Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)
Raspunsuri - Pagina 17
kay spune:
alea alea, de asta e vb ![]()
noie,
baby !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
babylina spune:
noe......asa a zis si amicul din filmuletz
http://www.youtube.com/watch?v=Zj5Imiybd0I&feature=related
gabriella1 spune:
bey,dormiti ?
ca io am scapat iar la PC ca nebunu' de la ospiciu'.![]()
Si n-am prestat ca organu' a bagat un joc scurt.Acu' iar l-o chemat amanta lui ,Patria !
A plecat injurand !![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
babylina spune:
noe,
asa zicea si amicul din filmuletz http://www.youtube.com/watch?v=mfXN-OHW2-U&feature=related
kay spune:
nu dormim, da e 6 si ma bate cupilu ca nu-i dau de mancare
revin in cam 3 min, atata-i ia sa bage 200 gr de fructe ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Qamar spune:
oano, ai lov iu tu si sa vezi ce sexy ma fac pana va intoarceti![]()
deja sunt in ziua 5 de mancat frunze, maine imi vin bicicleta si stepperul, luni incepe bia gradinita...pfuai, n-ai sa ma mai recunosti la haeroport
si cum te prind, cum te iau la exercise, da?![]()
divers si fara numar

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
gabriella1 spune:
babylina,bun venit in club!
daaaaaaaaaa' ai de trecut ceva teste.Ia baga matale un ochi pe prima pagina !![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe oano, ai lov iu tu si sa vezi ce sexy ma fac pana va intoarceti deja sunt in ziua 5 de mancat frunze, maine imi vin bicicleta si stepperul, luni incepe bia gradinita...pfuai, n-ai sa ma mai recunosti la haeroport ![]() si cum te prind, cum te iau la exercise, da? divers si fara numar ![]() ![]() ![]() "Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat." |
auzi,decat cu chinuiala asta cu frunze si alergatu' pi banda, de ce nu donezi fata ceva la mine,ha? ce,io n-am fata de primit ceva shunci?
Gabriela
Qamar spune:
gabriella, te-am prin pe fir![]()
am citit si-am uitat, ca nu primesc destula proteina![]()
ce sa fac, unde, cu cine, cat, cu sau fara poze?![]()
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
Qamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
auzi,decat cu chinuiala asta cu frunze si alergatu' pi banda, de ce nu donezi fata ceva la mine,ha? ce,io n-am fata de primit ceva shunci? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
eu le dau, dar nu vor ele sa plece