Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)
Raspunsuri - Pagina 6
misha71 spune:
kay In mers, sa nu se auda prea tare ![]()
umflatel al nostru, dar era intercity, deci curat ca lacrima .
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
umflatel, ia zi acilea la baba: undi ?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
misha, fu cu strigaturi, ai? ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay umflatel, ia zi acilea la baba: undi ? oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
pe malul marii sa te loveasca apa la fund,intre stavilopozi...dar in apa marii.....

cred ca acolo a fost conceputa andreea noastra
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kokiy spune:
In afara programului...altfel aveam spectatori ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 kay In mers, sa nu se auda prea tare umflatel al nostru, dar era intercity, deci curat ca lacrima . ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
ei,se schimba treaba atunci...eu n-am mai fost cu cfr-ul nostru.....
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
Misho,io ti rup !
Normal ca m-am revoltat,madam,si-am deschis topic 2.Aia face copii numai cand o priveste pe-a brunetului si io numai de lustra n-am stat agatata sa se prinda, si nik, nik!
Si mai are si dubii in ale paternitatii!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
sa va zica si baba :
nu stiu care e mai decat celalalt, asa ca va zic tot ce imi vine in minte (atentie, am pus toate tipurile practicate
)
in masina, in mers
in fata Casei Presei, tot in masina
in toate salile de curs
pe biroul decanului
in aula magna, la drept ![]()
la film (au mai ramas cred ca 5 in sala
)
in camp
in padure
la o filmare cand i-am si rupt nadragii, avea de filmat si umbla cu acu de siguranta si inima stransa ca acu se inteapa ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay sa va zica si baba : nu stiu care e mai decat celalalt, asa ca va zic tot ce imi vine in minte (atentie, am pus toate tipurile practicate in masina, in mers in fata Casei Presei, tot in masina in toate salile de curs pe biroul decanului in aula magna, la drept la film (au mai ramas cred ca 5 in sala in camp in padure la o filmare cand i-am si rupt nadragii, avea de filmat si umbla cu acu de siguranta si inima stransa ca acu se inteapa oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
si mai zici ca esti baba?eu am o nedumerire..in masina aia in mers..cine o conducea sau era de vreo 8 locuri,sia tunci sunteti nebuni de-a binelea!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay sa va zica si baba : nu stiu care e mai decat celalalt, asa ca va zic tot ce imi vine in minte (atentie, am pus toate tipurile practicate in masina, in mers in fata Casei Presei, tot in masina in toate salile de curs pe biroul decanului in aula magna, la drept la film (au mai ramas cred ca 5 in sala in camp in padure la o filmare cand i-am si rupt nadragii, avea de filmat si umbla cu acu de siguranta si inima stransa ca acu se inteapa oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |

da' tu esti dusa rau ! 

Sa mor io daca nu pastrez tot ce-ai scris si peste 12 ani ii arat Sosonicai !Moama,sa te aud ca te plangi la noi ca Soso are gajiu,c-o pupa ,c-o mangaie.Cum ai deschis gura,cum citeste Soso !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.