Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi cateva pozici cu iasmi: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/ _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
www.flickr.com/photos/12658420@N07/3178016022/" target="_blank">yam yam
foarte marfa pozele si Iasmi e mortala

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
adra_bell spune:
Cami, nuuu, eu sport? Fereasca sfantu'... Nici eu nu am slabit in primele 6 luni de alaptat, ca nu ma puteam abtine de la dulciuri. Am slabit cu suprimatul dulciurilor si al meselor de seara, dar eu sunt slaba de felul meu, asa ca nu am facut decat sa ma intorc la echilibrul meu.
Totusi ceva sport s-ar cere ca am burtica
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
uberbax spune:
| citat din mesajul lui anacami Miha,idem si cu ai mei; uneori o impinge si ea mai cade cu bostanelul de pamant- dar nu zice nimic la el; daca ar cadea in alta conjunctura, s-ar jeli o ora.. _ gata, am gasit ,era "vizualizati galeria utilizatorului..." linkul final: http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/MariaUnAn# (nu te superi Cristina ca nu te-am lasat pe tine sa il dai... mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |

uberbax spune:
imi pare rau cand citesc de pitici bolnaviori,eu nu prea am simtit asta nu stiu cum dar imi imaginez ca e nasol!Sanatate multa sa va faceti repede bine!
uberbax spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cateva pozici cu iasmi: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/ _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
ellis spune:
ati scris, nu gluma...citesc...revin...pana se trezeste piciulica
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
FELICITARI ILANA DE ADELA! ACUM ACUM DEPASESTI SI PRAGUL DE 9KG, SI ASA MAI DEPARTE...
astazi pe stada, dint-o data, fii-mea a inceputsa zica si chestii inteligibile: "aide ma-mi"(mergea pe jos si cred ca am spus prea des hai mami!), ne-nea, nenea,acasa a zis "ai nani" arata si zice ca se face "mae"; si azi mi-a luat craticioaa si a dus-o a gura sa bea ciorba din ea, mancase un castronel si jumaate, era ciorbitza cu bors si stiam ca ii place, dr chiar asa? unde-s manierele? iar de pe masaea manca din carnita si mie imi dadea paine!![]()
off, AMY - imipare fff rau! DOAMNE, DUMNEZEULE, m-ai infiorat! acum e bine Iustin? e mai activ? papa ceva? hai ca e puternic si isi va reveni repede! sa il tina Dumnezeu sanatos!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
adelamaria spune:
Mary, ti-am vazut si eu ingerasul (aseara n-am apucat!)! M-a fermecat privirea lui! Are ochii caprui? Mie tare imi plac ochii caprui, mi se par blanzi si patrunzatori!
Cristina, am vazut si pozele voastre! Ai un ingeras minunat, sa va traiasca! Mi-a placut mult si jucaria care se vede in poze (nu masuta, cealalta!)…Poti sa-mi spui ce e si de unde?
Yasmi, superbe si pozele voastre! Din ce spui ar trebui sa concluzionez ca Ilana mea e chiar un copil linistit!
La aragaz vrea si ea, la butoane, dar incerc sa fiu consecventa si sa-i spun ca face buba…Nu da inapoi, sunt cu ochii pe ea cat apasa pe butonul de lumina si daca mai incearca ceva ii distrag atentia si o iau de acolo. Dar sunt convinsa ca n-ar trebui s-o las deloc pentru ca ea nu face oricum diferenta intre butoane, nu intelege de ce la unul are voie, iar la altele nu.
AncaD, am ramas restanta cu pozele voastre, ma duc acum in urma sa le admir. Mereu mi-a placut s-o vad pe Maria in poze si abia astept s-o vad langa un fratior/surioara! Chiar, tu ce vrei?
