Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 17
dany26 spune:
ellis ma gandeam eu ca nu-s toate
astept si eu denumirile
dar ce ziceti a scriem undeva fiecare ce retete au avut succes poftelor copilasilor nostri
(asa din cand in cand , cand avem timp , nu in mod regulat)
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
ellis spune:
MIHA, PENTRU CA M-AI FLATAT CA TOCMAI TU TE UITI LA POZELE MELE, M-AM STRADUIT SA SCRIU DENUMIREA...CRED CA MI-A REUSIT!
ORICUM TU MA LASI MASCA PE MINE CU DUCIURILE, DE CATE ORI INTRU MAI VAD CEVA NOI SI EU SUNT LA REGIM SI DUNT DISPERATA DUPA CEVA DULCE!(inafara de sotz)![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
MAI, FETELOR, MA TOPITI CU APRECIERILE! si daca tot ma topiti, topiti si voi vreo 20 de kile!
MIHA - multe mai vrei si tu cu mobilizarea! eu nici nu mai stiu de cand nu am mai trimis, maine merg la cozi sa depun dosarul de indemnizatie, asa ca sa vezi cemobilizare pe mine, dar poate pana la sf sapt reusesc ceva!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
bb_yasmi spune:
ellis, intr-adevar arata....
papa. eu ti-am mai spus cand am vazut pozele de la revelion.
dany, la noi aproape toata papa are succes, dar legumele (congelate) pe care le poate ea cu manuta, omleta si supa/ciorbica pe care le poate ea soarbe (din lingura mare) au succes garantat.
maine fac tocanita de vacuta cu garnitura de orez.
geo, sfatul meu este sa nu te avanti sa cumperi prea multe tetine/biberoane de un fel. sa vezi inainte ce prefera si mai ales ca mai e un pic si nu vor mai folosi bibe.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mihuta spune:
Salutare si de la noi, in sfarsit sper sa-mi mearga si mie netul sa apuc sa trimit si eu un mesaj !
Am reusit sa citesc din urma, mai am sa ma uit si la poze si pot spune ca ajung la zi.
Sophia a inceput si ea sa sorteze formele si sa aiba frustrarile specifice varstei, este foarte perseverenta in a-si incerca limitele, tine cu orice pret sa intre in masina de spalat vase si sa scormoneasca in pamantul de la flori. Fireste ca fara succes (inca) dar asta n-o opreste sa incerce zilnic...
Cu papa stam bine, in sensul ca cere si chiar mananca, dar la masa e ca un titirez, mananca numai in picioare in scaun sau si mai rau, in fund pe masuta de la scaun. cand se plictiseste pleaca de pe masuta pe masa si tusti la noi in brate. Mananca cu cartile cu Miffy, cateva capace, niste chei si un tub de crema.
Dany, la noi au succes ciorbele in care pun mult bostan, cuscus-ul cu legume, chiftelutele cu sos - coapte in cuptor, nu prajite, legumele congelate pe care i le servesc in castronel si i le dau sa le pape singura.
Geo, succes, sper sa fie o tranzitie cat mai usoara la biberon !
Adra, tu intrebai parca intr-un capitol anterior ce activitati mai avem cu copiii, eu cand raman fara inspiratie ii pun baby einstein, e foarte incantata de maimutoi. Incerc sa nu abuzez dar e buna solutia pentru cand sunt stoarsa de putere si idei. Mai ales ca i-am scos un somn de zi si nici pe afara nu am prea mai plimbat-o, ziua trece mai greu, in special spre seara cand e somnoroasa.
mami de Sophia
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi maine fac tocanita de vacuta _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
cum anume?...ca eu nu prea fac in multe feluri vacuta, ma enerveaza ca fierb la ea cel putin 3 ore...o fierbi inainte?...mie de la vacuta imi place rasolul pt ciorbita, sau cu hrean

