iti plac).mai adaug o rosia si un ardei gras tocate marunt si se fierbe pana ce scade zeama si se inmoaie carnea. e foarte gustoasa si cu galuste (gen gulas unguresc)/sau ciuperci sau cu mamaliga. eu maine o fac cu garnitura de orez (cu bobul lung).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Vasari spune:
Buna !
In sfarsit ma apropii si eu de calculator. :(( La noi e ceva de groaza, Maria e ca un alpinist. Are trasee de catarat peste tot, si complexe, nu gluma.
Nici nu mi-ar fi trecut prin cap. Azi dimineata m-am trezit cand era pe un scaun si incerca sa se urce pe dulapiorul ei. Nu stiu cum a ajuns acolo, in mod normal trage de mine sa ma trezesc, face galagie... Si asa-i toata ziua, nu reusesc sa mai scriu decat noaptea, dupa ce adoarme. Cand nu ajunge isi trage cate un suport pe care se catara unde vrea. Iar de la maselute a ajuns sa doarma si 8 ore in 24. Astept si eu sa recupereze, ca asa nu se mai poate.
Oana, la multi ani ! Multa sanatate si dragoste ! Am reusit sa iti urez inainte de miezul noptii. :)
Cristina, super Radu. Pe mine ma impresioneaza foarte tare ce stie sa faca ! Mai ales cand a recunoscut masinutele dupa culori. Eu incerc sa-i explic degeaba Mariei care-i galben, care-i rosu ! I-am pus si eu filmuletul cu Happy Feet de pe youtube si a dansat ca ei mai tarziu. Desi nu a retinut ca se numesc pinguini.:))
Se pare ca au mare succes la copii de retin asa repede dansul si sunt simpatici rau de tot !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANK-ule, intelege-l si pe el, mai, ca il doale tale! ![]() |
cum sa nu il inteleg ...
... mi se rupe inima cand il vad asa .. azi a rontait si ceva solid.Anacami din pacate nu pot umbla la alimentatie decat luandui lapte fara lactoza ca solid nu baga nimic
Asa stiu si eu teoria cu alimentele care ii "leaga" stomacul 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
variaza intre 2-3 ore, insa are zile si cu 1,5 sau 3,5; Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN |
noi mai dormim si 4 ore uneori de amiaza
... fii fericita bb... eu sunt
... ca uite asa impac si marmota si grasanul
Ank
Raul
17.10.2007 si
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Buna ! In sfarsit ma apropii si eu de calculator. :(( La noi e ceva de groaza, Maria e ca un alpinist. Are trasee de catarat peste tot, si complexe, nu gluma. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap. Azi dimineata m-am trezit cand era pe un scaun si incerca sa se urce pe dulapiorul ei. Nu stiu cum a ajuns acolo, in mod normal trage de mine sa ma trezesc, face galagie... Si asa-i toata ziua, nu reusesc sa mai scriu decat noaptea, dupa ce adoarme. Cand nu ajunge isi trage cate un suport pe care se catara unde vrea. Iar de la maselute a ajuns sa doarma si 8 ore in 24. Astept si eu sa recupereze, ca asa nu se mai poate.Oana, la multi ani ! Multa sanatate si dragoste ! Am reusit sa iti urez inainte de miezul noptii. :) Cristina, super Radu. Pe mine ma impresioneaza foarte tare ce stie sa faca ! Mai ales cand a recunoscut masinutele dupa culori. Eu incerc sa-i explic degeaba Mariei care-i galben, care-i rosu ! I-am pus si eu filmuletul cu Happy Feet de pe youtube si a dansat ca ei mai tarziu. Desi nu a retinut ca se numesc pinguini.:)) Se pare ca au mare succes la copii de retin asa repede dansul si sunt simpatici rau de tot ! Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
alina, trebuie sa ii punem pe amandoi sa danseze
mda cataratul si la noi e o problema... cand ies din camera toboganul e culcat http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Ianuarie2009#5288937406773759938 ...ca sa ajunga pe canapea si fotolii isi impinge diverse ca sa se ajute sa se urce pt ca sunt f inalte...si alte prostii. vorba aia nu stia sa mearga singur....dar de cocotat nimeni nu era ca el
BB, suna bine mancarea asta de care vorbesti, cat timp fierbi carnea?
Cristina si Radu 3.12.2007
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui RGE Buna seara si de la noi...am intrat sa va salutam si sa mai citim ce ati facut. LA MULTI ANI OANA!! SA FII FERICITA SI IUBITA!! Cat despre somn...fi'miu doarme foarte mult..de seara de la 9 pana dimineata la 8...pana la pranz mai doarme o ora , o ora jumate iar la pranz mai baga cel putin 3 ore..asa a dormit mereu...ieri de exemplu nici afara nu am putut sa-l scot ca mi-a dormit toata ziua se trezea sa pape..statea o jumatate de ora alerga prin casa duap care isi tragea paturica lui iubita din patut si se culca pe jos cu ea si tipa nananaa..adica nani ..suntem niste putori cateodata amandoi...fi'miu a prins un obicei foarte prost..inainte de masa vrea si el sa bage degetul in paharul lui tati cu visinata ![]() ..iar vrea somnica..asa ca il bag la baica , papa si naniVA PUPAM O SEARA FRUMOASA!! ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.." |
asa e ca e bine cand dorm atat
...ai grija sa nu fure tot paharul iam iam...

Ank
Raul
17.10.2007 si
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
... ca uite asa impac si marmota si grasanul ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
cristi07 spune:
Ank, nu ne mai arati si noua puii tai? (ce imi place cum suna "marmota"
)
Cristina si Radu 3.12.2007
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui cristi07 ...si mi-am mai adus aminte..i-am pus zilele trecute de pe youtube cateva secvente din "happy feet" cum dansau pinguinii... si a inceput sa danseze si el din picioruse ca si pinguinii (daca cul intrebi cum danseaza pinguinii, da marunt din picioruse Cristina si Radu 3.12.2007 |

Ank
Raul
17.10.2007 si

..suntem niste putori cateodata amandoi.
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)