Amy, sanatate multa dorim puiului si multa putere tie! Te cred ca ai cedat nervos! Mie mi-e frica de entero (in general de orice boala) de numai pot, mai ales ca Ilana chiar nu are de unde sa slabeasca…Si sa-ti vezi copilul suferind, iar tu sa nu poti face nimic, mai ales in spitalele din Romania…brrrr…infiorator! Nici nu vreau sa-mi imaginez! Acum trebuie sa va concentrati pe refacere! Sunt convinsa ca Iustin e un luptator si mami la fel!
Adra, eu am tot incercat sa-i dau bibe cu lapte praf, dar initial l-a refuzat fara drept de apel (am inceput pe la 5-6 luni). M-am resemnat si am lasat-o in pace…Mai incercam ocazional, dar fara succes. Sa zic ca pe la 7 luni jumate am reinceput, tot fara success – bea maxim 30 ml. Dupa ce am revenit la munca, la 8 luni, pe la 8 luni jumate am rugat-o pe soacra mea sa-i dea bibe la pranz inainte de somnic. La inceput a mers greu, dar treptat l-a cceptat si chiar si-a marit considerabil cantitatea. A inceput cam cu 100-140 ml si am ajuns la 220 ml!
Nu-l bea de fiecare data pe tot, dar bea. Intre timp, eu am insistat sa-i dau seara, la culcare tot bibe cu formula si cereale. Imi bea cam 100 ml cu o masura de cereale, maxim. Abia de vreo 3 zile mi-a baut si mie 150 – 200 ml cu doua masuri de cereale. La inceput ma suparam rau ca nu vrea bibe, plangeam…acum o las in pace..Sa bea cat vrea. Important e ca nu-i mai ofer sanul, decat daca cere ea cu insistenta. Si nu-l mai cere.
Noaptea e alta poveste! Nu vrea bibe si pace!
Se trezeste si se agita si plange! Dar sper ca incet incet o sa reusim sa ne intelegem cumva…
Ideea e ca a fost un proces de durata…si cred ca f. important a fost si ca i-a dat altcineva biberonul, altfel probabil ca ma chinuiam mult si bine!
Geo, felicitari pentru bilantul Biei! Ilana inca bea Humana 2. Tot zic ca incerc Humana 3 dar parka nu ma indur taman acu ca a inceput si ea sa-l accepte pe asta. Lapte de vaca n-a vrut. I-am mai luat acum din supermarket Parmalat junior, o cutie mica. Poate ii fac cu fidea sau cu ceva cereale, poate asa sa-l vrea. Oricum eu prefer laptele formula inca pentru ca fiica-mea e asa micutza; ma gandesc ca poate e imbogatit cu ceva vitamine, special pentru copii.
Scuzati mesajul kilometric, dar am compilat raspunsul asta toata dimineata ![]()
ellis spune:
ANCA, AMY - rotavirusul este un virus f nenorocit si se transmite f epede mai ales in periaode de astea cu imunitatea scazuta; exista vaccin, dar e tardiv acum; ai grija, am inteles de la dr mea ca o data facuta boala, poate recidiva cumva, o alta tulpina, dar nu va fila fel de puternica(nucred ca ma exprim corect), adica faptul ca aavut boala da un fel de imunitate rellativa, daca o mai repeta , e mai usoara!
MIHA - de la farmacistii mei! adica orice sirop cu substanta activa nu trebuie astrat dupa ce a fost deschis mai mult de 3 luni.
LA MULTI ANI, OANA! SANATATE SI NOROC!
BB- EU AM SIGURANTZAT FRIGIDERUL, tine capacul lasat la toilet si a mea vrea sa arunce diverse in el si in gunoi!
ieri i-am dat si eu pufarine si a zis si ea bobo, dar papase si struguri la care eu le zic bob, asa ca nu stiu care o fi bobo pt ea!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ellis spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Bravo Ilana! Adela, te cred ca esti happy, eu te inteleg perfect... dopamne ajuta la cat mai multe!!!!! (pana pe la 18 ani), ca pe urma o sa vrea ea sa slabeasca!! Miha, mersi de pont... ![]() Ellis, ce mai gatesti? inca n-am reusit sa fac niciuna din retetele tale ...dar promit, in curand pe ecrane... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC IN 2009... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
vezi la semnatura ce am mai gatit!
azi fac carne de manzat la tigaie pt mine, pt sotul piept de porc la gratar; acum sa nu iti inchipui ca gatesc toata ziua cine stie ce, in wk ii rasfatz, in rest fac minuturi, sau ciorbe, supe!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

si