Prietenie la plesneala-Cele mai jenante locuri(11)
Raspunsuri - Pagina 20
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay gabitzo, cred ca da ! ia baga divort si ia-ti alt organ ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
NU! NU! NU! unde mai gasesc io alt organ care sa muste din tastatura si sa ma anunte din doo in doo saptamani ca trebe cumparat mouse?
NU !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
babylina spune:
stai asa............ca parul ala de se vedea era cel din cap...de unde trasesi cocluziunea asta ca nu aveam chiloti....aveam o funie plina pe culme la uscat.............
Aveam de aia cu zile ( tot pentru cunoscatori)dar sa ma impusti si nu mai imi aduc aminte ce zi era la rand.........
gabriella1 spune:
bey,da' am si io o nedumerire:unde-i Tantza? S-o spart Antipa si-o disparut jeneralu' sa e printr-un club? 

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
pai tanta a zis ca are dans in seara asta, coana mare !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay pai tanta a zis ca are dans in seara asta, coana mare ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
si io ma gandeam sa donez un banut ptr restaurarea jeneralului. sa nu moara Tantza de inima rea.
Bey,asta-i mai disparuta decat Elodia,ptiu !
O mancat kupilu' sau iar ai halit tot?
Gabriela
kay spune:
io o astept aci pe meterze sa ne zica cum fu
bagi tu capitol nou, gabitzo?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay io o astept aci pe meterze sa ne zica cum fu oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
nu stiu dragalasha.zic pass la tine
Gabriela
kay spune:
da repejor ca bate de fix si depasim recordu 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kay spune:
e gre ca am ecranu imp;artit la 2, cu fi-mea. si nu ma pot desfasura... da-i subiect nou intr-o fereastra, si in alta deschide prima pagina, da-i replay with qoute al primu mesaj, copiaza-l in subiectu nou... lasa ca fac eu !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay e gre ca am ecranu imp;artit la 2, cu fi-mea. si nu ma pot desfasura... da-i subiect nou intr-o fereastra, si in alta deschide prima pagina, da-i replay with qoute al primu mesaj, copiaza-l in subiectu nou... lasa ca fac eu ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |

stiam io ca faci tu !

ma duc la somnu' necesar ! ala de frumusete -l face numai soata !
pup fetitele cucuietele. Noapte buna si voua !

Gabriela