Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)
Raspunsuri - Pagina 8
gabriella1 spune:

pi toati!
O intrat soata pe prima pagina si a vazut ca din Shunci (cum m-a botezat el ,si cred ca si mama mi-a uitat numele ca ptr toti sunt doar S H U N C I)am ajuns Coana Mare !
Buey, se tavaleste pe jos de ras.Ma striga,mai rade juma de ceas, iar ma striga,iar rade.!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy, va omor !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
nebunakelor,eu va las sa dezbateti in continuare pe tema locurilor de facut sex,si ma retrag,ca am doua bucati copii,pe care i-am cam neglijat,nu zic din cauza cui
,si nu de alta,dar acum cu telefonul copilului,daca se supara fii-mea si suna acolo,am pus-o...asa ca va urez conversatii placute...uimiti-ma in continuare...ca revin sa va citesc!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pi toati! O intrat soata pe prima pagina si a vazut ca din Shunci (cum m-a botezat el ,si cred ca si mama mi-a uitat numele ca ptr toti sunt doar S H U N C I)am ajuns Coana Mare ! Buey, se tavaleste pe jos de ras.Ma striga,mai rade juma de ceas, iar ma striga,iar rade.! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy, va omor ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
uite asa se mai distreaza si organul tau tinerel!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,soata nu se mai opreste din ras.
Sunteti ca si moarte !
Buey,va rup,va tai,va schingiui!
Bueeeeeeeey,nici nu stiti ce va asteapta!![]()
ps- ma duc in patut !
Pupa Coana Mare copiii fetelor distrabalati.Pe voi alea batrane,va tai ! ![]()
pup fetili !
Noapte buna !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Pai de asta te vaiti? Ca a intrat DOAR pe prima pagina? Pai aia e cea mai domestica din toate 
Da-mi nr. lui de tel ca-i zic io unde sa se uite! COANA MARE! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 Pai de asta te vaiti? Ca a intrat DOAR pe prima pagina? Pai aia e cea mai domestica din toate ![]() Da-mi nr. lui de tel ca-i zic io unde sa se uite! COANA MARE! ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Naomi, io pi tini te ard pe rug !Vai, vai, vai, nici nu stii ,nici nu banui!
Gabriela
misha71 spune:
| citat din mesajul lui marami Mishule.... 4 martie, ani cati vreau ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
acu' modific

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
acu' modific ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
ma ignori,ha?las' ca dupa ce-ti tai un dejt si ti-l fac tocanita ai sa ma iubesti !
Gabriela
misha71 spune:
daca tai deshtu' taie si mustata, ca am zis ca ma gidila 
Naomi???? De unde si pina unde? [emoticon cu ingerash] ![]()
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 daca tai deshtu' taie si mustata, ca am zis ca ma gidila ![]() Naomi???? De unde si pina unde? [emoticon cu ingerash] ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
de la topicu' cu brunetu' unde te dadeai tatic!
Buey,pi tine ti schingiu nu pi barbac'tu!
Gabriela