Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

am gasit premiantul la "locuri jenante de facut " alea, alea,...alealalte, etc'"
http://www.youtube.com/watch?v=mfXN-OHW2-U&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

noieeee, experiente bucurestene chiar in piata romana, in buricu targului.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

numaram boabe de orez......ca doar nu organe...........de control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

numaram boabe de orez......ca doar nu organe...........de control

daca ma maritam c-un controlor de bilete pe autobuz,oare acum era acasa?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

deci, noie, mai baga !

babylina, baga si tu !

hai ca batem recordu la capitol nebuna numara aici minutele

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

gabitzo, cred ca da ! ia baga divort si ia-ti alt organ

S

Mergi la inceput

moment jenant ........moment jenant.........incerc ceva ............
Era pe la o mie noua sute si ceva..........cam prin tineretele mele...........si m-am dus cu mama din dotare la magazin sa cumparam incaltaminte..............ne-am uitat la marfa din raft .....nu prea multa ca pe vremea aia erau putine modele si toate semanau intre ele.......... Marginile rafturilor erau placate cu oglinda ca sa se admire omul in ele cand cumpara ( ce fata face cand afla pretul ).
Binenteles ca m-am conformat si eu si am inceput sa ma admir: parul statea bine, gat aveam, maini aveam, bluza aveam .......picioare aveam........picioare!!!!!!!!!ups!!!!!!!!2 si se vedeau clar si frumos prin fusta de panza topita la care uitasem sa imi pun jupa ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

nu mai bag nimic ca imi pica ochiul pe tastatura si maine la 8 am trezire
deci ai pup iu, noapte buna, organ vartos si de folos, lapte-n tzatze, drob de sare, etc....ne auzim maine

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

moment jenant ........moment jenant.........incerc ceva ............
Era pe la o mie noua sute si ceva..........cam prin tineretele mele...........si m-am dus cu mama din dotare la magazin sa cumparam incaltaminte..............ne-am uitat la marfa din raft .....nu prea multa ca pe vremea aia erau putine modele si toate semanau intre ele.......... Marginile rafturilor erau placate cu oglinda ca sa se admire omul in ele cand cumpara ( ce fata face cand afla pretul ).
Binenteles ca m-am conformat si eu si am inceput sa ma admir: parul statea bine, gat aveam, maini aveam, bluza aveam .......picioare aveam........picioare!!!!!!!!!ups!!!!!!!!2 si se vedeau clar si frumos prin fusta de panza topita la care uitasem sa imi pun jupa ........

zi ca n-aveai nici chiloti !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

buna ideie sa faci cupilul cu o femeie, ca uite cum au tatii grija de copiihttp://www.youtube.com/watch?v=JbfwDTHiBT4&feature=related

Mergi la inceput