Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Amy lasa ca incet incet isi revine el
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
bb_yasmi spune:
heelllooo
petro, cami, anca, dany, 
suntem bine, multumim ca ati intrebat de noi!!
amy, imi pare tare rau pt ce vi s a intamplat. stiu despre ce vorbesti, prietena mea cea mai buna a fost internata cu fetita ei de doar 9 luni in aceleasi conditii si cu aceasi boala. a slabit asa mult in spital fetita, dar acum recupereaza!!! recuperare usoara si multa sanatate!!!! 
despre noi, ce sa va spun......de abia ii fac fata iasminei....uneori simt ca ma pierd cu firea....
dar incerc sa ma calmez... ![]()
iasmi numai de nazdravenii se tine, o secunda daca nu sunt atenta: se urca sus pe mobila...fuge pe ea
amy, imi pare tare rau pt ce vi s a intamplat. stiu despre ce vorbesti, prietena mea cea mai buna a fost internata cu fetita ei de doar 9 luni in aceleasi conditii si cu aceasi boala. a slabit asa mult in spital fetita, dar acum recupereaza!!! recuperare usoara si multa sanatate!!!! 
adina, multa sanatate!!
mary bine ati venit!!!
despre oi, ce sa va spun......de abia ii fac fata iasminei....uneori simt ca ma pierd cu firea....
dar incerc sa ma calmez... ![]()
iasmi numai de nazdravenii se tine, o secunda daca nu sunt atenta: se urca sus pe mobila...fuge pe ea , vrea sa se urce pe birou...si sa sara jos...
, deschise usa la baie si arunca in toaleta tot ce i se pare ei mai interesant...pana si cosul de gunoi e legat...
..ca vrea sa il care prin casa si sa scoata din el, reuseste sa deschida singura usa de la intrare....numai de nazbatii se tine....
de vorbit .....vorbeste cam tot ce se poate.....tot ce aude la noi repeta si ea!!!
cam asta despre noi. cu papa stam tot ca si pana acuma.....toata ziua cere mniam-mniam.....mai nou cere si bobo si nu mai stiu ce sa inventez ca sunt bobo: boabe de mazare, porumb, pufarini, nuci, stafide,cereale,
. la kg are 11.500
am vazut si pozici frumoase cu bulgarasi sueprbi!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
poate rasufla si Andreea usurata... ca mai putin si ii facea o "serenada" sotului Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Ank, in priviinta lui intotdeauna stai linistita...chiar daca l-as trimite io la femei nu s-ar duce...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uberbax Am citit din urma si am vazut ca ati folosit sau folositi Calma Baby!I-am luat si eu Mariei si vad ca e mai bine ,dar cum sa i-l dau ca asa simplu nu mai reusesc s-o pacalesc..oare merge amestecat cu ceva ,ca pe prospect nu scrie.. Am fcat si noi analizele,asteptam rezultatele,si Priorixul,iar peste doua luni ii voi face si Infarixul!Are acum 80 de cm si 10,300 kg,merge singurica de la 10 luni jumate si mananca cam de toate,iar lapte are 2 mese dimineata si seara,respectiv 300 ml si 270 de ml! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
Cristina, bine ai revenit... eu ii pun Calma baby in ceai sau in putina apa...merge...
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Am revenit Abia l-am culcat pe Alex,avea chef de glume si gadileli dupa baita;l-am lasat sa adoarma in body ca si-asa e destul de cald in camera si ii dau eu pantalonii mai incolo Georgiana,eu ii dau lui Alex lapte de vaca de la un an..trecerea a fost f usoara si linistita;ii merge bine de la el..ultima data cand l-am cantarit (de vreo 2 sapt) avea 12.800 kg Poze cu noi 6+ si de Alex (2 noiembrie 2007) |
uauuuuuu...12,800?? aici nu seamana deloc cu Eric...

ERIC
ERIC IN 2009...
eladea2005 spune:
Bravo Ilana! Adela, te cred ca esti happy, eu te inteleg perfect... dopamne ajuta la cat mai multe!!!!! (pana pe la 18 ani), ca pe urma o sa vrea ea sa slabeasca!!![]()
Miha, mersi de pont...
Ank, ce face gonguta? Cum te-ai obisnuit cu doi?![]()

Ellis, ce mai gatesti? inca n-am reusit sa fac niciuna din retetele tale ...dar promit, in curand pe ecrane...
Ce mai face mancacioasa mica? ca noi tot asa...![]()
Cristina, Maria e o dulceata...ai o papusica dulce, dulce... noi bem Milupa Junior...![]()
ERIC
ERIC IN 2009...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
Multumesc Anca! ce sa zic,nush exact ce anume determina aceasta infectie....noi banuim ca a luat de la nepotelul meu care in urma cu cateva zile avusese aprox. acelasi simptome dar nu atat de severe cum au fost la noi. acum,e la regim....papa bine,mult peste asteptarile mele ceea ce ma face sa cred ca recuperarea va fi rapida...sper din tot sufletul. AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
offfffff AMy draga... saracutu...
doamne, nu vreau sa-mi imaginez prin ce-ai trecut... as fi fost terminata sa trebuiasca sa stau in spital cu el...doamne fereste...
Cum sunteti acuma? cum se simte puiul? Sanatate muulta va doresc...
ERIC
ERIC IN 2009...
ancadragoman spune:
Fetelor haideti sa il ajutam pe acest ingeras sa traisca,dati si voi mai departe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131465
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
oana8188 spune:
| citat din mesajul lui Amy26 Neatza! n-am mai intrat de cateva zile bune,timp in care am trecut prin momente groaznice.....am fost internati de urgenta...febra mare,enterocolita acuta,deshidratare puternica In urma analizelor,i-au depistat infectie cu Rotavirus am fost la un pas de depresie(nici acum nu mi-am revenit complet),inghesuiti amandoi intr-un patut de copil....orele treceau,zilele la fel iar starea copilului meu ramanea neschimbata,in decurs de 3 zile bb meu nu a papat nimik,a baut doar apa in prima faza dupa care nu a mai vrut-o nici pe aceasta ;a fost tinut sub perfuzie,ciuruit de ace peste tot,peste 10 scaune diareice (2 zile)...a slabit enorm...mi-e teama sa-l cantaresc.nu gasesc cuvinte sa exprim exact trairile din ultimile zile;acum,incet incet incepe sa-si revina iar eu incerc sa alung sentimentele de neputinta si tristete care au pus stapanire pe mine. nush cat de coerenta am fost dar sper sa intelegeti ceea ce-am scris. va poop si revin LA MULTI ANI OANA!!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA! AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva; trebuie sa iti revii, tu nu aveai ce sa faci ca sa nu se imbolnaveasca...Cred ca ai tras o sperietura urata... Sanatate si buna dispozitie la amandoi!
Si multumesc mult pentru urare!

Nu-i lasati steluta sa cada!
adra_bell spune:
Amy, imi pare rau ca ati trecut prin asta. Si Eva a avut enterocolita la sfarsitul lunii septembrie, eu am refuzat sa stau in spital, conditiile erau infecte si deprimante, venea o asistenta acasa si-i facea tratamentul. Am stat doar o noapte sa vedem cu evolueaza febra, dar mi-a fost de ajuns.Cat despre slabit si revenit dupa boala, capul sus, ai sa vezi ca ei o capacitate uluitoare de a-si reveni.
Bine ca a trecut
Sanatate multa!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

6+ si
Alex (2 noiembrie 2007)