Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)
Raspunsuri - Pagina 18
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe gabriella, te-am prin pe fir am citit si-am uitat, ca nu primesc destula proteina ce sa fac, unde, cu cine, cat, cu sau fara poze? "Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat." |
mey,daca tu donezi din tot sufletelul tau marinimos 5-6 kg (fara frunze
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
pe noie o admit io fara egzamen, ca da egzamenu acasa cand vin, o evaluez eu singura
gabitzo, vezi ca d`asta nu procreezi? ca NU PRESTEZI, fato !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui babylina acum ma uitai pe prima pagina ........astea nu erau cand eram eu "mica" |
ee,ma anunti cand termini mataniile pe ziua de azi !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Qamar spune:
hai ca mi-am amintit o jena jenanta pe care crezusem ca am uitat-o, dar vad ca trauma ramane
aveam 17 ani, eram pura ca un ghiocel si inocenta ca o ploaie de vara; venisem cu taica-meu in BUc sa depun ceva acte pentru facultate...astia ramasi acasa mi-au facut un ditamai instructajul inainte de plecare, ca cica e vai si-amar in bucuresti, hoti pe strada, violatori, criminali, drogati care iti injecteaza sida, tot ce vrei si ce nu vrei![]()
deci psihic eram setata
ajungem dimineata in buc, dupa 9 ore cu trenul, intram la metrou si iesim in pta romana, iar razele timide de dimineata incep sa ne mangaie derma...
nici nu mi se contractase pupila sa vad si eu ce e in jur, cand ...
simt o mana pe umar..
sa paralizez, nu alta
aud o voce:
nu va suparati, domnisoara...
e clar, zic, asta e, ave maria ca pacate multe n-aveam pe-atunci...
ma intorc pregatita pentru orice...
in spatele meu, un domn![]()
-nu va suparati d-soara, imi spune el din nou, apropiindu-se tandru de urechea mea infiorata...- vi s-au descusut pantalonii la spate....![]()
....
.......
(norocul meu a fost ca aveam o camasa lungaaaaa si mi-am salvat ce ramasese din onoare![]()
)
mai vreti?
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay pe noie o admit io fara egzamen, ca da egzamenu acasa cand vin, o evaluez eu singura gabitzo, vezi ca d`asta nu procreezi? ca NU PRESTEZI, fato ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
cu cine sa prestez,bre, CU CINE? N-auzisi ca l-a chemat Patria?

Buey,de ce nu mi-am tras io contabil? acum numara

Gabriela
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Noe hai ca mi-am amintit o jena jenanta pe care crezusem ca am uitat-o, dar vad ca trauma ramane ![]() aveam 17 ani, eram pura ca un ghiocel si inocenta ca o ploaie de vara; venisem cu taica-meu in BUc sa depun ceva acte pentru facultate...astia ramasi acasa mi-au facut un ditamai instructajul inainte de plecare, ca cica e vai si-amar in bucuresti, hoti pe strada, violatori, criminali, drogati care iti injecteaza sida, tot ce vrei si ce nu vrei deci psihic eram setata ajungem dimineata in buc, dupa 9 ore cu trenul, intram la metrou si iesim in pta romana, iar razele timide de dimineata incep sa ne mangaie derma... nici nu mi se contractase pupila sa vad si eu ce e in jur, cand ... simt o mana pe umar..sa paralizez, nu alta aud o voce: nu va suparati, domnisoara... e clar, zic, asta e, ave maria ca pacate multe n-aveam pe-atunci... ma intorc pregatita pentru orice... in spatele meu, un domn -nu va suparati d-soara, imi spune el din nou, apropiindu-se tandru de urechea mea infiorata...- vi s-au descusut pantalonii la spate.... .... ....... (norocul meu a fost ca aveam o camasa lungaaaaa si mi-am salvat ce ramasese din onoare )mai vreti? ![]() "Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat." |

esti de belea !Gabriela
Qamar spune:
| citat din mesajul lui kay pe noie o admit io fara egzamen, ca da egzamenu acasa cand vin, o evaluez eu singura gabitzo, vezi ca d`asta nu procreezi? ca NU PRESTEZI, fato ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
evaluatoarea de la cambridge

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui babylina 5478.......5479 |
astia-s banii din portofel ,nu?
sau petalele de la flori?
Gabriela