Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis frigiderul nu il poate deschide ca nu ajunge la maner iar la congelator (tragi tare si ea nu are putere) si are un sistem ca dupa aia un timp nu poti deschide usa decat daca tragi tareeeeeeee.....
aaaa si stii ce mai face, se chinuie sa se "urce" in patut... noroc ca am patutu;l pliabil cu o usita si io las deschisa...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

OANA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

cat mai dorm copii vostrii ziua>?? iasmina mea doarme cate 2-3,5 ore! nu e cam mult pt varsta ei??? aaaaaa s-au probabil oboseste tare de atata "escaladat"...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ADRA- enterocolitele produse de rotavirus sunt mult mai grele, nu rezista fara internare, copilul de regula nu mai mananca nimic cateva zile si trebuie perfuzat.

CAMI - a mea bea fara roleme si lapte de vaca, adica asa intre mese, dc beau eu, ii pun si ei i canuta si nu se stamba; dar pt bibe nestle junior.

ANK-ule, intelege-l si pe el, mai, ca il doale tale!

BB - ce imi place Iasmi, degaja atata veselie! cand ma uit la ai vostri copii ealizez si eu cat de multse schimba in timp f scurt, cand esti cu ei in casa nu iti dai seama....

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis frigiderul nu il poate deschide ca nu ajunge la maner iar la congelator (tragi tare si ea nu are putere) si are un sistem ca dupa aia un timp nu poti deschide usa decat daca tragi tareeeeeeee.....
aaaa si stii ce mai face, se chinuie sa se "urce" in patut... noroc ca am patutu;l pliabil cu o usita si io las deschisa...

_

a mea trage din lateralul usii, stiu cum e la congelator pana se depresurizeaza, dar al meu e sus;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cat mai dorm copii vostrii ziua>?? iasmina mea doarme cate 2-3,5 ore! nu e cam mult pt varsta ei??? aaaaaa s-au probabil oboseste tare de atata "escaladat"...

_

variaza intre 2-3 ore, insa are zile si cu 1,5 sau 3,5;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

I se citeste in ochi Iasminei cat e de nastrusnica.
Ati avut un Mos super tare.

Ellis,scrie si tu ce reprezinta bunaciunile alea de papa.Macar sa stiu la ce salivez.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Uauu,cat ati scris,ca mi-am uitat ideile!

Oana,La multi ani!!!Sa fi fericita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Ade,FELICITARI!!!Ce ma bucur pentru voi!Cred ca eu te inteleg cel mai bine.Azi o cantaresc si eu pe Bea,in ultimele zile a mancat mai bine,sper sa fi pus ceva pe ea.I-am facut din nou analizele,si iar au iesit ok,deci nu sunt sanse sa fi fost gresite cum mi-a zis multa lume.Maine mergem la pediatra,sa facem un program de alimentatie.

Pussi mergem la doctor in 27,atunci ne-a programat la cabinetul particular,ca la spital nu ma mai duc,ca e foarte multa lume,si astept mult si in plus se grabeste cu consultatia.Mai bine la particular,ca avem timp mai mult de vorbit.

Cristina,Bianca si Lavi aveti niste fete tare frumoase!!

Ancutz imi pare rau ca n-a fost sa fie...

Amy imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva,cred ca a fost groaznic.Sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva,ca bea cred c-ar ajunge la 5 kile...Multa sanatate!!!

Nici Bea nu spune multe cuvinte,mama,tata,dada,dede,uau,baba...si povesteste intruna,dar pe limba ei.Intelege din ce in ce mai multe,de exemplu ii spun sa-l puna pe ursulet sa doarma,il ia,si il pune pe perna si ii da suzeta.Stie sa faca cu capul da sau nu.O intreb cateodata daca e catel sau pisica si da din cap ca nu.Cateodata face si da,si rade .Sau cand o schimb si o sterg cu servetelul,ia si ea un servetel si se sterge la fundik cu el.Apoi de Craciun vroia sa bage instalatia in priza,desi nu ne-a vazut niciodata pe noi.Si multe altele,pe care probabil le fac si copiii vostri.Oricum ma surprinde cat de destepti sunt si cat de repede invata.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
Mi-a picat netul asa ca m-am pus langa pitic la somn
Alex imi doarme pe zi cam o ora jumate maxim
Oana La Multi Ani,sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii si realizari

Poze cu noi

6+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

I se citeste in ochi Iasminei cat e de nastrusnica.
Ati avut un Mos super tare.

Ellis,scrie si tu ce reprezinta bunaciunile alea de papa.Macar sa stiu la ce salivez.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

DACA AS STI CUM SA FC,AS SCRIE! AM MAI SCRIS O DATA SI TOT NU A APARUT

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput