Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 16
popbianca spune:
ellis, intradevar...e o finuta fiica asta a mea!
amy26, eu te inteleg perfect...la fel si alte mamici ce au fost cu copilasii prin spitale...sentimentul de neputinta e coplesitor...dar ai sa vezi ca totul va fi bine in final...cat despre ciuruiala...nici nu vreau sa+mi aduc aminte cu arata si Ana mea....v+am mai povestit...
si multa sanatate!!
am de lucru...am iesit!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
geo_ionita spune:
Bianca mea doarme cam o ora si jumatate/maxim 2 ore pe zi
Acum ne pregatim sa mergem la cumparaturi: lapte, biberoane, pampers, cereale ca avem nevoie.
Dati-mi un sfat: ce biberoane sa ii iau? Are acum cateva, dar masuri mici de la Primii pasi, de la Avent un Kit din acela cu maner si cam atat...astea toate le-am avut ptr ceai, apa...si tb sa ii mai iau ptr lapte...diseara incepem si noi. Stiu ca va fi un proces lungggg ( cum spunea si Adelamaria) dar treptat renuntam si noi la san. Mai nasol o sa fie la somn, ca ea numai la san adormea, si dupa amiaza si seara. Ma duc sa o schimb si mai intru sa vad ce ati scris voi , maine revenim cu detalii.
O seara buna!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
dany26 spune:
OANA , LA MULTI ANI , MULTI BANI SI MULTA SANATATE!!!!!!!!!!
RAMONELA felicitari pt rezultatele bune!
cred ca si eu o sa ma duc la dr sa ii fac lui andrei o analiza a scaunului....ca prea doarme rau bebele asta al meu de atatea luni de zile

geo succes cu laptele praf!
eliis super idee sa pui acel link cu Papa bun!imi va fi de folos!
ba chiar vreau sa faca asta mai multe fete care au asa multa inspiratie pt papa pt bebeii nostri![]()
si andrei doarme 3 ore pe zi:cate 1.5 ore,de 2 ori pe zi.
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
ellis spune:
BIANCA - bine ca ste sa spuna si DA,a mea numai NU; ![]()
DANY- nu toata papa din poze e pt bebei!
GEO - noi acum folosim NUK CU TETINA TESITA(ortodontica),insa apropiate de forma mamelonului sunt Nuk first choice si avent; i-a nuk ca e mai iefti, daca nu ii place incearca avent; noi le-am incercat pe toate cele enumerate si silicon si latex + chicco, am ovaliza de bibe, impropriu zis, ca am aruncat o sacosa!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
RGE spune:
Buna seara si de la noi...am intrat sa va salutam si sa mai citim ce ati facut.
LA MULTI ANI OANA!! SA FII FERICITA SI IUBITA!!
Cat despre somn...fi'miu doarme foarte mult..de seara de la 9 pana dimineata la 8...pana la pranz mai doarme o ora , o ora jumate iar la pranz mai baga cel putin 3 ore..asa a dormit mereu...ieri de exemplu nici afara nu am putut sa-l scot ca mi-a dormit toata ziua se trezea sa pape..statea o jumatate de ora alerga prin casa duap care isi tragea paturica lui
iubita din patut si se culca pe jos cu ea si tipa nananaa..adica nani
...mi s-a explicat de la inceput..de cand am nascut ca ei cat timp dorm cresc...asa ca nu m-am panicat niciodata....iar copilul este sanatos tun, creste frumos...si adevarul e ca si eu dorm mult![]()
..suntem niste putori cateodata amandoi.
..fi'miu a prins un obicei foarte prost..inainte de masa vrea si el sa bage degetul in paharul lui tati cu visinata
..baga degetul de 2-3 ori rade ..face miam miam si apoi incepe sa pape cu ambele maini..ORICE
...cam atat despre noi..tot nu vrea sa zica mama, e un incapatanat si capos...si deja casca
..iar vrea somnica..asa ca il bag la baica , papa si nani
VA PUPAM O SEARA FRUMOASA!!
cristi07 spune:
La multi ani, Oana!
Am vazut si eu fetite frumusele!
Bianca, cand deschizi albumul si sunt insirate toate pozele la "edit" este optiunea de "organize&reorder" si de acolo le dai sort by date.
Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
Legat de somn...Radu doarme de la 9-10 pana la 8-9 dimineata si ziua are in mod normal 2 reprize de somn de 1.5-2 ore. eu nu cred ca e o problema somnul indelungat al copiilor. se pare ca Radu seamana cu mine la acest capitol (pe mine m-a dus mama la dr cand eram mica pt ca dormeam fff mult...si evident ca nu era nimic
)
Legat de biberon, la "intarcare"...eu am folosit si folosesc in continuare Nuk First choice....initial ii dadeam san dupa care ii dadeam completare lapte (Nan HA2)...la noi procesul de intarcare a fost muuult mai usor si rapid decat speram eu...
cristi07 spune:
imi pare rau pt copilasii bolnaviori. Amy, groaznica situatie.
Sanatate multa tuturor!
cristi07 spune:
Ellis...te rog sa pui numele mancarii sub poze...nu de alta dar sa stiu cand iti cer reteta...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis DACA AS STI CUM SA FC,AS SCRIE! AM MAI SCRIS O DATA SI TOT NU A APARUT ![]() |
Iote cum era sa incarc niste poze in albumul bulgarasilor,ca doar trebuia sa-mi dau seama cum se face.
Deci,sub poza ai "add a caption".Dai clic si iti apare un chenar in care scrii ce vrei si p-aia dai save. Asa ai facut si tu?
Am observat ca in albumul bulgarasilor cam bate vantul.
Hai,mobilizati-va nitel si treceti la pus poze. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...