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
MIHUTA - stai linistita cu desenele, atat timp cat e controlat ce vede...dr nooastra m-a intrebat sapt trecuta "se uita la desene?" si eu care ziceam ca e nasol, nici nu stiam cum sa respund...zic da, vreo 10 min pe zi...ea..'doar atat?'
; eu chiar nu ii pun zilnic ca nu prea are timp, adica are preocupari si daca nu o vad plictisita nu ii pun. La ce spui tu bostan? la dovleacul cu interior portocaliu? noi pe asta il facem copt si placinta si bunica(e dobrogeanca) ilmai facea cu orez
eu acum am facut calamar pane si salata de creveti![]()
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
cristi07 spune:
Si eu il las pe Radu la baby tv zilnic...si sta f atent si rade daca personajul rade sau ii place ceva anume. E foarte interesat de emisiunile cu copii..lasa orice sa urmareasca "secventa" aceea. Evident ca se duce aproape de tv sa ii pupe sau sa ii prinda nu stiu ce anume doreste el...insa nu il las il amenint ca daca nu merge pe fotoliul lui ii opresc tv-ul, se pare ca functioneaza..i-am oprit de vreo 2 ori si a trrea oara cand i-am zis ca ii opresc desenele...s-a dus repede pe fotoliul lui.
Legat de forme, stie ce trebuie sa faca cu ele le mai si nimereste cateodata...dar gaseste metode mai usoare sa le introduca la locul lor ![]()
La puzzle-ul cu animale in schimb desi pune fara sa le aseze in pozitia finala, daca il intreb unde e locul animalului imi arata cu degetelul ... si mai nou construieste turnulete din cuburi/lego ![]()
imi aduce obiectele pe care le cer de sub canapea (ca doar el le arunca acolo)...
cu vorbitul...nu se apropie de nivelul fetitelor...dar zice cateva cuvinte importante..tata, kaya(adica cum il cheama pe catel), nani, spune cand ii e foame...si mai repeta cuvinte dupa noi insa le spune o data sau de doua ori dupa care nu le mai repeta
....si gata am fost cioara destul in seara asta...
Cristina si Radu 3.12.2007
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 Neatza! n-am mai intrat de cateva zile bune,timp in care am trecut prin momente groaznice.....am fost internati de urgenta...febra mare,enterocolita acuta,deshidratare puternica In urma analizelor,i-au depistat infectie cu Rotavirus am fost la un pas de depresie(nici acum nu mi-am revenit complet),inghesuiti amandoi intr-un patut de copil....orele treceau,zilele la fel iar starea copilului meu ramanea neschimbata,in decurs de 3 zile bb meu nu a papat nimik,a baut doar apa in prima faza dupa care nu a mai vrut-o nici pe aceasta ;a fost tinut sub perfuzie,ciuruit de ace peste tot,peste 10 scaune diareice (2 zile)...a slabit enorm...mi-e teama sa-l cantaresc.nu gasesc cuvinte sa exprim exact trairile din ultimile zile;acum,incet incet incepe sa-si revina iar eu incerc sa alung sentimentele de neputinta si tristete care au pus stapanire pe mine. nush cat de coerenta am fost dar sper sa intelegeti ceea ce-am scris. va poop si revin LA MULTI ANI OANA!!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA! AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
multa sanatate si refacere rapida!

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
cristi07 spune:
...si mi-am mai adus aminte..i-am pus zilele trecute de pe youtube cateva secvente din "happy feet" cum dansau pinguinii... si a inceput sa danseze si el din picioruse ca si pinguinii (daca cul intrebi cum danseaza pinguinii, da marunt din picioruse
)
isi recunoaste masini dupa culori si se joaca baieteste cu ele...
...gata chiar am terminat!..
Cristina si Radu 3.12.2007

am fost la un pas de depresie(nici acum nu mi-am revenit complet),inghesuiti amandoi intr-un patut de copil....orele treceau,zilele la fel iar starea copilului meu ramanea neschimbata,in decurs de 3 zile bb meu nu a papat nimik,a baut doar apa in prima faza dupa care nu a mai vrut-o nici pe aceasta
;a fost tinut sub perfuzie,ciuruit de ace peste tot,peste 10 scaune diareice (2 zile)...a slabit enorm...mi-e teama sa-l cantaresc.
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)