Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Am pus si eu ceva poze noi cu Maria!Pt cine vrea sa ne vada!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

foarte frumoasa Maria si arata f bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Buna seara!
Noi venim de la dr pediatru pentru ca nu ne-a mai vazut de la 11 luni si cum noi am facut un anisor pe 25.12 nu am avut cand sa mergem, mai ales ca au fost si multe zile libere asa ca abia acum am ajuns la bilantul de un an 9 un an peste). Ea are acum 9.900 , 78 cm, s-a mai si subtiat pentru ca a crescut, deci este bine din toate punctele de vedere. Doar ca de cateva zile se trezeste f des noapte, nu mai doarme bine, plange, adoarme si dupa o jumatate de ora se trezeste brusc in plans, si toate aste de multe ori intr-o singura noapte, si s-ar putea sa nu se mai sature la san, sa nu ii mai tina de foame, mai ales ca niciun dinte nu se vede a iesi si singura explicatie asta ar fi...si ne-a recomandat sa completam cu lapte praf de la Milupa sau Nestle, de preferinta de la Nestle a spus dansa...
In rest ii tot spuneam eu ca ea nu zice decat mama, pa si ca alti copii de varsta ei fac multe lucruri si m-a linistit spunandu-mi sa nu mai compar cu altii copii ca sunt diferiti intre ei si ca face si ea destul de multe pentru un an si o sa isi dea ea drumul. Ca tot citeam ca ai vostri arata animalele pe carti, zic mai multe, se joaca frumos cu diferite jucarii...si eram putin ingrijorata.
Va spun pe scurt ca ea explicatiile au fost mai multe...
O sa mai scriu dar tb sa facem baie. masaj, plus ca trage de tricoul meu, nu ma lasa la calculator

Voi ce lapte le dati la bebei?

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Geo lasa fata in pace ca nu toti copii sunt la fel,fiecare cu ritmul ei.Maria bea Zuzu rosu.

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Neata fetele
O cafea vrea cineva?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna dimineata!Am facut si eu cafeaua!va multumesc pt aprecieri,am studiat si eu pozele cu piticii vostri sunt tare frumosi toti!Sa va traiasca!
imi pare bine ca va mai amintiti de noi,promit ca o intru mai des!
Dar nu mai apuc sa fac nimic ,stau dupa Maria toata ziua numai nazbatii face!
Maine aflu si eu rezultatele de la analizele ei,i le-am facut si eu saptamana trecuta prima oara,pt ca nu am avut nici o problema cu ea intr-un an de zile,nici macar racita nu a fost niciodata!

Mergi la inceput

Si eu ii dau tot lapte praf in continuare,ea a baut numai NAn asa ca am mers mai departe cu el!

Mergi la inceput

Si ea vb toata ziua,pe limba ei,dar e haioasa rau cum sta cu telefonul al ureche si vb asa si cate juma de ora...ce o zice ea stie,eu nu inteleg decat alo!

Mergi la inceput

A primit cineva indemnizatia pe anul acesta?adica pe ianuarie?eu oricum nu beneficiez de marire,ca n-am lucrat,o ia sotul meu dar are salariul minim trecut in ea,ca o are pe firma noastra,asa ca....raman la acceasi bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Neatza!

n-am mai intrat de cateva zile bune,timp in care am trecut prin momente groaznice.....am fost internati de urgenta...febra mare,enterocolita acuta,deshidratare puternica
In urma analizelor,i-au depistat infectie cu Rotavirus am fost la un pas de depresie(nici acum nu mi-am revenit complet),inghesuiti amandoi intr-un patut de copil....orele treceau,zilele la fel iar starea copilului meu ramanea neschimbata,in decurs de 3 zile bb meu nu a papat nimik,a baut doar apa in prima faza dupa care nu a mai vrut-o nici pe aceasta;a fost tinut sub perfuzie,ciuruit de ace peste tot,peste 10 scaune diareice (2 zile)...a slabit enorm...mi-e teama sa-l cantaresc.
nu gasesc cuvinte sa exprim exact trairile din ultimile zile;acum,incet incet incepe sa-si revina iar eu incerc sa alung sentimentele de neputinta si tristete care au pus stapanire pe mine.
nush cat de coerenta am fost dar sper sa intelegeti ceea ce-am scris.
va poop si revin

LA MULTI ANI OANA!!!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Amy imi pare rau,dar asta de la ce se face sau cum se ia?
Acum sunteti mai bine?Mananca?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Amy imi pare rau,dar asta de la ce se face sau cum se ia?
Acum sunteti mai bine?Mananca?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Multumesc Anca!
ce sa zic,nush exact ce anume determina aceasta infectie....noi banuim ca a luat de la nepotelul meu care in urma cu cateva zile avusese aprox. acelasi simptome dar nu atat de severe cum au fost la noi.
acum,e la regim....papa bine,mult peste asteptarile mele ceea ce ma face sa cred ca recuperarea va fi rapida...sper din tot sufletul.

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput