Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

pi toati!
O intrat soata pe prima pagina si a vazut ca din Shunci (cum m-a botezat el ,si cred ca si mama mi-a uitat numele ca ptr toti sunt doar S H U N C I)am ajuns Coana Mare !
Buey, se tavaleste pe jos de ras.Ma striga,mai rade juma de ceas, iar ma striga,iar rade.!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy, va omor !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nebunakelor,eu va las sa dezbateti in continuare pe tema locurilor de facut sex,si ma retrag,ca am doua bucati copii,pe care i-am cam neglijat,nu zic din cauza cui ,si nu de alta,dar acum cu telefonul copilului,daca se supara fii-mea si suna acolo,am pus-o...asa ca va urez conversatii placute...uimiti-ma in continuare...ca revin sa va citesc!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

pi toati!
O intrat soata pe prima pagina si a vazut ca din Shunci (cum m-a botezat el ,si cred ca si mama mi-a uitat numele ca ptr toti sunt doar S H U N C I)am ajuns Coana Mare !
Buey, se tavaleste pe jos de ras.Ma striga,mai rade juma de ceas, iar ma striga,iar rade.!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy, va omor !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

uite asa se mai distreaza si organul tau tinerel!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,soata nu se mai opreste din ras.
Sunteti ca si moarte !
Buey,va rup,va tai,va schingiui!
Bueeeeeeeey,nici nu stiti ce va asteapta!

ps- ma duc in patut !
Pupa Coana Mare copiii fetelor distrabalati.Pe voi alea batrane,va tai !
pup fetili ! Noapte buna !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Pai de asta te vaiti? Ca a intrat DOAR pe prima pagina? Pai aia e cea mai domestica din toate
Da-mi nr. lui de tel ca-i zic io unde sa se uite! COANA MARE!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Pai de asta te vaiti? Ca a intrat DOAR pe prima pagina? Pai aia e cea mai domestica din toate
Da-mi nr. lui de tel ca-i zic io unde sa se uite! COANA MARE!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Naomi, io pi tini te ard pe rug !Vai, vai, vai, nici nu stii ,nici nu banui!

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marami

Mishule.... 4 martie, ani cati vreau

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

acu' modific

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui marami

Mishule.... 4 martie, ani cati vreau

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

acu' modific

ma ignori,ha?las' ca dupa ce-ti tai un dejt si ti-l fac tocanita ai sa ma iubesti !

Gabriela

Mergi la inceput

daca tai deshtu' taie si mustata, ca am zis ca ma gidila

Naomi???? De unde si pina unde? [emoticon cu ingerash]

Mergi la inceput

Citat:

daca tai deshtu' taie si mustata, ca am zis ca ma gidila

Naomi???? De unde si pina unde? [emoticon cu ingerash]

de la topicu' cu brunetu' unde te dadeai tatic!
Buey,pi tine ti schingiu nu pi barbac'tu!

Gabriela

Mergi la inceput