Dubii in privinta paternitatii (2)
Raspunsuri - Pagina 3
gabriella1 spune:
bah,io cand va voi otanji o scandura de-a lungul shalilor il vedeti kel.Io va rog sa stai frumos aliniate la rand sa-mi termin io treaba cu brunetu' kelios, inteles?Ca io-s babette si nu mai am timp prea mult.Deja ma paleste senilitatea,vine acum si menopuaza.'Nteles?![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
impatience spune:
adica am ramas cu brunetu la marina numa io??

fata, laro, zi cinstit, nu e bun de oo???? ca azi e 10 ![]()
impatience spune:
gabriella1 Posted - 10/01/2009 : 14:14:18
--------------------------------------------------------------------------------
bah,io cand va voi otanji o scandura de-a lungul shalilor il vedeti kel.Io va rog sa stai frumos aliniate la rand sa-mi termin io treaba cu brunetu' kelios, inteles?Ca io-s babette si nu mai am timp prea mult.Deja ma paleste senilitatea,vine acum si menopuaza.'Nteles?
io-te la moldovianca de pe insula bogatilor! Pai ce, noi om fi niste tinerele cu pisicul bun????? Sau te induseram in oroare ca nu stiuram cum sta treaba cu spermicidiul, neexperminetate intr-ale Felixului si ne vezi de 18 anisori neincercati intr-ale infertilitatilor???? Eeeeeeiiiiiii! Ia treci la coada pt barbosul chelbosul brunetul rosacat! Ca aci fura tricouri ude pt bonuri de ordine!
NOROC ca zici bine pe la alte subiecte!![]()
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui impatience gabriella1 Posted - 10/01/2009 : 14:14:18 -------------------------------------------------------------------------------- bah,io cand va voi otanji o scandura de-a lungul shalilor il vedeti kel.Io va rog sa stai frumos aliniate la rand sa-mi termin io treaba cu brunetu' kelios, inteles?Ca io-s babette si nu mai am timp prea mult.Deja ma paleste senilitatea,vine acum si menopuaza.'Nteles? io-te la moldovianca de pe insula bogatilor! Pai ce, noi om fi niste tinerele cu pisicul bun????? Sau te induseram in oroare ca nu stiuram cum sta treaba cu spermicidiul, neexperminetate intr-ale Felixului si ne vezi de 18 anisori neincercati intr-ale infertilitatilor???? Eeeeeeiiiiiii! Ia treci la coada pt barbosul chelbosul brunetul rosacat! Ca aci fura tricouri ude pt bonuri de ordine!NOROC ca zici bine pe la alte subiecte! |
Buey, mi-o transmis mie una de aia clarvazatoare de apare o zero tv (otv )ca brunetu' nu presteaza decat la tricouri rupte si chicioare in gips.Asa io am rezolvat-o cu tricoiul ,oops, pardon, tricoul .Acu' s avad al cui chicior prind si rup! Care ziceai ca ai nr 1 pe bon?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
m-am hotarat,io -l incerc prima !![]()
Gabriela
Morgano spune:
Mai, io zic asa: ai amantului au rezistat eroic 72 de ore, s-au corcit cu ai oficialului, deci copilul e al ambilor... 
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Delphinas spune:
si cand ai terminat il pui pe scripete si il trimiti la mine...sau ii dai drumu pe alee si ies eu si-l iau la mine. da???
shhtt nu mai zi la nime ca m-il mai dai si mie da? sa nu vada fetela...shhhttt
| citat din mesajul lui gabriella1 m-am hotarat,io -l incerc prima ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
poze, Just Me
ambitioasa
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 !io ma duc la otv si voi imi trimiteti sms-uri de ciuda ! |
Si io sun la OTV si zic ca's Naomi si recunosc copilu'
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Si io sun la OTV si zic ca's Naomi si recunosc copilu' ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
zici sau chiar ejti?
Gabriela