Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)
Raspunsuri - Pagina 7
kokiy spune:
Oana,destrabalata mica ce esti
...v-am zis eu ca de la tinerele invatam si noi una-alta,pozitii noi ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Morgano spune:
Acuma io cand mananc.... sunt fte preocupata de aspect, desigur
... si nu ma incurc cu portii mici, cu oua moi sau cu chestii marunte
Io zic ca cel mai complex e cu fiecare fata in patul ei, speri sa steie pe kuru lor, sa se uite la desene sau sa chitaie, sau chiar sa adoarma la loc... si cand colo ramane omu cu dorinta neimplinita ca sigur cel putin una din doua are o problema cu careva dintre noi.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
kay spune:
umflatel, el conducea
si ti-am zis ca am pus toate tipurile de secs, nu numai ala normalu ![]()
gabitzo, din 12 fa 18, te rog .
stai ca mai am, da tre sa-mi mai amintesc.
e, ce zici Tantzo? esti mai destrabalata decat mine? ca se tot lauda cu ce face ea
ia sa te vedem, la microfon ! ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay sa va zica si baba : nu stiu care e mai decat celalalt, asa ca va zic tot ce imi vine in minte (atentie, am pus toate tipurile practicate in masina, in mers in fata Casei Presei, tot in masina in toate salile de curs pe biroul decanului in aula magna, la drept la film (au mai ramas cred ca 5 in sala in camp in padure la o filmare cand i-am si rupt nadragii, avea de filmat si umbla cu acu de siguranta si inima stransa ca acu se inteapa oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
am si io o nedumerire
da' in pat, ca tot omu' ai fost?
esti zaluda rau!
auzi tu: in masina, in mers! si ce-ai avut cu saracu' om in timpul filmarii? Mi-l si imaginez:
-stimati telespectatori auch! buna dimineata ups! si bine v-am regasit au! la minunata emisiune ih!....

Nu esti nici tu pe craca ta! Are dreptate Kokiy: mai zi, ca noi babele murim proaste! Nu-s departe de cum eram la 20 de ani, numai ca io am pus mina pe ea inainte, nu dupa
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
am si io o nedumerire da' in pat, ca tot omu' ai fost? esti zaluda rau! auzi tu: in masina, in mers! si ce-ai avut cu saracu' om in timpul filmarii? Mi-l si imaginez: -stimati telespectatori auch! buna dimineata ups! si bine v-am regasit au! la minunata emisiune ih!.... ![]() Nu esti nici tu pe craca ta! Are dreptate Kokiy: mai zi, ca noi babele murim proaste! Nu-s departe de cum eram la 20 de ani, numai ca io am pus mina pe ea inainte, nu dupa ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
buna intrebare?stii ce este ala un pat?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
Ripley, pai si ale mele tot din tinerete sunt . dinainte de S. acu daca adoarme inaintea lu taica`su, zic merci si ma multumesc si cu covoru din sufragerie
oricum eram mai "atleta" pe vremea aia, una doua saream ca testoasa ninja de pe dulap in dansa
acu... maica, e cu tensiune, cu dureri de sale, cu paracetamoale si lasonil si BEN-GAY...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
marami spune:
Mishule.... 4 martie, ani cati vreau![]()

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay umflatel, el conducea gabitzo, din 12 fa 18, te rog . stai ca mai am, da tre sa-mi mai amintesc. e, ce zici Tantzo? esti mai destrabalata decat mine? ca se tot lauda cu ce face ea ia sa te vedem, la microfon ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
dac-o dai pe Soso o saptamana la reeducare (invatat injuraturi in mod special,GTA 4,mancat mamaliga cu tochitura si stuchit seminte)io iti promit ca i le arat cand va avea 17 ani!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay Ripley, pai si ale mele tot din tinerete sunt . dinainte de S. acu daca adoarme inaintea lu taica`su, zic merci si ma multumesc si cu covoru din sufragerie oricum eram mai "atleta" pe vremea aia, una doua saream ca testoasa ninja de pe dulap in dansa oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
vezi ce-nseamna sa ai si ceva carne pe oase?iti permiti pe covor, pe masa, pe birou.
Io nu pot decat babeste in pat,ca ..off nu mai zic ce dor oasele si mai si pocnesc !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui marami Mishule.... 4 martie, ani cati vreau ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
nu cati vrei tu ,bre,cati ti-o dat Domnu'. Da ,na pentru noi, zi si tu 25 !
Gabriela