Dubii in privinta paternitatii (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

ai tu dreptate ca doar sotu e brunet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bah,io cand va voi otanji o scandura de-a lungul shalilor il vedeti kel.Io va rog sa stai frumos aliniate la rand sa-mi termin io treaba cu brunetu' kelios, inteles?Ca io-s babette si nu mai am timp prea mult.Deja ma paleste senilitatea,vine acum si menopuaza.'Nteles?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

adica am ramas cu brunetu la marina numa io??
fata, laro, zi cinstit, nu e bun de oo???? ca azi e 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

gabriella1 Posted - 10/01/2009 : 14:14:18
--------------------------------------------------------------------------------
bah,io cand va voi otanji o scandura de-a lungul shalilor il vedeti kel.Io va rog sa stai frumos aliniate la rand sa-mi termin io treaba cu brunetu' kelios, inteles?Ca io-s babette si nu mai am timp prea mult.Deja ma paleste senilitatea,vine acum si menopuaza.'Nteles?

io-te la moldovianca de pe insula bogatilor! Pai ce, noi om fi niste tinerele cu pisicul bun????? Sau te induseram in oroare ca nu stiuram cum sta treaba cu spermicidiul, neexperminetate intr-ale Felixului si ne vezi de 18 anisori neincercati intr-ale infertilitatilor???? Eeeeeeiiiiiii! Ia treci la coada pt barbosul chelbosul brunetul rosacat! Ca aci fura tricouri ude pt bonuri de ordine!
NOROC ca zici bine pe la alte subiecte!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui impatience

gabriella1 Posted - 10/01/2009 : 14:14:18
--------------------------------------------------------------------------------

io-te la moldovianca de pe insula bogatilor! Pai ce, noi om fi niste tinerele cu pisicul bun????? Sau te induseram in oroare ca nu stiuram cum sta treaba cu spermicidiul, neexperminetate intr-ale Felixului si ne vezi de 18 anisori neincercati intr-ale infertilitatilor???? Eeeeeeiiiiiii! Ia treci la coada pt barbosul chelbosul brunetul rosacat! Ca aci fura tricouri ude pt bonuri de ordine!NOROC ca zici bine pe la alte subiecte!

Buey, mi-o transmis mie una de aia clarvazatoare de apare o zero tv (otv )ca brunetu' nu presteaza decat la tricouri rupte si chicioare in gips.Asa io am rezolvat-o cu tricoiul ,oops, pardon, tricoul .Acu' s avad al cui chicior prind si rup! Care ziceai ca ai nr 1 pe bon?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

m-am hotarat,io -l incerc prima !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mai, io zic asa: ai amantului au rezistat eroic 72 de ore, s-au corcit cu ai oficialului, deci copilul e al ambilor...

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

si cand ai terminat il pui pe scripete si il trimiti la mine...sau ii dai drumu pe alee si ies eu si-l iau la mine. da???
shhtt nu mai zi la nime ca m-il mai dai si mie da? sa nu vada fetela...shhhttt

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

m-am hotarat,io -l incerc prima !

Gabriela

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

!io ma duc la otv si voi imi trimiteti sms-uri de ciuda !

Si io sun la OTV si zic ca's Naomi si recunosc copilu'

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

!io ma duc la otv si voi imi trimiteti sms-uri de ciuda !

Si io sun la OTV si zic ca's Naomi si recunosc copilu'

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

zici sau chiar ejti?

Gabriela

Mergi la inceput